طرفداری- بارسلونا در دو هفته تمام معادلات را به هم ریخت. بارسا از مدعی اول قهرمانی در لیگ قهرمانان به تیمی تبدیل شد که سه بازی پشت سرهم در لالیگا را باخته است. حال این تیم با برد پرگل مقابل دپورتیوو لاکرونیا نشان داده است که از اصل نیفتاده است و هنوز مدعی اول لیگای اسپانیا است. به مرور دلایل ضعف بارسلونا در دو هفته اخیر می پردازیم.
نوشته شده توسط vîvà Baŕča.
همه هواداران بارسا در یک و دو ماه اخیر این تیم را با 11ستاره و یک مثلث آتشین در نوک خط حمله دیدند که همه تیم ها را از لبه تیغ می گذراند و آن ها را به روش خود سلاخی می کرد.امّا مسئله دیگری که مطرح بود شکست نخوردن بارسا تا 39 بازی و زیر پا گذاشتن رکورد 21 بازی نباختن پپ گواردیولا بود که هم برای طرفداران بارسا تعجب آور بود و هم شاد کننده. امّا این آغاز ناکامی های بارسلونا بود.بگذارید کمی به عقب تر برویم به 20 مارس 2016 بازی با ویارئال در ال مادریگال.
انریکه در گوش راست دفاع،روبرتو را به جای آلوز گذاشته بود که در پست تخصصی خود بازی نمی کرد و نیمه دوم هم با آلوز تعویض شد.اینیستا هم مصدوم بود و آردا توران به جای او بازی می کرد.بارسا توسط روبرتو نسبتا زود به گل رسید و 20 دقیقه بعد توسط نیمار از روی ضربه پنالتی گل دوم را نیز به ثمر رساند و بازی در نیمه اول با نتیجه2-0 تمام شد. خیلی ها فکر می کردند بارسا در شرایط آرمانی خود قرار دارد و برای ال کلاسیکو آماده است. انریکه نیمهٔ دوم پیکه را بیرون کشید و متئو را به جای او وارد بازی کرد و همین تعویض سرچشمه مشکلات بارسلونا در نیمه دوم شد.
دقیقه57 باکامبو یکی از گل های خورده شده را جبران کرد و 6 دقیقه بعد متئو ای که به بازی آمده بود تا پیکه استراحت کند یک گل به خودی را به هم تیمی هایش تحویل داد و نسخه بارسلونا را پیچید و با این مساوی اوضاع بارسلونا برای ال کلاسیکو نامساعد شد و تیم از لحاظ روحی دچار مشکل شد. بعد از بازی با ویارئال هنوز رکورد نباختن بارسا پا بر جا بود.بلافاصله بعد از بازی با ویارئال بیشتر بازیکنان بارسا خصوصا MSN دچار سندروم فیفا شدند و از اسپانیا راهی کشورهایشان شدند تا در ترکیب های ملی به میدان روند و شاید همین مسافت های طولانی باعث افت بازیکنان در ال کلاسیکو شد.افتی که در آمار ها کاملا به چشم می آمد. نمره مسی،سوارز و نیمار از میانگین نمرات دو تیم هم پایین تر بود و این یعنی شروع یک فاجعه.
آنها در نیمه اول ال کلاسیکو خوب بازی کردند و افسار بازی را در دست داشتند امّا به گل نرسیدند.در نیمه دوم آنها با ضربه سر پیکه به گل رسیدند امّا گل فقط شش دقیقه دوام داشت و بنزما با ضربه ای تماشایی بازی را به تساوی کشاند.اینجا بود که می شد نگرانی را در چهره هواداران دید. 23 دقیقه بعد روی ارسال گرت بیل و اشتباه فاحش دنی آلوز، رونالدو گل دوم را زد تا شماره نباختن های بارسا روی 39 متوقف شود. قاعدتا بارسا با این باخت روحیه خود را از دست داد. آنها 3 روز بعد به مصاف اتلتیکو در نیوکمپ رفتند.
بارسا در دقیقه 25 گل اول را از تورس خورد امّا اخراج تورس از بازی نقش کمی در برد بارسا نداشت.آنها در نیمه دوم بازی را هجومی شروع کردند و در دقایق 63 و74 توسط سوارز به گل رسیدند امّا گل زدن سوارز در آن بازی همان و دیگر گل نزدنش برای بارسا همان.بارسلونا، اتلتیکو مادرید را شکست داد و هواداران این تیم فکر می کردند بارسا بعد از باخت در ال کلاسیکو ریکاوری شده است و دوباره مثل یک شیر غران به بردن در بازی هایش ادامه می دهد امّا بارسا در مقابل سوسیداد عکس این نظر را ثابت کرد و خیلی زود در دقیقه 5 توسط اورایزابال دروازه اش باز شد.امّا اشتباه انریکه این بود که سوسیداد را دست کم گرفت و همین باعث باخت بارسلونا شد.انریکه، سوارز را در اختیار نداشت و به جای او مونیر را در ترکیب گذاشته بود و همچنین به جای آلبا، روبرتو را،به جای اینیستا، رافینیا و به جای راکیتیچ، توران را. همین مسئله باعث شد جناحین بارسا خصوصا سمت چپ ضعیف کار کند و مهاجمان را خوب تغذیه نکند.انریکه ترکیب اصلی اش را در نیمه دوم به میدان فرستاد امّا دیگر فایده ای نداشت و باز هم آنوئتا طلسم شده باقی ماند و شوکی دیگر به هواداران آبی اناری ها وارد شد.
بارسا چهار روز بعد در جهنم ویسنته کالدرون بازی برگشت لیگ قهرمانان را انجام داد.آنها رویای رسیدن به نیمه نهایی را در سر می پروراندند که گریزمان گل اول را زد و بارسا دچار مشکل شد. اتلتیکو از هر فرصتی برای گلزنی استفاده می کرد و از هیچ کاری هراس نداشت چون آن ها چیزی برای از دست دادن نداشتند.بارسا نیمه دوم سراسر حمله شد امّا روی یکی از این حملات اتلتیکو جواب بارسلونا را با ضد حمله داد و اینیستا روی پاس عرضی لوییز هند کرد و داور نقطه پنالتی را نشان داد و بازی 2-0 شد و با همین نتیجه به اتمام رسید.شاگردان انریکه با لیگ قهرمانان خداحافظی کردند و به سه گانه هم بدرود گفتند.بارسا در بازی بعدیش هم به والنسیا باخت.
بارسلونا در مقابل تیم ضعیف دپورتیوو لاکرونیا هشت گل به ثمر رساند تا شاید مرهمی برای شکست های قبلی اش باشد. آن ها دق و دلیشان را سر دپور خالی کردند تا بتوانند طعم پیروزی را بعد پنج بازی بچشند.
خیلی ها علت افت بارسلونا را خستگی مفرط بازیکنان می دانند و عدّه دیگری نداشتن بازیکنان ذخیره خوب، حتی در حد یک سوم بازیکنان اصلی. باید دید که انریکه چه تفکراتی را در سر دارد و آیا می تواند بارسا را از باتلاق بیرون بکشد یا بارسا بدون جام فصل را به اتمام می رساند.