کلینزمن و مانچینی هر دو متولد 1964 هستند. کلینزمن 30 جولای و مانچینی 27 نوامبر. هر دو در تیم ملی کشورشان چه در نقش بازیکن و چه در نقش سرمربی تجربیات ارزنده ای دارند. شاید مانچینی بیش از ده برابر کلینزمن دستمزد بگیرد. شاید در تقابل های رو در رو در زمان بازی مانچینی 5 برد و کلینزمن دو برد کسب کرده باشند، ولی همیشه هم کفه به سود مانچینی نبوده است. مانچینی و کلینزمن بارها در موقعیت یکدیگر قرار گرفته اند.
1988 آلمان میزبان یورو بود و آلمان و ایتالیا همگروه بودند. هر دو مهاجم در زمین حضور داشتند که این مانچینی بود که دروازه مانشافت را باز کرد. هر چند ایتالیا پیروز نشد و برمه بازی را به تساوی کشاند تا تنها تساوی این دو شکل بگیرد. در رده ملی کلینزمن در بازی دوستانه قبل از جام جهانی 1994 در دیداری دوستانه دو گل وارد دروازه ایتالیا کرد تا ضمن پیروزی مقابل مانچو در رده ملی به نوعی پاسخ آن گل یورو را هم داده باشد. پس در دیدار های ملی کلینزمن یک برد و یک تساوی کسب کرده در حالیکه مانچو یک باخت و یک تساوی به دست آورده و این کلینزمن است که در دیدارهای ملی رو در رو دست بالا را دارد.
در 1990 کلینزمن بازدید مانچو را پس داد و این بار در شرایطی که ایتالیا میزبان جام جهانی بود، کلینزمن با آلمان خوش درخشید و در نهایت قهرمان جام جهانی ایتالیا شد. بعد ها در یورو 1996 هم توانست قهرمان یورو شود تا تمام تورنمنت های ملی را فتح کرده باشد. در حالیکه مانچو تنها به فینال جام جهانی 1994 رسید و نتوانست توفیقی در کسب جام ملی داشته باشد.
به طور کلی کلینزمن به خصوص در رده ملی افتخارات بزرگی دست یافت. مانچو اما به عنوان مربی افتخارات بزرگی را کسب کرده که کلینزمن از آن بی بهره است. مانچو با سیتی و اینتر قهرمان لیگ برتر و سری آ شده و شاید از آن مهمتر پس از نیم قرن ایتالیا را فاتح یورو 2020 کرد. کلینزمن در کسوت سرمربی آلمان تنها توانست به مقام سومی جام کنفدراسیونها و جام جهانی که اتفاقا در خاک آلمان برگزار می شد برسد. پس افتخارات ملی کلینزمن در دوره بازیکن بودن بیشتر است و البته افتخارات مانچو به عنوان سرمربی
اما رقابت این دو از جنبه دیگری هم حائز اهمیت است. مانچو در دو مقطع مانع از اخراج کلینزمن شده است. در دیدار دوستانه و در شرایطی که کره جنوبی با کلینزمن هیچ پیروزی به دست نیاورده بود و انتقادها از کلینزمن به اوج رسیده بود 21 شهریور در سنت جیمزز پارک شاگردان کلینزمن توانستند با برتری بر شاگردان مانچینی به نخستین پیروزی برسند و بدین گونه فشار ها کاهش یافت. حالا حدود چهار ماه و نیم و در شرایطی که تساوی با مالزی، فشار زیادی را روی کلینزمن ایجاد کرده بود و صحبت از تبانی و ترسو بودن جهت فرار از رویارویی با ژاپن مطرح بود و در شرایطی که تا دقیقه 99 کره با نتیجه یک بر صفر از عربستان عقب بود، بازی مساوی شد و در نهایت در ضربات پنالتی کلینزمن توانست مچ قهرمان فاتح یورو را که بیش از ده برابر او حقوق می گیرد بخواباند و برای نخستین بار در تاریخ جام ملتهای آسیا بتواند عربستان را (ولو در ضربات پنالتی که عملا تساوی محسوب می شود) شکست دهد. فراموش نکرده ایم مانچو خودش با ضربات پنالتی اسپانیا و انگلیس را شکست داد و فاتح یورو شد. چهره خندان کلینزمن و لحظه ای که سرمربی گرانقیمت ایتالیایی سعودی ها دست در جیب تاب تماشای آخرین پنالتی حریف را هم نداشت تا علاوه بر بر باد دادن هزینه های نجومی سعودی ها، اعتبار خود را نیز خدشه دار کرده باشد. یاسر القحطانی که قبلا وی را ترسو و عقده ای خطاب کرده بود، دستاویز خوبی خواهد داشت تا او را بکوبد.
احتمال اخراج مانچینی زیاد نیست. مگر دو طرف بتوانند به یک توافقی دست پیدا کنند. به هر حال بعید است مانچینی قید این همه پول را بزند و بعید است جایگزینی برای جیب گشاد سعودیها پیدا شود که بتواند مانچینی را متقاعد به ترک عربستان کند. ولی قطعا منتقدان مانچینی از این فرصت برای حمله به وی چشم پوشی نخواهند کرد. کسانی که معتقدند بسیاری از بازیکنان شایسته عربستانی به ناحق خط خوردند. کسانی که معتقدند تیم مانچینی در دقایق پایانی غیر حرفه ای اتلاف وقت روی آورد و عملا به کره جرات داد تا خیمه سنگینی را روی دروازه عربستان بزند و به شدت این تیم را تحقیر کند. انتقادات به تعویض های مانچینی در دقایق پایانی (که عملا امکان بازگشت به مسابقه را برای رقیب متصور نبود و تمام عناصر موثر خود را از بازی خارج کرده بود تا هر طور شده برد را حفظ کند) باعث شد تعویض ابتدای نیمه دومش که 34 ثانیه پس از ورود، یار تعویضی توانست دروازه کره را باز کند، تحت الشعاع قرار بگیرد.
از آن طرف با پیروزی در یک دیدار فینال گونه و عبور از عربستان مدعی با مربی و لیگ فوق گرانقیمت آن، مدت کوتاهی فشارها از روی تیم کلینزمن برداشته می شود. البته دیدار با استرالیا چه برای کره و چه برای عربستان بسیار سخت پیش بینی میشد. استرالیا بسیار آماده با جوانان مستعد نشان داد که میخواهد بلیط مسابقات را تا آخر رزرو کند. شاید استرالیا کاری کند که کلینزمن اخراج شود ولی فعلا تا زمان رسیدن زمان آن بازی کره ای ها از کلینزمن سپاسگزار خواهند بود که چگونه در 25 دقیقه پایانی بازی روی دروازه یکی از بهترین تیمهای آسیا خیمه زد و دروازه این تیم را به توپ بست. در وقت های اضافه هم این کره بود که برای پیروزی تلاش می کرد و صحرا نشینان تنها به ضربات پنالتی دلخوش بودند. 60 دقیه پایانی بازی، گویی کره نه با عربستان که با یک تیم بسیار ضعیف بازی داشت. لذا کره ای ها باید از کلینزمن متشکر باشند. ولی کلینزمن نیز باید از مانچینی سپاسگزاری کند که برای دومین بار فشار را از روی دوش او برداشت و او را همچنان به فتح جام امیدوار ساخت.