در باشگاه ها روش نقل وانتقالات مراتب گهگاه ساده و در بعضی مواقع سلسله مراتب خاصی وجود دارد. در این جا نگاهی خواهیم داشت به باشگاه های لیگ برتر، که در آنجا سلسله مراتب از پیدا کردن بازیکن مورد نظر تا مذاکرات و نهایت تصمیم نهایی که توسط چه شخص و یا اشخاصی گرفته می شود.
آرسنال)
آرسن ونگر مالک و به معنای حقیقی کلمه پادشاه قلمروی است که در بیش از 19 سال ساخته است. تاثیر او بر تصمیمات باشگاه از ریز و درشت بسیار زیاد است و او از قدرت بالایی در تصمیمات باشگاه برخوردار است. او همیشه حرف آخر را در باشگاه می زند. بگذارید با ذکر یک مثال این قدرت را توضیح دهم. زمانی هیات مدیره باشگاه تصمیم گرفت تا در کنار ونگر از یک موسسه بازیکن یابی حرفه ای به نام StatDNA ، استفاده کند.
(کار این گونه موسسات یافتن بازیکنان آینده دار و معرفی آنان به باشگاه هایی است که به آنان قرارداد دارند.)
اما ونگر با این حال به همان روش قدیمی و امتحان پس داده خود یعنی دیدن بازی بازیکنان جوان و با استعداد با چشمان خود ادامه داد. لازم به ذکر است که، در باشگاه آرسنال، دیک لاو، رییس کمیته مذاکرات باشگاه است.
چلسی)
این باشگاه دارای مجموعه ی بزرگی از بازیکن یاب، چه در داخل و چه در خارج از انگلستان است، ولی با این حال برای تیم نخست، تصمیمات اصلی و عمده بر عهده ژوزه مورینیو، سرمربی باشگاه و مدیر فنی تیم، مایکل امنالو است. آنها پست هایی که نیاز به تقویت در تیم دارد را شناسایی و سپس به بررسی بازیکنانی که امکان جذب آنها وجود دارد، می پردازند. بعد از آن یک لیست از بازیکنان مورد نظر را آماده و آنها را به مدیران باشگاه ارائه می دهند. مالک باشگاه، رومن آبراموویچ، نظر نهایی را در مورد اینکه کدام بازیکنان مورد نظر باید تعقیب و جذب شوند را می دهد. در این هنگام ممکن است ارتباط مستقیم بین کادر مربیگری و مدیریت باشگاه به وجود آید که در این صورت، مدیر چندزبانه باشگاه، ماریا گرانوفسکایا، کسی که تاثیر فزاینده ای در این باشگاه دارد، در این مذاکرات وارد و آن را مدیریت می کند. او همچنین به طرز حساسی، به همان اندازه که در انجام مذاکرات و نقل وانتقالات بازیکنان مسئول است، در زمینه قرارداد های بازیکنان و مدیریت و تمدید آنها مسئول است. او که روسی و با ملیت کانادایی است، نقش یک مشاور ارشد، برای رومن آبراموویچ را دارد.
اورتون)
در این باشگاه روش کارها کاملا به صورت مستقیم و سنتی می باشد؛ به این صورت که روبرتو مارتینز همانند دیوید مویس که در گذشته، مسئول مستقیم نقل و انتقالات و تصمیم گیرنده نهایی بود، در این زمینه حرف آخر را در این زمینه می زند. او از اختیار تام برای اینکه کدام بازیکن به باشگاه می آید، برخوردار است. البته مارتینز با دستیار خود، گرام جونز و رییس کمیته بازیکن یاب ها، کوین ریوز، در این مورد مشورت می گیرد و رییس باشگاه، بیل کن رایت، معمولا هدایت مذاکرات را بر عهده می گیرد.
لیورپول)
آینده کمیته نقل و انتقالات باشگاه لیورپول، در پایان فصل گذشته با اما و اگر هایی مواجه کرده بود، چون که مالکان باشگاه، تصمیم به بررسی اتفاقات فصل گذشته باشگاه گرفتند اما با این اوصاف، این کمیته همچنان تغییری پیدا نکرد و با همان ساختار وارد بازار نقل و انتقالات شدند. اساسا، از زمانی که برندان راجرز، به عنوان سرمربی، در سال 2012 کار خود را در این باشگاه آغاز کرد، این کمیته مشغول به کار است.
اعضای این کمیته عبارتند از: برندان راجرز (سرمربی تیم)، دیو فالوز (رییس کمیته جذب بازیکنان)، بری هانتر (رییس بازیکن یاب ها)، مایکل ادواردز (رییس کمیته بررسی و آنالیز تیم)، یان آیر (مدیر اجرایی) و مایک گوردون (رییس Fenway Sports Group).
منچستر سیتی)
تکسیتی بگیریستاین، مدیر ورزشی باشگاه و مسئول امور نقل و انتقالات باشگاه است. کار باشگاه برای پیشرفت این تیم و رساندن آن به سطح قاره ای، با داشتن سرمربی های مختلف در طول این سال ها بوده است. تمامی افرادی که مانوئل پیگیرینی، برای این باشگاه در نظر می گیرد، باید از نظر تکسیتی بگیریستاین یا فران سوریانو (مدیر اجرایی)، باید مورد تایید قرار بگیرد. سوریانو و بگیریستاین قدرتمند ترین افراد باشگاه می باشند و حرف آنها، تصمیم نهایی در نقل وانتقالات این تیم است.
منچستر یونایتد)
اد وودوارد، مدیر اجرایی باشگاه، عنوان کرده که تمام بازیکنانی که جذب می شوند، همگی انتخاب او می باشند. فن خال بازیکنانی که می خواهد را به او اعلام و سپس وودوارد، برای جذب آنان وارد مذاکرات می شود. وضعیت فن خال به عنوان یکی از بزرگترین مربیان دنیا به او اجازه می دهد که به عنوان یک مدیر اجرایی غیر رسمی، اثرات خود را بر روی جذب بازیکنان بگذارد. واضح ترین مثال در این زمینه، جذب ممفیس دیپای، ستاره هلندی تیم آیندهوون، بود که وقتی در آستانه پیوستن به یکی از دو باشگاه لیورپول و پاریس سن ژرمن بود که فن خال به صورت مستقیم وارد عمل شد و با تماسی مستقیم او را به منچستر یونایتد کشاند.
تاتنهام)
دنیل لوی در حال تغییر و تحول برای ساختاری ایده آل در باشگاه، با آلترناتیوی بین کارکردن یا کار نکردن با یک مدیر ورزشی است. البته آقای رییس، هم اکنون با یک مدیر ورزشی، به نام فرانکو بالدینی، مشغول به کار است که در زمان آغاز به کار، انتظار می رفت در نقل و انتقال بازیکنان نقش مهمی داشته باشد. اما دنیل لوی، با آوردن پائول میتشل، به عنوان مسئول نقل و انتقالات باشگاه، باعث برانگیخته شدن سوالهایی مبنی بر اینکه، مقصود حضور بالدینی به طور کل، چه بوده است. میتشل، سابقه همکاری با باشگاه ساوتهمپتون را در کارنامه دارد و در عین حال رابطه ی خوبی با موریسیو پوچتینو، سرمربی این تیم، به لطف همکاری موفق این دو در ساوتهمپتون دارد، بر می گردد. پوچتینو عنوان کرده که باشگاه، لیستی از اهداف خود در پست های مختلف را در اختیار دارد که البته لوی در پارامتر های معیار سنجی این لیست، تاثیر مهمی دارد.