استاد جلیل شهناز : آقای گلپایگانی از هنرمندانی است که دوستش دارم و علاوه بر این که صدای کم نظیری دارد زحمت زیادی در راه اعتلای آواز ایران کشیده است و مانند آقایان بنان، قوامی، تاج اصفهانی و ادیب خوانساری صاحب سبک است.
استاد منصور نریمان : ساعت 6 عصر یکشنبه روزی در سال 1341 به بازار رفته بودم تا چیزی تهیه کنم که دیدم بیشتر مغازه ها بسته اند. علت را پرسیدم گفتند مگر خبر نداری امشب گلپا می خواند. درست عین همین جمله را به کار بردند. دیدم همه از فقیر و غنی می دوند تا زودتر خودشان را به منزل برسانند تا صدای گلپا را از رادیو بشنوند.
استاد بیژن ترقی : صدای گلپا به واقع تحولی عظیم و چشم گیر در سبک خوانندگی کشور ایجاد کرد. در ایامی که همه اعم از پیر و جوان بیشتر به تصنیف های رادیو دل بسته بودند و چنان توجهی به آواز نداشتند صدای گلپا با چنان استقبال و شور و حال روبرو شد که از هر خیابانی که رد می شدیم طنین صدایش عابرین را از حرکت باز می داشت.
استاد اسدالله ملک : گلپا صدایی شش دانگ دارد. خداوند به ایشان حنجره ای اعطا فرموده که نظیر ندارد.
استاد محمدرضا لطفی : وقتی صدای گلپا از رادیو گلها پخش می شد، خیابانها از مردم خالی می شد.
استاد فرهنگ شریف : هر چند که اساتید گرانقدری مانند بنان وجود داشتند اما آقای گلپایگانی که آمد با صدای گرم و زیبایش طوفانی به پا کرد. ایشان خواننده ایست که مردم را دوباره با آواز آشتی داد و سبب رونق آن شد.
استاد علی تجویدی : ایجاد سبک و شیوه ای نوین در اجرای آوازهای اصیل ایرانی همراه با صدایی رسا و تحریرهایی بدیع و استادانه و همچنین تسلط بر ردیف ها و گوشه های موسیقی از خصوصیات ایشان بود.
استاد محمدرضا شجریان : آن موقع که من نوجوان بودم چیزی که یادمه آقای گلپایگانی نقش بسیار موثری داشت در اینکه جوانان به آواز علاقه مند بشند.
|