دستگاه جوجه کشی ایزی باتور ۱ و ۲ هر دو محصولی از گروه صنعتی اسکندری بوده و از توانایی جوجه کشی از انواع پرندگان اهلی و وحشی « به جز پرندگان زینتی و شترمرغ » برخوردار می باشند. در اغلب موارد خریداران این دو نوع محصول تفاوت های دو نوع دستگاه را از ما جویا شده از این رو در این مطلب از سایت ما به صورت کامل تفاوت های این دو نوع محصول را برای شما درج خواهیم کرد. برای دانستن آن میتوانید ادامه مطلب را مطالعه کنید.
عمده تفاوت دستگاه جوجه کشی ایزی باتور 1 و 2 در ظرفیت آنها خلاصه میشود. همانطور که شاید اطلاع داشته باشید ایزی باتور ۱ ظرفیتی بالغ بر ۴۸ عدد تخم نطفه دار داشته و ایزی باتور ۲ از نسبت به محصول قبل از ظرفیت دو برابری برخوردار است. این موضوع سبب میشود تا انتخاب این دو محصول در مورد ظرفیت کاری بسیار آسان باشد. بدینصورت که افرادی که از تخم های نطفه دار کمی دارند میتوانند ماشین جوجه کشی ایزی باتور ۱ را خرید کنند. افرادی هم که تخم نطفه دار بیشتری در اختیار دارند میتوانند نسبت به خرید ایزی باتور ۲ اقدام کنند.
مقایسه ایزی باتور ۱ و ۲ از لحاظ شانه جوجه کشی
هر دو محصول ایزی باتور ۱ و ایزی باتور ۲ بلحاظ شانه جوجه کشی هیچ گونه تفاوتی با یکدیگر ندارند. شانه های این دو محصول بصورتی است که شما میتوانید آنها را از راک جدا کرده و نسبت به تعویض اقدام کنید. بدو خرید هر کدام از محصولات ، شانه مرغی بصورت پیشفرض بر روی راک قرار گرفته و شما میتوانید بدون انجام دادن کار خاصی نسبت به جوجه کشی از تخم پرندگان متداول با اندازه تخم مرغ اقدام کنید. در صورتیکه قصد جوجه کشی از تخم بلدرچین را داشته باشید ، می بایست نسبت به جداسازی شانه های مرغی از روی راک اقدام کرده و شانه تخم های ریز تخم را بر روی آن نصب کنید.
مقایسه ایزی باتور ۱ و ۲ از لحاظ سیستم تامین رطوبت
سیستم تامین رطوبت هر دو محصول به کمک ظرف آب تامین میشود. با اینکه امروزه برای تامین رطوبت دستگاه جوجه کشی از روش های نوین مانند پمپ آب استفاده میشود ، استفاده از ظرف آب در ساختار دستگاه های جوجه کشی یکی از قدیمی ترین و متداول ترین روش ها بوده و این ساختار در برخی از دستگاه های جوجه کشی خارجی نیز وجود دارد. برای تامین رطوبت ایزی باتور 1 و یا 2 ، شما می بایست بصورت روزانه داخل کفی تعبیه شده در دستگاه آب بریزید.
مقایسه ایزی باتور ۱ و ۲ از لحاظ ساختار بدنه
بدنه هر دو محصول عیناً از یک متریال بوده و هیچ تفاوتی در بین آنها نیست. با این حال به علت بیشتر بودن ظرفیت ایزی باتور ۲ ، بدنه محصول نسبت به ایزی باتور ۱ بزرگتر می باشد. متریال بدنه ایزی باتور ۱ و ۲ از ABS بوده که جنسی استاندارد در ساختار بدنه می باشد.
مقایسه ایزی باتور ۱ و ۲ از لحاظ عایق بندی
در مورد عایق بندی دو محصول باز هم تفاوتی در میان آنها نبوده و هر دو محصول از یونولیت جهت عایق بندی استفاده میکنند. با اینکه عایق یونولیت امروزه و در دستگاه های جوجه کشی مدرن امروزی دیگر جایگاه خود را از دست داده ، با این حال استفاده از این نوع عایق بندی همچنان از کیفیت مناسبی برخوردار است.
قابلیت ویژه ایزی باتور ۲ : قابلیت ستر هچر همزمان!
علاوه بر تفاوت در ظرفیت دو محصول ، قابلیتی که ایزی باتور ۲ از آن برخوردار بوده اما ایزی باتور ۱ از آن بی بهره است قابلیت ستر هچر همزمان می باشد. در واقع از شانه های تحتانی ایزی باتور ۲ میتوان بعنوان قسمت هَچری استفاده کرده و از محصول میتوان بعنوان دستگاه جوجه کشی ستر و هچر همزمان بهره برد. روش کار نیز بدین صورت است که راک تحتانی به موتور متصل نشده از این رو چرخش در این شانه ها وجود نخواهد داشت. ایزی باتور ۱ به دلیل داشتن تنها یک راک از این قابلیت بی بهره بوده و از آن نمیتوان بعنوان دستگاه جوجه کشی ستر هچر همزمان بهره مند شد.
مقایسه ایزی باتور ۱ و ۲ از لحاظ برد جوجه کشی
ایزی باتور ۱ و ۲ هر دو به یک نوع برد جوجه کشی مجهز هستند. برد جوجه کشی با قابلیت انتخاب پرنده در این محصولات موجب میشود تا اپراتور به ساده ترین روش بتواند از دستگاه استفاده کند. همچنین سنسور استفاده شده در این برد از نوع SHT سوئیسی می باشد.
در صورتی که سوالات بیشتری در مورد تفاوت های دستگاه جوجه کشی ۴۸ و ۹۶ تایی ایزی باتور 1 و 2 دارید خوشحال میشویم آن ها را از طریق کامنت ها با ما به اشتراک بگذارید.