طرفداری- سید مصطفی هاشمی طبا برای دومین مرتبه کاندیدای ریاست جمهوری شده است. ورزشی ها او را بیشتر می شناسند، اگر چه در عرصه سیاست نیز با شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سال 84 شانس خود را برای رسیدن به قله سیاست امتحان کرد و در نهایت در میان ده کاندیدا در جای دهم قرار گرفت.
با این حال، در ایران همه او را با ورزش به یاد می آورند و به نوعی نام هاشمی طبا با ورزش گره خورده است. او در دو دوره رییس سازمان تربیت بدنی وقت بوده است. لازم به ذکر است از سال 1389 سازمان تربیت بدنی منحل و به وزارت ورزش و جوانان تبدیل شد. هاشمی در دوره دوم ریاست جمهوری آیت الله هاشمی رفسنجانی مابین سال های 1372 تا 1376 و در دوره اول ریاست جمهوری محمد خاتمی ما بین سال های 1376 تا 1380 رییس سازمان تربیت بدنی بود.
وی همچنین در دو دوره از سال 1365 تا 1367 و از سال 1375 تا 1383 رییس کمیته المپیک ایران نیز بود. نکته حائز اهمیتی که در دوران حضور او در راس ورزش کشور قابل ذکر است، سازندگی، بازسازی و نظم و ترتیب دادن به امور ورزشی کشور بود. پس از 8 سال دفاع مقدس سازمان و اماکن ورزشی که در طول جنگ در اختیار سازمان های دخیل در جنگ قرار گرفته بودند، در دوره هاشمی طبا سر و سامان داده شدند و البته توسعه ورزش نیز در دستور کار قرار داده شد.
شاید یکی از بزرگترین دستاورد های او ،یک کرسی مهم بین المللی در زمینه ورزش بود که در سال 1379 در کمیته بین المللی المپیک ، ایران با نام او صاحب کرسی شده و 4 سال نیز آن را حفظ کرد.
در طول دوران ریاست او بر سازمان تربیت بدنی، کاروان ایران در دو المپیک 1996 بارسلونا و 2000 سیدنی شرکت کرد. ایران در مجموع آن دو المپیک موفق به کسب 4 مدال طلا شد. در المپیک 96 ایران با کسب یک طلا، یک نقره و یک برنز در جایگاه چهل و سوم قرار گرفت. در المپیک سال 2000 نیز کاروان ایران با کسب سه طلا و یک برنز در جایگاه بیست و سوم جدول رده بندی جای گرفت. این عملکردی خوب نسبت به ادوار گذشته پس از انقلاب برای کاروان ورزشی ایران به شمار می رفت. کاروان های ورزشی ایران تا قبل از این دو المپیک موفق به کسب 4 مدال طلا شده بودند. همچنین رتبه بیست و سومی ایران در المپیک 2000، بالاترین رتبه ورزشی ایران در المپیک ها پس از انقلاب اسلامی بود.
تیم ملی فوتبال کشورمان نیز در دوران ریاست وی در سازمان تربیت بدنی یک بار در سال 1998 به جام جهانی صعود کرد. پیش از این دوران ایران تنها موفق به حضور در جام جهانی 1978 شده بود. در قاره آسیا نیز ایران در سال 1996 موفق به کسب مقام سومی جام ملت های آسیا شد و 4 سال بعد در همین تورنمنت در مرحله یک چهارم نهایی حذف شد.
کارنامه ورزشی هاشمی طبا در این سال ها بار ها مورد نقد منتقدین قرار گرفته است. دیدگاه او در مورد دو تیم استقلال و پرسپولیس و بحث خصوصی سازی این دو باشگاه، دیدگاهی منحصر به فرد است. وی در گفت و گویی با خبرگزاری مهر در مورد خصوصی سازی این دو باشگاه گفته بود:" راه حل این است که این دو باشگاه منحل شوند و دو باشگاه با همین نام تاسیس شود و در ادامه از مردم پذیره نویسی شود تا دو باشگاه مردمی فعالیت کند. همچین در کارنامه وی نکات منفی نیز به چشم می خورد. یکی از آن ها مربوط به طرح ساخت 1377 سالن ورزشی بود که با توجه بودجه در نظر گرفته شده و مسائل مربوطه در پروژه این طرح با شکستی بزرگ روبرو شد و تقریبا یک چهارم از پروژه به پایان رسید و مابقی پروژه نیمه کاره باقی ماند و فارغ از ضرر مالی پروژه، ضرر هایی به ورزش کشور نیز رسید. به گفته خود او اما بخش اعظم پروژه تا پایان دوران مدیریت او به پایان رسید.
وی از منتقدین وزیر سابق ورزش، گودرزی و رییس سابق سازمان تربیت بدنی محمد علی آبادی نیز به شمار می رود. او در سال های پیش در مورد تعامل شهرداری با وزرات ورزش برای ساخت امکان ورزشی مناسب در موقعیت های جغرافیایی مناسب نیز شده بود.