۱.تیم ملی برزیل
برزیل موفقترین تیم ملی در جام جهانی فوتبال است که بار قهرمان: ۱۹۵۸، ۱۹۶۲، ۱۹۷۰، ۱۹۹۴ و ۲۰۰۲ شده است. سلسائو همچنین بهترین عملکرد کلی را در رقابتهای جام جهانی، هم به نسبت و هم به صورت مطلق دارد. با رکورد ۷۶ پیروزی در ۱۱۴ مسابقه، ۱۲۹ تفاضل گل، ۲۴۷ امتیاز و ۱۹ باخت است. دارد. برزیل تنها تیم ملی است که در تمام دورههای جام جهانی بدون غیبت یا بدون نیاز به پلیآف بازی کرده است، و تنها تیمی است که جام جهانی را در چهار قارهٔ مختلف: یک بار در اروپا (۱۹۵۸ سوئد)، یک بار در آمریکای جنوبی (۱۹۶۲ شیلی)، دو بار در آمریکای شمالی (۱۹۷۰ مکزیک و ۱۹۹۴ ایالات متحده) و یک بار در آسیا (۲۰۰۲ کرهٔ جنوبی/ژاپن) برده است.
۲.تیم ملی اسپانیا
اسپانیا قهرمان جهان و اروپا، پس از قهرمانی در یورو ۲۰۰۸، جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی و یورو ۲۰۱۲، تبدیل به تنها تیم اروپایی شده که توانسته قهرمان سه جام متوالی بینالمللی شود. در ژوئیه ۲۰۰۸ اسپانیا برای اولین بار در ردهبندی فیفا به صدر جدول صعود کرد. اسپانیا بین نوامبر ۲۰۰۶ و ژوئن ۲۰۰۹ در ۳۵ بازی شکست نخورد تا اینکه تیم آمریکا آن را متوقف کرد. از بزرگترین بردهای این تیم میتوان به بازی اسپانیا ۶–۰ کرواسی اشاره کرد.
تیم ملی اسپانیا به بازی اصطلاحاً تیکی تاکا به معنای پاسکاری و حرکتهای جمعی خود معروف است. این تیم از لحاظ دفاعی جز برترین تیمهای اروپا است و از بلند مرتبهترین سابقههای دفاعی آنها میتوان به دریافت تنها دو گل با وجود قهرمانی در جام جهانی ۲۰۱۰، گرفتن کمتر از ده گل در این سال و قهرمانی با دریافت یک گل دریورو۲۰۱۲ اشاره کرد.
۳.تیم ملی ایتالیا
تیم ملی ایتالیا به آتزوری معروف میباشد (آتزوری به معنای آبی لاجوردی میباشد)، رنگی که در لباس اول این تیم معمولاً به چشم میخورد و دلیل آن رنگ سنتی قلعه خاندان سلطنتی ساوی بود که از سال ۱۸۶۰ تا سال ۱۹۴۶ در ایتالیا حکمرانی میکردند. در وسط پرچم ایتالیا که سفید رنگ است علامت صلیب شبیه به پرچم سوئیس و تاجی قرار داشت و خط آبی رنگ دور صلیب بود که رنگ حکومت سلطنتی بود. ایتالیا دو قهرمانی اول خود در جام جهانی را در زمان سلطنت ساوی ها کسب کرد. بعد از سقوط سلطنت و برپایی جمهوری رنگ لاجوردی تیم ایتالیا تغییر نکرد و همچنان پا برجاست.
۴.تیم ملی آلمان
آلمان پس از برزیل، برترین تیم در جام جهانی فوتبال است.[۹] آنها چهار بار قهرمان جام جهانی فوتبال (۱۹۵۴، ۱۹۷۴، ۱۹۹۰، ۲۰۱۴) و سه بار قهرمان جام ملتهای اروپا (۱۹۷۲، ۱۹۸۰، ۱۹۹۶) شدهاند. آنها همچنین دارای چهار نایبقهرمانی در جام جهانی، سه نایبقهرمانی در جام ملتهای اروپا، چهار مقام سومی در جام جهانی، سه مقام سومی در جام ملتهای اروپا و یک مقام چهارمی در جام جهانی هستند.
آلمان شرقی در سال ۱۹۷۶، قهرمان المپیک نیز شد. علاوه بر این، آلمانها در این رقابتها به دو مقام نایبقهرمانی، سه مقام سومی و یک رتبه چهارمی دست یافتند.