طرفداری- اسماعیل حسنزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد هجمه علیه کمیته انضباطی برای تغییر کارت قرمز میثم حسینی مدافع پرسپولیس به کارت زرد، گفت: این قانون پیش از این هم وجود داشته و هر کدام از آقایان چه داور، چه کارشناس به این مسئله معترض هستند، میتوانند به کمیته انضباطی تشریف بیاورند تا من قوانین مربوط را برای آنها بازگو کنم.
وی در مورد اینکه کرانچار این رای کمیته انضباطی را خندهدار دانسته بود، گفت: خندهدار بدون اطلاع حرف زدن و بیربط صحبت کردن است. اینکه شما از قوانین مطلع نباشید و صحبت کنید، خندهدار است و اگر این اظهارنظرهای بیربط ادامه داشته باشد رفتار غیرورزشی محسوب شده و این دوستان باید پاسخگو باشند.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در مورد اعتراض برخی از اعضای کمیته داوری به این رای گفت: داور دو نوع عملکرد در میدان دارد، یک عملکرد فنی و دیگری عملکرد انضباطی و تنبیهی. در موارد فنی اگر داوری مرتکب اشتباه شد کمیته انضباطی یا هیچ مرجع دیگری نمیتواند به این تصمیمات ورود پیدا کند. میتوان گفت که مثلا داوری در گرفتن کرنر مرتکب اشتباه شده است اما کسی به این تصمیمات حق ورود ندارد اما در مورد تصمیمات انضباطی که به طور آشکار دچار اشتباه شده باشد کمیته انضباطی حق ورود دارد، وقتی خود داور هم بگوید که من اشتباه کردهام و به جای شماره 17 باید به بازیکن شماره 7 کارت میدادم، کمیته انضباطی میتواند به آن ورود کند البته این مسئله پس از پایان بازی است وگرنه داور تا زمانی که در میدان مسابقه حضور دارد میتواند اشتباه خود را تصحیح کند.
وی افزود: پس از پایان بازی اگر داور مرتکب اشتباه آشکاری در تنبیه انضباطی و مسائل غیرفنی شده باشد، کمیته انضباطی مرجع رسیدگی به این مسئله است. این رهنمود فیفا است که در آییننامه انضباطی فیفا نیز وجود دارد.
رئیس کمیته انضباطی در مورد اینکه آیا این مسئله در آییننامه انضباطی فدراسیون فوتبال ما وجود دارد، گفت: در آییننامه جدید این بند آمده است البته در آییننامه قدیمی نیز عنوان شده وقتی در مورد مسئلهای قانون سکوت میکند باید به مراجع بالادستی مثل آییننامه فیفا مراجعه شود. اما اینکه چرا این قانون تاکنون اعمال نشده، باید بگویم هنوز برخی خود را قدرت مطلقه در داوری میدانند و معتقدند کمیته انضباطی به هیچ عنوان حق دخالت در مسائل داوری را ندارد در حالی که کمیته انضباطی حق ورود به مسائل غیرفنی داوری را دارد.
حسنزاده تصریح کرد: بر فرض اگر داور یا کمک داوری به بازیکن یا مربی توهین کرد کمیته انضباطی در صورت شکایت یا اطلاع از این مسئله میتواند به این مسئله ورود پیدا کند اما این فرهنگ هنوز در فوتبال ما به طور کامل جا نیفتاده است و برخی معتقدند حتی سب بلاتر رئیس فیفا هم نمیتواند به مسائل داوری ورود پیدا کند اما واقعیت این است که در صورتی که داور در تصمیمات انضباطی خود مرتکب اشتباه شد و خودش نیز این مسئله را قبول داشت و بیان کرد این کمیته انضباطی است که میتواند به این مسئله ورود پیدا کند نه سایر ارکان فدراسیون. کمیته انضباطی نیز شأن و منزلت خودش را میداند و به هیچ عنوان رأیی خلاف مستندات قانونی صادر نمیکند.