هنگامی که هیو گلاس (در فیلم The Revenant) در حال قدم زدن در جنگل بود و به وسیله یک خرس گریزلی مورد حمله قرار گرفت، خوشبین ترین فرد گروه همراه هم فکر بهبودی گلاس را نمیکرد. در واقع تمام گروه منتظر مرگ وی بودند تا با یک خاکسپاری محترمانه وی را دفن کنند و به مسیر ادامه دهند. اما مرگ گلاس به تاخیر افتاد و از طرفی یه علت صعب العبود بودن مسیر امکان حمل او وجود نداشت. پس سرپرست تصمیم گرفت در ازای پرداخت مبلغی دو نفر از افرادش در کنار گلاس و فرزندش بمانند تا پس از مرگ هیو او را دفن کنند و به بقیه ملحق شوند.اما فیتز جرالد خبیث که میخواست زودتر از شر هیو گلاس خلاص شود ابتدا فرزند او را کشت و سپس سعی در زنده به گور کردن گلاس را داشت. جیم، دیگر بازمانده در کنار جرالد که به کنار رودخانه رفته بود اجازه زنده به گور کردن گلاس را نداد اما با توافق با جرالد وی را به همان حال رها کرد و باهم به مسیر ادامه دادند. حال گلاس تنها و مجروح در جنگل رها شده و احتمال دارد به زودی بمیرد لکن او به دهکده برگشته و فیتز جرالد را میکشد و انتقام پسرش را میگیرد.
زندگی حرفه ای هانسی فلیک بی شباهت به داستان این فیلم نیست. کسی که در سال 2005 از تیم دسته سومی هوفنهایم اخراج شد و در سال 2020 با کسب یک سه گانه تاریخی بر قله اروپا ایستاد. فلیک برای درس گرفتن از اشتباهات خود 14 سال زمان گذاشت تا به آرامی و با تکامل یافتن در این عرصه به یکی از بهترین ها در دوره خود تبدیل شود. وی در تابستان 2019 از این شانس که دستیار نیکو کواچ شود استفاده کرد و پس از اخراج مربی کروات در میانه فصل هدایت بایرن را تا پایان فصل بر عهده گرفت. در پایان فصل بایرن با هدایت هانسی فلیک پس از هفت سال قهرمان اروپا شد.
دوران مربیگری فلیک در سال 1996 (به عنوان بازیکن_مربی) همراه با تیم ویکتوریا در دسته پنجم آلمان آغاز شد و در سال 2000 در حالی که 36 ساله بود هدایت هوفنهایم را بر عهده گرفت. در اولین سال مربیگری همراه با هوفنهایم به دسته سوم صعود کرد با اینحال پس از چهار سال تلاش ناموفق برای رسیدن به بوندسلیگای2 از این تیم اخراج شد. بسیاری از مربیان پس از اخراج برای اعاده حیثیت به باشگاه دیگری میروند و مربیگری را ادامه میدهند اما فلیک مسیر دیگری را انتخاب کرد. او برای تکامل و پیشرفت و درس گرفتن از اشتباهات خود به عنوان دستیار مربی زیر نظر جوانی تراپاتونی بزرگ ادامه مسیر داد و با اثبات شایستگی خود زیر نظر مغز متفکر ایتالیایی توجه یواخیم لو در تیم ملی آلمان را به خود جلب کرد.
فلیک کمک کرد تا نسل جدیدی از بازیکنان مانند اوزیل، نویر، مولر، بواتنگ و کروس وارد تیم ملی شوند و به کسب تجربه بپردازند. آلمانی ها به همراه فلیک و لو پس از شکست در فینال یورو 2008 و نیمه نهایی جام جهانی 2010 مقابل اسپانیا و نیمه نهایی یورو 2012 برابر ایتالیا سرانجام طعم شکوه و قهرمانی در جام جهانی 2014 را چشیدند.
فلیک پس از هشت سال به عنوان دستیار لو، مدیر ورزشی اتحادیه فوتبال آلمان شد و در این پست تاکتیک های مدیریتی را به خوبی آموخت و بعد از آن به کادر مدیریت هوفنهایم اضافه شد. پس از مدت کوتاهی پیشنهاد دستاری کواچ در بایرن را پذیرفت.
شروع ضعیف فصل توسط کواچ و در ادامه با شکست تحقیرآمیز 5 بر 1 مقابل آینتراخت و فرم نامتعادل تیم مدیریت را وادار به اخراج کواچ کرد. فلیک 14 سال پس از اخراج از آخرین تجربه سرمربیگری، کنترل رختکن بزرگترین باشگاه کشورش را بدست گرفت.
فلیک سیستم بایرن را از 433 به 4231 تغییر داد و با واگذاری پست 10 به مولر نقش بسزایی در بازگشت او به اوج داشت. مولر زیر نظر فلیک با شکستن رکورد پاس گل دی بروین نقش بزرگی در قهرمانی بوندس لیگا برای بایرن ایفا کرد و با ادامه این روند در فصل بعد هم آمار 18 پاس گل را ثبت کرد. از دیگر تصمیمات تاکتیکی موثر فلیک میتوان به تغییر پست آلابا از دفاع چپ به مدافع میانی (در پی مصدومیت زوله و هرناندز) و استفاده از دیویس جوان در پست دفاع چپ نام برد. نتیجه این تصمیمات؟؟ بایرن مونیخ با کسب 32 برد از 35 بازی اخیر خود و ثبت میانگین بیش از سه گل در هر بازی رکورد جدیدی را در لیگ و تاریخ باشگاه به ثبت رساند.
موفقیت فلیک در بایرن باید درسی برای سایر مربیان کم تجربه باشد تا پس از اخراج به فکر رفع معايب و کاستی های خود باشند نه اثبات خود. این موضوع که گاهی در زندگی مجبور هستیم قدم رو به عقب برداریم خجالت آور نیست بلکه اصرار به ادامه یک راه اشتباه میتواند باعث سرشکستگی شود. کمااینکه در چند سال اخیر این موارد دیده شده. گری نویل نمونه بارز این جریان است. کسی که پس از دستیاری (هاچسون) ناموفق روی نیمکت سه شیرها بلافاصله هدایت خفاش های مستایا را پذیرفت و باعث تباهی آینده خود در کسوت مربیگری شد.
البته در فوتبال امروز به اندازه گذشته صبر وجود ندارد. مربیان به سادگی اخراج میشوند و بازیکنان به راحتی فروخته و بین تیم ها جابجا میشوند. با تمام این جنون ها هانسی فلیک نشان داد که صبر یکی از بزرگترین فضایل انسانی است و با شکیبایی تمام زمانی که احساس کرد آماده است به عرصه سرمربیگری بازگشت و بایرن را به صدر اروپا رساند.