دستیار اجتماعی رئیس جمهور، علی ربیعی نسبت به خودکشی کیانوش سنجری که در روز 23 آبان 1403 رخ داد، واکنش نشان داد. او سعی کرد در سخنان خود ضمن اعلام ناراحتی از این حادثه به جامعه این پیام را بدهد که بی توجه از این موضوعات به ظاهر کوچک نخواهد گذشت.
متن کامل توییت او در شبکه اجتماعی x بدین صورت است:
برخی از حوادث و اتفاقات سبب متمایز شدن یک مسأله اجتماعی که جریان داشته اما چندان مورد توجه نبوده گشته و آن را در معرض گفتوگوی جامعه قرار میدهد
فرایند خودکشی مرحوم سنجری باید دستمایه واکاوی علل و توجه به روان اجتماعی باشد.
در سالهای اخیر #خودکشی در رزیدنتها و یا نوجوانان، آژیر هشدار دهندهای برای بحث و بررسی این مشکل بود که به خوبی از سوی سیاستگذاران و تصمیمسازان به آن پرداخته نشد.
معتقدم بررسی علل و عوامل پدیده خودکشی نیازمند همکاری و همراهی اساتید، انجمنهای علمی و جامعه دانشگاهی کشور است.
در وفاق با جامعه ، حتی یک حادثه هم بیاعتنا نخواهد بود.
اسپیلکا در کتاب روانشناسی دین با رویکرد تجربی مینویسد: «مرگ، خود معمایی مرموز است اما خودکشی چیستانی غریب و لاینحل است.»
هر داغ، همه ما را غمگین میکند.
به خانوادههایی نیز که این چنین مصیبت دیدهاند، تسلیت میگویم.

بیوگرافی کیانوش سنجری
کیانوش سنجری باف، متولد سال 1361 در تهران یک روزنامه نگار مستقل، وبلاگ نویس و فعال دانشجویی بود. وی سابقه همکاری با بخش فارسی صدای آمریکا را نیز داشت. سنجری در سن 42 سالگی اقدام به خودکشی کرد.
کیانوش سنجری چرا اقدام به خودکشی کرد؟
مرحوم سنجری پیش از خودکشی در یک توییت اعلام کرده بود اگر چند تن از زندانیان مهم ایرانی تا ساعت هفت شب چهارشنبه آزاد نشوند، خودکشی خواهد کرد. او همچنین بیان کرد شاید مرگ او تلنگری برای تغییر وضعیت سیاسی ایران باشد.