طرفداری - در مسابقات جهانی کشتی ایران صاحب 7 مدال طلا، 7 مدال نقره و 14 مدال برنز شد. و در بازی های آسیایی نیز 6 طلا، یک نقره و 5 برنز به دست آورد.
در مسابقات قهرمانی آسیا نیز کشتی ایران 22 مدال طلا، 10 مدال نقره و 12 مدال برنز کسب کرد و سایر مدال ها در مسابقات بین المللی برون مرزی و داخلی کسب شده است.
در سال 93، 42 تیم کشورمان در دو رشته آزاد و فرنگی و سه رده ای سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان به رقابت های برون مرزی اعزام شده است.
همچنین در روزهای 16 و 17 بهمن سال 93 در سالن 12 هزار نفری آزادی تهران نیز رقابت های عمومی (اوپن) برای نخستین بار در سه رده ی سنی و دو رشته آزاد و فرنگی که یک رکورد در دنیا محسوب می شود بر روی 15 تشک و با حضور بیش از 3 هزار شرکت کننده و 2104 کشتی گیر برگزار شد که با حمایت اتحادیه جهانی کشتی همراه بود و از طرفی با تایید اولیه مدیریت گینس مستندات برای ثبت در کتاب رکورد های جهان گینس ارسال شد
بخشی از موفقیت های کشتی در سال 93 به شرح زیر است:
-تیم ملی کشتی فرنگی ایران در رقابت های جهانی سال 2014 میلادی در شهر تاشکند ازبکستان برای اولین بار به مقام قهرمانی این رقابت ها دست یافت.
-تیم ملی کشتی فرنگی ایران در سال 2014 میلادی برای اولین بار در ایران به مقام قهرمانی جام جهانی در سالن شهدای هفتم تیر تهران رسید. این چهارمین قهرمانی فرنگی کاران پس از سال های 2009، 2010 و 2011 بود و در سال 2014 میلادی اولین قهرمانی فرنگی کاران در کشورمان به دست آمد.
-در سال 2014 میلادی برای دومین بار پس از سال 2012 میلادی، تیم های کشتی آزاد و فرنگی ایران به صورت همزمان به مقام قهرمانی رقابت های جام جهانی دست یافتند.
-در سال 2014 میلادی تیم کشتی آزاد جوانان کشورمان پس از 19 سال به مقام قهرمانی جهان دست یافت. این تیم با هدایت محمد طلایی این افتخار را در رقابت های جهانی کرواسی به دست آورد.
-تیم ملی کشتی آزاد کشورمان در رقابت های جام جهانی برای نخستین بار سه سال متوالی سال های 2012، 2013 و 2014 میلادی به مقام قهرمانی دست یافت.
-در سال 2014 میلادی برای نخستین بار تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی به مقام های قهرمانی و نایب قهرمانی جهان رسیدند. در هیچ کدام از سال های برگزاری همزمان رقابت های جهانی تیم های آزاد و فرنگی ایران این موفقیت را کسب نکرده اند.
-در رقابت های جهانی پنج بار از مجموع شش بار تیم های نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در دو رشته آزاد و فرنگی بر روی سکوی قهرمانی رفتند
-در رقابت های قهرمانی آسیا نیز از مجموع شش سکوی تیمی در دو رشته و سه رده ی سنی تیم های ایران چهار عنوان قهرمانی را به خود اختصاص دادند.
- در بازی های آسیایی اینچئون کره جنوبی علیرغم فاصله کوتاه اینچئون و رقابت های جهانی تاشکند تیم های آزاد و فرنگی ایران در مجموع صاحب 12 مدال شدند.
فرنگی کاران در این رقابت ها صاحب 2 مدال طلا و 5 مدال برنز شدند و در تمامی اوزان صاحب مدال شدند.آزادکاران در رقابت های بازی های آسیایی صاحب 4 مدال طلا و یک نقره شدند که نسبت به دوره گذشته یک مدال طلای بیشتر به دست آوردند.
-برای نخستین بار و با پیشنهاد کشورمان رقابت های لیگ جهانی کشتی آزاد و فرنگی روزهای 6 و 7 آذرماه در جوبیار و 13و 14 آذرماه در آبادان و با حضور تیم های سرشناس دنیا بعنوان یکی از ابزارهای مهم تبلیغاتی برای حفظ کشتی در المپیک برگزار شد و تیم های ایران در هر دو رشته با شکست تیم های آمریکا و روسیه قهرمان شدند.
-برگزاری نخستین دوره تورنمنت دوستی ایران و آفریقا، انجام نخستین دوره رقابت های کشتی خردسالان قهرمانی کشور، برگزاری مسابقات نونهالان قهرمانی کشور پس از چند سال وقفه و انجام نخستین دوره رقابت های بین المللی جام یادگار امام در رده ای سنی نوجوانان و برگزاری مناسب جام تختی انجام انتخابات و برگزاری جلسات کمیته های مختلف از جمله داوران، مربیان، امورباشگاه ها، پیشکسوتان و امور استان ها، نظام بندی اعزام داوران به رقابت های بین المللی داخلی و خارجی و معرفی مربیان سازنده برتر و کشتی گیران فنی سال 93-94 از دیگر اقدامات فدراسیون کشتی در سال 93 بود.
-میزبانی مناسب جام جهانی کشتی فرنگی سال 2015 در سالن 12 هزار نفری آزادی تهران بعنوان یک الگو از سوی اتحادیه جهانی کشتی برای کشورهای دیگر عنوان شد.
- فدراسیون کشتی در سال جدید برای نخستین بار با تحت پوشش قراردادن کشتی های سنتی اقدام به ایجاد کمیته کشتی های سنتی به ریاست عیسی مومنی نمود که وی بعنوان رئیس شورای کشتی کمربند آسیا نیز انتخاب شد.در ادامه این اقدامات فدراسیون کشتی با برگزاری مسابقات انتخابی کشتی ساحلی و شرکت در مسابقات بازی های ساحلی صاحب مدال مدال طلا شد.
همچنین فدراسیون کشتی اقدام به برگزاری مسابقات تعیین پهلوان کشور و مسابقات بین المللی کشتی پهلوانی همزمان با جام تختی نمود و از دیگر اقدامات نیز برگزاری مسابقات کشتی کمربند (آلیش) مردان و زنان برای اولین بار زیر نظر فدراسیون کشتی بود.