در این پست از اخبار لحظه به لحظه بازی های آسیایی هانگژو مطلع شوید.
کاراته کومیته بازی های آسیایی؛ دست آتوسا گلشادنژاد به مدال نرسید
آتوساگلشاد نژاد نماینده وزن ۶۱- مسابقات کاراته کمیته بانوان برای کسب مدال برنز بازی های آسیایی هانگژو برابر کانای آسل از قزاقستان قرار گرفت و در نهایت با نتیجه ۱ بر صفر.شکست خورد و دستش از مدال کوتاه ماند.
گلشاد نژاد که در دور اول برابر حریف اماراتی خود پیروز شده بود، در مسابقه دوم مقابل نگوآن از ویتنام شکست خورد و به جدول بازنده ها رفت.
وی در این دور ابتدا موفق به غلبه بر کاراته کای ماکائویی شد و سپس برابر نماینده قزاقستان شکست را پذیرا شد و دست خالی بازی های آسیایی هانگژو را ترک کرد.
مهدی کرمی: ۲۲۲؟ قبلا ۲۲۵ را زده بودم / شاید تغییر وزن بدهم
مهدی کرمی پس از حضور در بازی های آسیایی و دست نیافتن به مدال گفت:«شرایط مسابقه خوب بود می شد مدال گرفت اصلا نمی دانم چه چیزی بگویم اما تلاشم را کردم.»
او در پاسخ به این سوال که ۲۲۲ را قبلا زده بودی گفت:«قبلا ۲۲۵ را هم زده بودم،کمی بالا زدن هایم مشکل دارد و باید روی آن کار کنم.»
او در پایان گفت:«خودم راضی نبودم،باید ببینم در آینده چه اتفاقی می افتد.شاید وزن کم کنم و به دسته پایین تر بیایم.باید ببینم کادر فنی چه تصمیمی می گیرند.»
دسته ۱۰۹ کیلوگرم وزنهبرداری بازیهای آسیایی هانگژو/ مهدی کرمی یک وزنه تا برنز فاصله داشت!
در پایان رقابتهای دسته ۱۰۹ کیلوگرم مسابقات وزنهبرداری بازیهای آسیایی هانگژو، مهدی کرمی با حدنصاب مجموع ۳۸۰ کیلوگرم پنجم شد. کرمی که در یکضرب وزنه ۱۷۰ کیلوگرم را مهار کرده بود، در دوضرب پس از دو بار تلاش وزنه ۲۱۰ را بالای سر برد اما در تلاش سوم موفق نشد وزنه ۲۲۲ کیلوگرم را مهار کند. کرمی در صورت مهار این وزنه میتوانست مدال برنز دسته ۱۰۹ کیلوگرم را به دست بیاورد، اما وزنه از دست رفت تا نماینده کشورمان در مکان پنجم بایستد.
در این دسته رضا دهدار دیگر نماینده کشورمان در حرکت یکضرب ۳ بار وزنههای ۱۶۹، ۱۷۰ و ۱۷۵ کیلوگرم را دست داد و در گردونه رقابتها کنار رفت.
رضا دهدار: در این مدت کم نگذاشتم
رضا دهدار پس از حضور در مسابقات دسته ۱۰۹ کیلوگرم(رضا در یک وزن بالاتر شرکت کرد)گفت:«وضعیتم خوب است.پایم بدجوری صدا داد و نگران شدم.دکتر پایم را چک کرد و فعلا یخ گذاشته ام،امیدوارم مشکلی نباشد.»
دهدار این را گفت و ادامه داد:«در پشت صحنه وزنه های خوبی را زدم،حتی مربیان برای حرکت اول وزنه های من را زیاد کردند.کار فنی نظرش مثبت بود،نمی دانم شاید قسمت این بود و شاید روز،روز من نبود.»
دهدار در پاسخ به این سوال که چه اتفاقی افتاد که از جهانی تا بازی های آسیایی این یک ماه برای تو خوب نبود گفت:«خودم نمی دانم چه بگویم.اصلا کم نگذاشتم و احساس می کنم باید کمی از لحاظ روحی وضعیتم بهترشود.شکست برای هر ورزشکاری هست.من تلاشم را می کنم تا برای مسابقات آتی عملکرد بهتری داشته باشم و وزنه های بهتری بزنم.»
فینال پرش با اسب؛ خانجانی و غریبی دست خالی ماندند
مسابقات انفرادی پرش با اسب از صبح امروز به وقت چین در پیست سوارکاری شهر تانگلو آغاز شد.
در مسابقات امروز سه نماینده ایران شامل نغمه خانجانی، امید غریبی و مسعود مکارینژاد در دور اول مرحله نهایی انفرادی شرکت کردند که در پایان، خانجانی و غریبی راهی مرحله فینال شدند.
غریبی در استارتلیست فینال، نخستین سوارکار بود و امتیاز قابل توجهی به دست نیاورد و از راهیابی به جمع نفرات برتر بازماند.
خانجانی هم که پیشتر بدون خطا مسیر را طی کرده و راهی فینال شده بود، بهرغم پرشهای خوب و زمان قابل توجه در فینال، نتوانست در رقابت با سوارکاران قوی کشورهای عربی از جمله عربستان و امارات، به رتبهای بهتر از سیزدهم دست پیدا کند.
هر سه نماینده جمهوری اسلامی ایران در مسابقات سوارکاری بازیهای آسیایی هانگژو دیروز با کسب امتیاز لازم به مسابقات فینال صعود کرده بودند. در مجموع ۲۵ سوارکار از کشورهای قدرتمند در این رشته، به فینال رسیده بودند.
در پایان مسابقات پرش با اسب بازیهای آسیایی، سوارکار عربستانی اول شد. دو نماینده از امارات متحده عربی به ترتیب دوم و سوم شدند. نمایندگان تایلند و سوریه نیز در جایگاههای چهارم و پنجم ایستادند.
وزیر ورزش و جوانان تماشاگر مبارزه سجاد گنج زاده و حریف قرقیزستانی
کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان کشورمان برای تماشای مبارزه سجاد گنج زاده و شادیکانوف از قرقیزستان وارد سالن برگزاری مسابقات کاراته شد.
هاشمی روز گذشته نیز در همین سالن حاضر شد و مبارزه بهمن عسگری و رقیب ازبکستانی وی را تماشا کرد.
ضمنا وزیر ورزش و جوانان ایران، روز گذشته پیش از حضور در جایگاه ویژه سالن محل برگزاری مسابقات، در جلسه ای با آنتونیو اسپینوس رئیس فدراسیون جهانی کاراته حضور یافت.
گفتنی است که مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک نیز در جایگاه ویژه حاضر شده است.
کاراته کومیته بازی های آسیایی؛ گلشادنژاد برابر حریف ویتنامی شکست خورد
گلشادنژاد برابر حریف ویتنامی شکست خورد.
آتوسا گلشادنژاد نماینده ایران در وزن ۶۱- کاراته کومیته بازی های آسیایی هانگژو که در مبارزه نخست خود برابر حریفی از امارات به پیروزی رسیده بود، در دومین مبارزه خود با ورزشکار ویتنامی دیدار کرد و در پایان شکست خورد و از رسیدن به مرحله نیمه نهایی باز ماند.
این مبارزه در پایان وقت ۲-۲ بود اما داوران رای به پیروزی کاراته کای ویتنامی دادند.
نماینده ویتنام به فینال رفت و آتوسا گلشادنزاد باید در جدول شانس مجدد دو مسابقه بدهد تا به مدال برنز برسد.
اشرفی: روزی ۱۴ ساعت تمرین کردیم اما بدشانس بودیم
ملیپوش تیراندازی با کمان ایران گفت: متأسفانه امروز بدشانس بودیم و نتوانستیم به مرحله نیمهنهایی صعود کنیم.
صادق اشرفی ملیپوش تیراندازی با کمان ایران بعد از شکست مقابل اندونزی در مرحله یکچهارم نهایی مسابقات ریکرو تیمی در بازیهای آسیایی هانگژو اظهار داشت: میتوانم بگویم برای ما رقابت قابل قبولی بود. با آرامش تمام و در حالی تیر زدیم که همه تمرکزمان روی کارمان بود. دو تیر لب خطی داشتیم و به دلیل کمی بیتجربگی، نتیجه را واگذار کردیم.
وی افزود: با فکر برنده، پا به میدان گذاشتیم و امیدوار بودیم به جمع چهار تیم برتر راه پیدا کنیم؛ تا حدی که وقتی روز گذشته با بچهها صحبت میکردیم، درباره مدال حرف زدیم و تأکید کردیم لباسهای روی سکو را فراموش نکنیم. متأسفانه امروز بدشانس بودیم و نتوانستیم به مرحله نیمهنهایی صعود کنیم.
ملیپوش تیراندازی با کمان ایران در خصوص آینده این رشته با «هونگ سونگ هو» سرمربی کرهای تیم ملی تصریح کرد: اگر همین راهی را که در پیش گرفتهایم، ادامه دهیم اتفاقات خوبی رخ خواهد داد. جا دارد به کار بچهها نیز ارزش بدهم. واقعا شبانهروز تیر میزنیم. روزی بوده که ۱۳، ۱۴ ساعت تیر زدهایم. پنج صبح و قبل از صرف صبحانه به تمرین رفتهایم. اگر مسیر را با همین انگیزه ادامه دهیم به آینده تیر و کمان خیلی امیدوار هستم.
شفیعی: اهتزاز پرچم ایران در بازیهای آسیایی غرورانگیز است
ناظر فنی ایرانی مسابقات پرش با اسب بازیهای آسیایی از حضور تیم ملی و اهتزاز پرچم ایران درکنار پرچم سایر کشورها در محل برگزاری این رقابتها ابراز خوشحالی کرد.
رامین شفیعی که به عنوان ناظر فنی مسابقات پرش با اسب نوزدهمین دوره بازی های آسیایی حضور دارد با ابراز خوشحالی از حضور تیم سوارکاری کشورمان در این دوره از رقابتها گفت: جای مباهات است که پرچم ایران در محل برگزاری مسابقات برافراشته شده است.
وی در ادامه سخنانش توضیحاتی را در خصوص مجموعه سوارکاری تانگلو ارائه کرد و گفت: محلی که در آن حضور داریم تقریبا از صفر برای مسابقات پرش با اسب بازی های آسیایی هانگژو ساخته شده است. به همین دلیل من به عنوان ناظر فنی فدراسیون جهانی مجبور بودم چندین بار حتی در زمان شیوع بیماری کووید ۱۹ به این کشور سفر کنم تا از امکاناتی که وجود داشت بازدید و آنها را برای برگزاری مسابقات تایید کنم.
ناظر فنی ایرانی مسابقات پرش با اسب بازیهای آسیایی هانگژو با اشاره به تقاوت رشته سوارکاری با سایر ر رشتههای ورزشی، عنوان کرد: در این رشته باید محل زندگی اسبها هم تعبیه شود. ضمن اینکه از نظر اتحادیه اروپا، کشور چین، کشور آلوده در مورد بیماریهای دشوار دام یا تک سم به حساب میآید. در این ارتباط هماهنگی کار بسیار سختی بود و انجام این مهم برعهده من بود که اسبها در محل قرنطینه مناسب قرار گرفته و از سایر اسبها دیگر جدا باشند.
وی افزود: اگر در اصطبل ها بروید، خواهید دید اسبهایی که از اتحادیه اروپا در این مکان حضور دارند در یک اصطبل جداگانه و اسبهایی که از کره جنوبی آمده بودند، در یک مکان دیگر و اسبهای چینی نیز در مکان دیگری نگهداری میشوند.
شفیعی یادآور شد: همچنین تلاش کردم برای کشور چین که خیلی در زمینه برگزاری مسابقات پرش با اسب پیشرفته نیستند کمک کنم تا در ساختن موانع از عناصر کشورشان و آسیا استفاده کنند و فکر میکنم موانع زیبایی برای این مسابقات تعبیه شده است.
وی تصریح کرد: خدا را شکر می کنم که کارها بسیار خوب پیش رفت و مواردی که بر عهده من به عنوان ناظر فنی فدراسیون جهانی سوارکاری بوده به خوبی انجام شد.
ناظر فنی مسابقات پرش با اسب نوزدهمین دوره بازی های آسیایی هانگژو در ادامه با مطلوب خواندن عملکرد سوارکاران مشورمان در این دوره از بازی های گفت : بسیار خوشحالم که پرچم ایران در این مکان برافراشته شده و سوارکاران ما در مسابقات حضور دارند جا دارد از فدراسیون سوارکاری که با دشواری زیادی تیم پرش با اسب را به این کشور اعزام کردند و بسیار امیدوارم در دوره های بعدی در رشته های سه روزه و درساژ هم سوارکاران ما بتوانند در این رقابتها شرکت کنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش از صعود نغمه خانجانی به مرحله پایانی این دوره از رقابتها افزود :بسیار خوشحالم بانوی سوارکار ایرانی توانست بدون خطا مسیر بسیار دشوار رده ۱۵۰ که خیلی هم سخت بود آنهم در بین سوارکاران طراز اول پیشرفته و دارنده مدال المپیک انجام داد.
رامین شفیعی همچنین افزود: خدا را شاکرم دو سوارکار ما امروزدر جمع نفراتی قرار گرفتند که توانستند به مرحله نهایی صعود کنند.علی رغم اینکه مسعود مکاری نژاد یک سوارکاری بی نظیر و زیبا در روز مسابقات تیمی داشت و مسیر مسابقه را بدون خطا طی کرده بود،امروز به عنوان سومین سوارکارکه ۱۳خطا برایش محاسبه شده بود به مرحله نهایی راه نیافت و در نهایت امید غریبی و نغمه خانجانی به مرحله بعد صعود کردند
کاراته کومیته بازی های آسیایی؛ آتوسا با برد استارت زد
نماینده وزن ۶۱- کاراته کومیته ایران در بخش بانوان برابر حریف اماراتی خود پیروز شد.
آتوسا گلشادنژاد در دور اول رقابت های کاراته کومیته بازی های هانگژو برابر سارا العامری از امارات قرار گرفت و با نتیجه ۴ بر یک پیروز شد.
گلشاد نژاد در مبارزه بعدی خود باید در برابر برنده ماکائو و ویتنام قرار بگیرد.
یک ثانیه سکو را از رازقیان گرفت
رکسانا رازقیان ملی پوش اسلالوم کشورمان در رده چهارم بازیهای آسیایی هانگژو ایستاد.
او در فینال این رقابتها با هانگ چوچانگ از چین تایپه،شیخا چوهان (هند)،کوذومی ایتو (ژاپن)،لو لی (چین)،جاروان نیامتونگ (تایلند)،فونا پراوپرنگ (تایلند ) و یکتاترینا ترنت سویا از قزاقتستان رقابت کرد که در پایان با زمان۱۳۱.۸۳فینال را به پایان برد و با تفاوت یک ثانیه در جایگاه چهارم ایستاد.
آقاجانی: همه از رحمان میترسند/ اشتباه جهانی را اینجا تکرار نکردیم
مربی تیم ملی کشتی آزاد گفت: در مسابقات جهانی عدم تمرکز و کمی هم مشکلات داوری باعث شد رحمان عموزاد شکست بخورد وگرنه باید قهرمان دنیا میشد.
مصطفی آقاجانی، مربی تیم ملی کشتی آزاد درباره عملکرد نمایندگان کشورمان در ۲ وزن نخست کشتی آزاد بازیهای آسیایی اظهار داشت: اشتباهای که در مسابقات جهانی درباره عموزاد کردیم اینجا تکرار نکردیم. باید به زور هم که شده اجازه میدادیم در جهانی یک تمرین خوب انجام دهد. در مسابقات جهانی حریف اولش آسان بود و فشاری که باید را متحمل نشد و وقتی به موسکائف خورد، سرحال نبود؛ درست مانند کشتی اول امروزش با ازبکستان که روی تشک گیج بود.
وی ادامه داد: در مسابقات جهانی همین عدم تمرکز و کمی هم مشکلات داوری باعث شد شکست بخورد وگرنه باید قهرمان دنیا میشد. اما از تجربه مسابقات جهانی استفاده کردیم، نرمش خوبی انجام داد و از اولین مسابقه فشار خوبی را تحمل کرد. سبک کشتی عموزاد طوری است که کشتی به کشتی بهتر میشود و کم نمیکند. هرقدر فشار بیاید بدنش بهتر راه میاُفتد.
مربی تیم ملی کشتی آزاد تصریح کرد: عموزاد قرعه سختی داشت، اما ما برای المپیک برنامه داریم. رحمان قهرمان جهان است و همه از او میترسند. امروز باجرانگ هم همینطور بود و نمیتوانست مقابل رحمان بایستد. متأسفانه در مسابقات جهانی فشار روحی زیادی را تحمل کرد و نتوانست کشتی خودش را بگیرد. روی رحمان برای طلای المپیک حساب کردهایم و امیدواریم اینجا هم قهرمان شد و اگر تنها از ۶۰ درصد تواناییهایش استفاده کند، قهرمان است. حریف مغولی کشتیگیر خوبی است، اما فکر نکنم بتواند مقابل عموزاد مقاومت کند و دوام بیاورد.
انتهای پیام/
داوودیان: همه بازیکنان چین تایپه را آنالیز کرده بودیم
رویا داوودیان بعد از پایان مسابقه با چین تایپه و کسب مدال برنز توسط تیم ملی کبدی بانوان اظهار داشت: ما خیلی تلاش کردیم و با یک برنامه ریزی قوی وارد مسابقه شدیم. ما در سال ۲۰۱۸ هم با بی فکری و دست کم گرفتن به این تیم باختیم، اما این بار آمده بودیم که ببریم. برد حق تیم چین تایپه بود. ما خیلی تلاش کردیم، اما نشد.
وی درباره اینکه نمایش تیم ملی ایران با بازی های قبلی متفاوت بود، گفت: می توانم بگویم، امروز روز ما نبود. ما ۳،۴ روز است که در حال آنالیز چین تایپه هستیم و همه ۷ بازیکنی که در زمین بودند را آنالیز کرده بودیم. متاسفانه آنطور که می خواستیم نشد.
پورماهانی: اگر با چین روبهرو نمیشدیم شانس کسب مدال داشتیم
ملیپوش تیراندازی با کمان زنان ایران گفت: شانس کسب مدال تیمی داشتیم ولی به قرعه سختی برخورد کردیم.
به گزارش خبرنگار اعزامی...، یسنا پورماهانی ملیپوش تیراندازی با کمان زنان ایران در خصوص باخت مقابل چین در بخش تیمی ریکرو و ناکامی در صعود به مرحله نیمهنهایی بازیهای آسیایی هانگژو اظهار داشت: هرقدر از ما بیشتر حمایت کنند خیلی بهتر است. ما برای نخستین بار توانستیم تا مرحله یکچهارم نهایی بالا بیاییم. اعزام سه نفره ما بسیار مهم بود، چون شانس کسب مدال تیمی داشتیم ولی به قرعه سختی برخورد کردیم.
وی ادامه داد: اگر با چین روبهرو نمیشدیم شانس ما برای کسب مدال خیلی بیشتر بود. متأسفیم که بدون مدال برمیگردیم اما تمام تلاش خود را انجام دادیم و قطعا در مسابقات بعدی نتیجه بهتری میگیریم.
فلاح: بیشتر میجنگیم تا نتیجه بهتری بگیریم
ملیپوش تیراندازی با کمان زنان ایران گفت: بیشتر میجنگیم تا در مسابقات آتی نتیجه خیلی بهتری بگیریم.
مبینا فلاح ملیپوش تیراندازی با کمان ایران بعد از شکست مقابل چین در مرحله یکچهارم نهایی مسابقات ریکرو تیمی بازیهای آسیایی هانگژو اظهار داشت: ما تمام تلاش خود را انجام دادیم. از صعود تا همین مرحله نیز خیلی خوشحال هستیم. بیشتر میجنگیم تا در مسابقات آتی نتیجه خیلی بهتری بگیریم.
وی افزود: برای اولین بار در بازیهای آسیایی بود که تیم ریکرو توانست به مرحله یکچهارم نهایی راه پیدا کند؛ همین اتفاق نشاندهنده آینده درخشان تیر و کمان ایران بهویژه در بخش ریکرو است.
ملیپوش تیراندازی با کمان زنان ایران تصریح کرد: از فدراسیون و همچنین کمیته ملی المپیک تشکر میکنم که به ما اعتماد کرده و سهمیه ما برای بازیهای آسیایی را افزایش داد تا هر سه نفر اعزام شویم.
فلاح در پایان گفت: امیدوارم تا همینجایی که پیش رفتیم، توانسته باشیم جواب اعتمادشان را بدهیم. انشاءالله در مسابقات بعدی هم بتوانیم به صورت تیمی اعزام شویم و شانس تیمی را از دست ندهیم.
راهیابی دو سوارکار ایران به مرحله فینال
مسابقات انفرادی پرش با اسب از صبح امروز به وقت چین در پیست سوارکاری شهر تانگلو آغاز شد.
در مسابقات امروز سه نماینده ایران شامل نغمه خانجانی، امید غریبی و مسعود مکارینژاد در دور اول مرحله نهایی انفرادی شرکت کردند که در پایان، خانجانی و غریبی راهی مرحله فینال شدند.
نکته قابل توجه این است که صرف نظر از نتایج و امتیازات شرکتکنندگان در مسابقات سوارکاری بازیهای آسیایی، از هر کشور تنها دو نماینده میتوانند راهی فینال شوند که از سه نماینده ایران، دو نفر به فینال رسیدند.
خانجانی در این دور بدون خطا مسیر را طی کرد که با تشویق تماشاگران حاضر در ورزشگاه همراه شد و غریبی نیز با ۹ خطا به کار خود در این مرحله پایان داد.
هر سه نماینده جمهوری اسلامی ایران در مسابقات سوارکاری بازیهای آسیایی هانگژو دیروز با کسب امتیاز لازم به مسابقات امروز صعود کردند. در مجموع ۲۵ شرکتکننده جواز حضور در فینال را کسب کردهاند.
رقابتهای فینال ساعت ۱۵ به وقت محلی آغاز و بازدید از پیست(مانِژ) نیز ساعت ۱۴ انجام میشود.
نعمتی: باختیم اما به کسب سهمیه تیمی برای المپیک امیدوار شدم
ملیپوش تیراندازی با کمان زنان ایران گفت: امیدوار هستم در بخش تیمی بتوانیم با سایر دختران، سهمیه المپیک را به دست آوریم
زهرا نعمتی ملیپوش تیراندازی با کمان درباره شکست مقابل چین در مرحله یکچهارم نهایی بازیهای آسیایی هانگژو در بخش ریکرو تیمی اظهار داشت: چین تیمی قدرتمند و مدعی کسب مدال طلا است. فکر میکنم همین که تیم بانوان ما به جمع هشت تیم برتر صعود کرد، خوب بوده ولی اگر قرعه بهتری داشتیم قطعا کارمان راحتتر بود. هرچند با تیم قدرتمندی رقابت کردیم اما نه من و نه همتیمیهایم کم نیاوردیم. میدانم همه تلاش خود را انجام دادیم.
وی در خصوص اینکه آیا تصور پیروزی مقابل چین را داشتند یا خیر، گفت: فکر میکردیم رقابت سخت و تنگاتنگی داریم؛ کما اینکه دو امتیاز از چین گرفتیم و اتفاقی عالی بود. از آنجایی که در بخش میکس، چین را شکست دادیم، امروز هم احتمالی برای پیروزی قائل بودیم، به همین دلیل تمام تلاش خود را انجام دادیم تا بهترین تیرهای خود را بیندازیم و قطعا نیز همینطور بوده است.
ملیپوش تیراندازی با کمان زنان ایران در پاسخ به این سؤال که دوری طولانیمدت و اضافه شدن به تیم، تنها دو ماه قبل از بازیهای آسیایی، چقدر در این نتیجه اثرگذار بود، تصریح کرد: حدود سه ماه زمان برای رسیدن به آمادگی داشتم و خوشبختانه توانستم خودم را به این مسابقه برسانم. رکورد تقریبا برابری با همتیمیهایم نیز ثبت کردم. جا دارد از کمیته ملی المپیک هم تشکر کنم.
نعمتی یادآور شد: در این مدت نه مربی و نه امکانات خاصی داشتم تا بتوانم خودم را به بازیها برسانم. فقط و فقط تمرین کردم که کار واقعا سختی بود اما خوشحالم که توانستم خودم را به این حد برسانم؛ برگردم و باز هم تیرهای خوبی بزنم.
وی درباره پیشبینی خود از آینده تیراندازی با کمان نیز خاطرنشان کرد: تلاش میکنم و ناامید نمیشوم. شاید آخرین باری باشد که برای کسب سهمیه المپیک کوشش میکنم. خیلی امیدوار هستم در بخش تیمی بتوانیم بهتر کار کنیم و با سایر دختران، سهمیه تیمی المپیک را به دست آوریم. امروز خیلی به وقوع چنین اتفاقی امیدوار شدم و چه بسا رخ بدهد.
دارنده سه مدال طلای پارالمپیک در پایان گفت: شاید در بخش فنی نیاز باشد نظارت فنی بیشتری روی عملکرد بچهها و تیم صورت بگیرد.
اشرف: رازقیان از عهده کار سخت برمی آید
کتایون اشرف، نایب رییس بانوان فدراسیون قایقرانی بعد از صعود رکسانا رازقیان به فینال مسابقات اسلالوم بازیهای آسیایی امیدوار است قایرقان کشورمان در فینال روز خوبی را پشت سربگذارد.
نیمه نهایی سختی بود؟
بله، پیست تغییر کرد و دیشب داوران دیزاین ان را تغییر دادند.دو وسه نفر در این پیست امروز غلت خوردند و خطا برایشان ثبت شد.من فکر می کنم رکسانا خیلی خوب کار کرد و این پیست دستش آمده و مطمئنم از عهده این کار سخت برمی آید.
گروه بسیار سختی بود ولی او به فینال رسید؟
بله عنوان داران به این مسابقات آمده اند که برای مدال مده اند ته برای کسب تجربه و نه تفریح .یک گروه سخت و چند کشور هم ثبت نام کرده بودند ولی با توجه به سختی پیست انصراف دادند.پس کسانی که مانده اند برای مدال می جنگند و در حد المپیک هستند.
رکسانا با توجه به حضورش در رقابتهای جهانی تجربه ی خوبی پیدا کرده است؟
مطمئنا. این افراد هم کسانی هستند که در رقابتهای جهانی با او شرکت کرده اند ولی در بیرون زمین با هم دوست هستند.البته سه نفر از این افراد چین،چین تایپه،ژاپن و قزاقستان تجربه المپیک هم دارند.امیدوارم دوباره اسلالوم در ایران رونق بگیرد و رودخانه ها پراب باشند و ما بتوانیم پیستی در ایران در این حد داشته باشیم.برای ورزشکاران ارزوی موفقیت دارم.اسلالوم مورد علاقه بسیاری است و مربیان و داوران زیادی را پرورش داده ایم.ورزشکاران جوان زیادی داریم.این شروعی باشد برای بالارفتن سطح این رشته باشد.
گفتوگوی نایب رئیس کمیته المپیک با دبیرکل فدراسیون جهانی تیر و کمان در حاشیه دیدار زنان ایران و چین
نایب رئیس کمیته ملی المپیک همراه با دبیرکل فدراسیون جهانی تیراندازی با کمان به تماشای جدال کمانداران ایران نشست.
تیم ملی تیراندازی با کمان زنان ایران، صبح امروز (جمعه ۱۴ مهر ۱۴۰۲) در بخش ریکرو تیمی بازیهای آسیایی هانگژو به مصاف چین رفت و در پایان شکست خورد.
مهین فرهادی زاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک در استادیوم «فویانگ یینهو» حاضر شد و به تماشای تلاش زهرا نعمتی، مبینا فلاح و یسنا پورماهانی نشست.
«تام دیلن» دبیرکل فدراسیون جهانی همراه با همتای آسیایی خود نیز کنار نایب رئیس کمیته ملی المپیک و غلامرضا شعبانی بهار رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان ایران نظارهگر بازی بود.
«دیلن» در گفتوگوی کوتاهی که با فرهادی زاد و شعبانی بهار داشت، خاطرنشان کرد: شما در ریکرو موفقیت خوبی داشتید و سه تیم شما در مراحل حذفی حضور داشتند. تیم میکس شما چین را حذف کرد و چهارم شد که بسیار قابل توجه و دیدنی بود.
او در پایان برای تیم ملی ریکرو مردان ایران در بازی بعدازظهر امروز مقابل اندونزی آرزوی موفقیت کرد.
ناکامی بانوان کماندار در صعود به مرحله یکچهارم نهایی
تیم ملی تیراندازی با کمان زنان ایران از صعود به مرحله یکچهارم نهایی بازیهای آسیایی هانگژو در بخش ریکرو تیمی بازماند.
به گزارش خبرنگار اعزامی...، تیم ملی تیراندازی با کمان زنان ایران از ساعت ۹:۵۵ صبح امروز (جمعه ۱۵ مهر ۱۴۰۲) در استادیوم «فویانگ یینهو» به مصاف چین رفت. این جدال در مرحله یکچهارم نهایی بخش تیمی ریکرو برگزار شد و مبینا فلاح، یسنا پورماهانی و زهرا نعمتی به تقابل با «هایلیاگان»، «جیامان لی» و «کیژوان آن» از کشور میزبان پرداختند.
کمانداران ایران در پایان با نتیجه ۶ بر ۲ مغلوب چین شدند و از صعود به مرحله یکچهارم نهایی و شانس کسب مدال بازماندند.
رازقیان فینالیست شد
رکسانا رازقیان ملی پوش اسلالوم ایران امروز در نیمه نهایی مسابقات آبهای خروشان این بازیها با رقبایی از تایلند (۲قایقرا ن)،هند،قزاقستان،چین تایپه،ژاپن وچین رقابت کرد.مسابقه ای که عنوان دارهای جهانی و المپین ها حضور داشتند.
البته باید گفت پیست اسلالوم فوجیان در این مرحله تغییرات زیادی پیدا کرده بود و سختر شده بود.او تایم ۱۳۳.۸۶ را به ثمر رساند و به فینال بازیها رسید.