طرفداری- به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، اسماعیل حسن زاده در خصوص حساسیتهای هفتههای پایانی لیگ برتر اظهار داشت:" با توجه به نزدیک شدن رقابتهای لیگ برتر به هفته پایانی و همچنین هفتههای حساس لیگ دسته یک، اگر سازمان لیگ برتر از کمیته انضباطی درخواست حضور ناظران ویژه انضباطی را داشته باشد، حتما ناظران خود را اعزام می کنیم."
وی افزود: "نسبت به سالهای قبل در سالی که گذشت، کمیته انضباطی رای های کمتری را صادر کرد و در واقع سال آرامی را پشت سر گذاشته ایم. چرا که تیم های حاضر در لیگ برتر، بیشتر از گذشته موارد انضباطی را رعایت کرده و این امر از مدیریت خوب مدیران باشگاهها و توجه مقامات بود که در نهایت باعث شد میزان جرایم و رای ها کمتر باشد. در واقع در این فصل شاهد سکوهای نسبتا آرامی نیز بودیم."
رئیس کمیته انضباطی تصریح کرد: "در سالهای گذشته مقامات رسمی باشگاه و یا بازیکنان و کادر فنی تیم ها درباره اتفاقاتی که در بازی رخ می داد مطالبی را مطرح می کردند که این امر منجر به تشکیل پرونده از سوی کمیته انضباطی می شد. اما به غیر از یک یا دو تیم در فصل 93-94، باشگاهها با کمترین فضای حاشیه ای فوتبال، فعالیتهای خود را پشت سر گذاشتند."
وی درباره اینکه چرا کمیته انضباطی پس از صدور رای مرتبا از سوی افراد، مورد انتقاد قرار می گیرد، گفت: "کمیته انضباطی در جایگاه قضاوت و پس از صدور حکم، از سوی افراد مختلف مورد انتقاد قرار می گیرد. اگر در کمیته رای صادر نکنیم هیچ فردی منتقد و دشمن نیست اما پس از اعلام رای و صدور آن، تمامی نگاه ها به کمیته انضباطی منتقدانه می شود. به جرات می گویم که برای کمیته انضباطی رنگ لباس و یا تیم های قوی و ضعیف هیچ فرقی نمی کند و در صورت رخ دادن تخلفی از هر تیمی، این کمیته بدون در نظر گرفتن شرایط تیم ها با نگاه مساوی، رای خود را صادر خواهد کرد."
حسن زاده ادامه داد:" اینکه برخی از اهالی فوتبال از کمیته انضباطی پس از 4 سال فعالیت در فوتبال چه برداشتی دارند محترم است اما اگر هر شخص حقیقی و حقوقی که علیه اش رای صادر می کنیم ما را مورد انتقاد و گاهی هم بی احترامی قرار می دهد درست نیست. تنها انتظار ما از منتقدان این است که به شخصیت خود، فضای فوتبال و افراد که زحمت کشیده اند، احترام بگذارند."
رئیس کمیته انضباطی اظهار داشت: "طبق آیین نامه جدید کمیته انضباطی تا جایی که ممکن است آرای مربوط به حوادث مسابقات را در کمتر از یک هفته صادر می کنیم و اگر پرونده ای نیاز به زمان بیش از یک هفته داشته باشد، باید طبق قانون در زمانبندی دیگری، رسیدگی کنیم و باز هم تاکید می کنم که برای ما هیچ فرقی نمی کند افرادی که محروم می شوند در مسابقات بعدی خود مقابل چه تیم هایی باید محرومیت خود را سپری کنند. ما جدول مسابقات و یا برنامه های آینده باشگاهها را دنبال نمی کنیم و زمانی که رای را صادر می کنیم جهت اجرای آن به مقامات سازمان لیگ برتر موارد را اعلام می کنیم تا اجرای عملی کردن رای که بر عهده سازمان لیگ برتر است، صورت بگیرد."
حسن زاده در پاسخ به انتقاداتی که معاون حقوقی باشگاه استقلال تهران به کمیته انضباطی داشت، اعلام کرد:"اولا با شناختی که از بهرام افشارزاده به عنوان فرد اول و مدیرعامل باشگاه استقلال دارم، امیدوار هستم که به افراد زیر دست خود تذکرات لازم را بدهد. ثانیا نمی دانم بزرگی، معاون حقوقی باشگاه استقلال در چه شرایطی این مطالب را مطرح کرده است اما با تشکیل کمیته اخلاق، مسئولان باشگاهها بدانند که اگر به مقامات رسمی فدراسیون فوتبال و اهالی فوتبال اهانت شود باید در این کمیته پاسخگو باشند. ضمن اینکه اگر شکایتی هم از سوی ما صورت نگیرد با توجه به مطالبی که معاون حقوقی باشگاه استقلال مطرح کرده است، کمیته اخلاق مستقیما می تواند موضوع را پیگیری کند."
وی افزود: "زمانی که گزارش بازی استقلال و فولاد به کمیته انضباطی ارائه نشده است و پس از گذشت 10 دقیقه از پایان مسابقه، افراد کمیته انضباطی را مورد انتقاد قرار می دهند و انتظار رسیدگی در ساعات اولیه بعد از بازی را داشتند، منطقی نیست. مسلما کمیته انضباطی به تمامی حوادث به وجود آمده در مسابقات رسیدگی خواهد کرد اما زمانی این رسیدگی به مرحله اجرا می رسد که گزارش دقیقی از روند حوادث به وجود آمده در اختیار داشته باشیم. برای ما موفقیت افراد، بزرگی و کوچکی و یا تیم ها هیچ فرقی نمی کند و تا روزی که در کمیته انضباطی حضور دارم، همه را به یک چشم نگاه می کنم و در نهایت رایی که طبق قانون است را صادر می کنیم. ما در طول این چهار سال فعالیت در کمیته انضباطی، استقلال برای تصمیم گیری در صدور رای را داشته ایم اما امنیت نداشتیم. با این حال دست از فعالیت خود نکشیده و سعی می کنیم در بهترین زمان، بهترن رای را صادر کنیم."
حسن زاده درباره اینکه در سال 93 چند رای صادر شده است گفت:" حدود 850 رای را صادر کرده ایم و تعداد 792 جلسه رسیدگی انجام شده است و عمده مشکلی که از سال گذشته تا کنون باقی مانده، اجرایی شدن آراء مطالباتی افراد از باشگاه ها است. در واقع تلاش دو ساله کمیته انضباطی به جایی نرسیده و با توجه به اینکه تیم های بدهکار ممنوع الفعالیت هم شده اند اما کماکان رای شان بدون اجرا مانده است. متاسفانه طلبکاران به کمیته انضباطی رجوع می کنند اما کاری از دست ما بر نمی آید و امیدوار هستم مسئولان سازمان لیگ برتر برای این موضوع به دنبال راه حلی باشند."
وی با اعلام اینکه 90 پرونده از سال گذشته تاکنون رسیدگی نشده و یا رای های مربوط به آنها صادر نشده است، گفت:" از سال گذشته 90 پرونده باقیمانده که مجبوریم مکاتباتی را با مراجع مختلف انجام دهیم، افراد خاطی را دعوت کنیم، گزارشات دقیق تری در اختیار داشته باشیم و معاینات پزشکی را بررسی کنیم. بر همین اساس فعلا 90 پرونده بدون صدور رای باقیمانده و برخی از پرونده ها نیز به مرحله رسیدگی، نرسیده اند."
رئیس کمیته انضباطی درباره استفاده بازیکنان غیر مجاز در فوتبال پایه گفت: "از مسئولین می خواهم که دقت لازم را در این خصوص داشته باشند چرا که استفاده از بازیکن غیر مجاز در فوتبال پایه زیاد شده است و بار دیگر از مدیران باشگاهها در رده های پایه و همچنین تیم ها می خواهم که آیین نامه کمیته انضباطی را به دقت مطالعه کنند.
حسن زاده درگذشت دو خبرنگار خبرگزاری تسنیم و روزنامه وطن امروز را به خانواده ایشان، رسانه و اهالی فوتبال تسلیت گفت و ابراز امیدواری کرد که جامعه رسانه ای کماکان با وجود مشکلات و خطرات در کنار فوتبال و برای توسعه این رشته ورزشی بهتر از گذشته فعالیت کنند."