طرفداری- برانکو بعد از چند تجربه موفق مربیگری در باشگاههای کرواسی، در سال 1998 به عنوان دستیار «میراسلاوبلاژویچ » انتخاب شده و در جام جهانی فرانسه با تیم ملی کرواسی شگفتی خلق کرده و این تیم در نخستین حضور خود در جام جهانی به عنوان سومی جهان دست یافت. اولین تقابل «برانکو» با فوتبال ایران یک ماه پیش از آغاز جام جهانی 1998 و بازی دوستانه تیم ملی ایران با کرواسی بود که این بازی با دو گل به سود کرواسی به اتمام رسید.
بعد از این بازی «بلاژویچ» ادعا کرده بود که اگر تیم یوگسلاوی در جام جهانی موفق شود تیم ملی ایران را شکست دهد، یک توپ فوتبال را قورت خواهد داد.
با پایان جام جهانی «برانکو» ترجیح داد به عنوان سرمربی به کارش ادامه دهد و هدایت تیم «هانوفر» آلمان را بر عهده گرفت. بعد از توافق ایران با «بلاژویچ» برای هدایت تیم ملی ایران، بار دیگر برانکو به عنوان دستیار در کنار بلاژویچ قرار گرفت؛ تیم ملی ایران با «بلاژویچ» نتوانست به جام جهانی 2002 راه یابد و در مرحله پلیآف در مقابل سد ایرلند متوقف شد.
با وجود این ناکامی فدراسیون وقت خواستار ادامه همکاری با کادر مربیان کرواسی بود، اما «بلاژویچ» پرمدعا از هدایت تیم ایران کنار کشید و فدراسیون فوتبال با برانکو وارد گفتوگو شد. بسیاری موفقیتهای «بلاژویچ» در تیم ملی کرواسی را منتسب به «برانکو» دانسته و معتقد بودند که وی با علم روز فوتبال آشنا بوده و تمرین دهنده خوبی است.
«برانکو» ابتدا تیم امید ایران را در بازیهای آسیایی 2002 قهرمان کرده و در ادامه موفق شد تیم ملی ایران را به جام جهانی برساند، ایران هر چقدر در سال 1998 صعود سخت و فرسایشی به جام جهانی داشت اما با «برانکو» این صعود به آسانی میسر شد.
انتظارات از وی و تیم ملی ایران به حدی افزایش یافته بود که همه در جام جهانی توقع پیروزی بر مکزیک و آنگولا و تساوی برابر پرتغال را داشته تا تیم ایران به مرحله حذفی صعود کند، اما برخلاف انتظار ایران برابر مکزیک و پرتغال شکست خورده و یک تساوی برابر آنگولا دست یافت. با این وجود در نتایج تیم ملی کمتر «برانکو» مورد هجمه قرار گرفت، اما بیشترین حمله به وی به دلیل استفاده از علی دایی بود که دیگر با 37 سال سن کارآیی برای تیم ملی نداشت.
وی بعد از شکست برابر مکزیک در برابر فشار عمومی کوتاه آمد و در بازی برابر پرتغال علی دایی را روی نیمکت نشاند، اما وقتی ایران بازی دوم را هم باخت و بازی با آنگولا جنبه تشریفاتی پیدا کرد، مربی کروات تیم ملی ایران باز هم دایی را در ترکیب قرار داد، البته به نظر میرسد در این مورد وی به تنهایی تصمیم گیرنده نبوده و دایی از حمایت دادکان نیز بهرهمند بود.
با حذف ایران در جام جهانی علی آبادی مسئول وقت تربیت بدنی کشور دادکان را برکنار کرده و «برانکو ایوانکویچ» نیز که حامی اصلی خود را از دست داده بود ترجیح داد که قید 8 ماه باقیمانده قرارداد خود با تیم ملی ایران را زده و به این کشور بازنگردد. البته علت اصلی عدم بازگشت وی به ایران به دلیل بدهی مالیاتی این مربی اهل کرواسی بود.
«برانکو» بعد از تیم ملی ایران هدایت تیمهای "دیناموزاگرب"(دوبار)، «شاندونگ لیونگ» چین، «الاتفاق» عربستان و «الوحده» امارات را بر عهده داشته است.
آمار و ارقام برانکو با تیم ملی بزرگسالان ایران (2006 - 2003):
در دور نخست ایران با قطر، لائوس و اردن همگروه شد و به عنوان تیم نخست به مرحله بعدی رفت.
ایران ۳ - ۱ قطر
ایران ۷ - ۰ لائوس
اردن ۱ - ۰ ایران
ایران ۲ - ۰ اردن
ایران ۳ - ۲ قطر
ایران ۷ - ۰ لائوس
در مرحله بعد ایران با ژاپن، کره شمالی و بحرین در یک گروه قرار گرفت.
ایران ۰ - ۰ بحرین
ایران ۲ - ۱ ژاپن
ایران ۲ - ۰ کره شمالی
ایران ۱ - ۰ کره شمالی
ایران ۱ - ۰ بحرین (ایران با این پیروزی به جام جهانی 2006 صعود کرد)
ژاپن ۲ - ۱ ایران
در جام جهانی و پس از شکست 3 بر 1 برابر مکزیک، 2 بر 0 در برابر پرتغال و تساوی 1 بر 1 با آنگولا برانکو ایوانکوویچ که تنها حامی خود در فدراسیون یعنی محمد دادکان را عزل شده می دید، عطای کار را به لوایش بخشید و هیچ گاه به ایران بازنگشت.
جام ملت های آسیا (2004)
ایران پس از هم گروهی با ژاپن، عمان و تایلند در جام ملت های آسیا با 7 امتیاز و به عنوان تیم نخست به مرحله بعدی رفت. در این مرحله ایران 3 بر 0 تایلند را برد؛ سپس با عمان 2 بر 2 مساوی کرد و با ژاپن به تساوی بدون گل رسید تا با 5 امتیاز راهی دور بعدی شود.
در این مرحله در یک بازی تاریخی و با هتریک علی کریمی و یک گل به خودی 4 بر 3 از سد کره جنوبی رقیب سنتی خود گذشت تا در دیدار نیمه نهایی به مصاف چین میزبان برود. ایران در پایان 90 دقیقه با چین به تساوی 1 بر 1 رسید و در ضربات پنالتی شانس صعود به فینال را به تلخ ترین شکل ممکن از دست داد. در آن بازی ایران با اخراج بداوی در دقیقه 46 بازی، تا پایان 120 دقیقه 10 نفره بازی کرد.
تیم ایران در آن دوره یکی از قدرتمند ترین تیم های تورنمنت بود. در دیدار رده بندی ایران 4 بر 2 بحرین را مغلوب کرد و سوم شد.
آمار و ارقام برانکو با تیم دینامو زاگرب (2008 - 2006):
برانکو پس از بازگشت به کشورش سرمربی کراوسی شد و در دو فصل نیمی که در این تیم حضور داشت 2 قهرمانی لیگ و 2 قهرمانی جام حذفی به دست آورد. در سال سوم و در میانه راه از این تیم جدا شد و به شاندونگ چین پیوست. جالب اینجاست که شاگردان برانکو پس از جدا شدن وی نیز قهرمان شدند تا برانکو به نوعی به همراه این تیم در قهرمانی لیگ و حذفی هتریک کرده باشد.
آمار فوق العاده در لیگ کرواسی:
دیناموزاگرب در فصل آغازین حضور برانکو با 30 برد، 2 تساوی و تنها یک شکست را تجربه کرد و با 84 گل زده و تنها 22 گل خورده، با 92 امتیاز بالاتر از هایدوک 72 امتیازی به مقام قهرمانی رسید. در تیم آن سال برانکو سرشناسانی همچون ماریو مانژوکیچ، ادواردو داسیلوا و لوکا مودریچ نیز حضور داشتند.ادواردو در این فصل با 34 گل زده آماری فوق العاده به جای گذاشت.
تیم برانکو در فصل 08-2007 نیز به افتخار آفرینی ادامه داد. اگرچه نتوانست مثل فصل قبل عمل کند. اما عملکرد خارق العاده 26 برد، 4 تساوی و 3 شکست، 91 گل زده و تنها 34 گل خورده نیز آمار قابل قبولی برای این تیم به حساب می آمد. در این فصل مودریچ و مانژوکیچ روی هم رفته 37 گل به ثمر رساندند. برانکو در این فصل درانتخابی لیگ قهرمانان اروپا نیز حضور یافت اما با تنها 4 امتیاز و پایین تر از بازل و هامبورگ از دور رقابت ها کنار رفت.
آمار و ارقام برانکو با تیم های شاندونگ (2011 - 2010)، الاتفاق (2012 - 2011) و الوحده (2013 - 2012):
ایوانکوویچ که در پایان فصل 2009 جانشین تومباکوویچ شده بود، تنها یک فصل در شاندونگ ماند و در 25 بازی، 20 برد، 10 تساوی و 5 شکست را متحمل شد. وی همچنین این تیم را در رقابت های لیگ برتر چین به مقام قهرمانی رساند. تیم برانکو با 18 پیروزی، 9 تساوی و سه شکست، 59 گل زده و 34 گل خورده قهرمان شد تا وی در دومین تجربه باشگاهی خود نیز افتخار آفرینی کرده باشد.
سپس برانکو به الاتفاق رفت در آنجا نیز عملکرد نسبتا قابل قبولی داشت. وی در تیم نه چندان مطرح الاتفاق توانست با 13 برد، 8 تساوی و 3 شکست جواز حضور در مرحله پلی آف لیگ قهرمانان آسیا را نیز کسب کند. اما دوران حضور وی در لیگ عربستان در پایان همین فصل به اتمام رسید و برانکو راهی الامارات شد.
بدترین نتیجه دوران مربیگری وی در خاور میانه نیز به همین یک فصل حضور برانکو در الوحده بر می گردد. او با تیم الوحده در فصل که 11 شکست را متحمل شد، یه مقامی بهتر از هفتمی دست پیدا نکرد و سرانجام نیز از سمت خود برکنار شد و یک بار دیگر به کرواسی بازگشت. بازگشتی که برای وی شگون نداشت. برانکو که به همراه دینامو زاگرب از 13 بازی 27 امتیاز کسب کرده بود و در رده دوم قرار داشت، پس از شکست در مقابل آستریا وین اتریش، برای دومین بار پیاپی از سمت خود اخراج شد و از آن موقع تا کنون نیز سرمربی هیچ تیمی نبوده است.
ایوانکوویچ امروز و برای یک فصل و نیم هدایت سرخپوشان را بر عهده گرفت.