نادر ناظری، سرمربی سابق تیم ملی کشتی آزاد عراق و مربی فعلی تیم ملی نونهالان ایران که کنار مسعود واحدی سرمربی این تیم، نوباوه های کشتی ایران را در رقابتهای آسیایی اردن همراهی می کردند، تقلب هندی ها را دلیل نایب قهرمانی ایران در آسیا می داند.
به گزارش طرفداری، رقابتهای کشتی آزاد نونهالان قهرمانی آسیا به میزبانی اردن با قهرمانی هند به پایان رسید. در حالی که ایران 9 مدال کسب کرد و هند 7 مدال، در نهایت هندی ها با 173 امتیاز قهرمان شدند و ایران با 171 امتیاز به نایب قهرمانی رسید.
نادر ناظری، دستیار مسعود واحدی که البته خودش در گذشته های نه چندان دور و در دوران کشتی واحدی، مربی او بود، به عنوان یکی از مربیان سازنده کشتی، تقلب هندی ها را عامل قهرمانی آنها می داند.
در هندوستان شهرداری شناسنامه صادر می کند!
نادر ناظری به طرفداری گفت:
در هندوستان، صدور شناسنامه با شهرداری است و مثل ایران نیست که سامانه ثبت احوال فعال باشد و بچه در بدو تولد شناسنامه بگیرد، هندی ها بعضا تا 3 یا 4 سالگی شناسنامه ندارند و بعد با مراجعه به شهرداری شناسنامه می گیرند. به همین دلیل کشتی گیرانی که هند برای رده سنی زیر 15 سال به اردن آورده بود، اغلب 17 یا 18 ساله بودند و در سن کم، حتی یک سال اختلاف هم تاثیرگذار و تعیین کننده است، چه برسد به دو، سه سال. اکثر بچه های ما در تقابل با هندی ها تایم اول 6 پوئن می گرفتند اما تایم دوم وقتی کار به قدرت می کشید چون از نظر سنی کوچکتر از آنها بودند، کم می آوردند.
فدراسیون علیرضا دبیر در رده نونهالان دنبال مدال نیست
مربی تیم ملی نونهالان ایران ادامه داد:
مسعود واحدی، سرمربی تیم ملی نونهالان ایران طبق اهداف فدراسیون کشتی تلاش کرد بار فنی کشتی گیران را بالاتر ببرد تا آنها وقتی به رده نوجوانی و جوانان ر سیدند نتایج بهتری بگیرند. سیاست علیرضا دبیر هم در رده پایه همین است و ایشان به عنوان رییس فدراسیون تاکید دارد در رده سنی نونهالان باید روی بار فنی کشتی گیران کار کرد. فدراسیون دبیر به نوع کشتی گرفتن نونهالان توجه دارد نه به مدال ها و مسعود واحدی هم به درستی معتقد است این بچه ها وقتی به سن جوانان برسند، همین هندی ها را به راحتی شکست می دهند. من هم اعتقاد دارم شیوه مبارزه کردن بچه ها راضی کننده بود و تا جایی که به دلیل شرایط سنی، قدرت بدنی کم نیاورده بودند، عالی کار می کردند.
کِشتی کُشتی بزرگ تر شود، به نفع همه است
نادر ناظری افزود:
من سالها مربی مسعود واحدی بودم و از او شناخت دارم، مسعود واحدی مدارج مربیگری را پله به پله طی کرده و در آینده تبدیل به یکی از بهترین مربیان ایران خواهد شد. جا دارد از فدراسیون کشتی هم تشکر کنم که در این شرایط بد اقتصادی تمامی تیم های ملی در رده های سنی پایه را به رقابتهای بین المللی اعزام می کند و معتقدم همه باید به کشتی کمک کنیم تا فدراسیون موفق تر باشد. هر چقدر کِشتی کُشتی بزرگ تر شود، جا برای خود ما باز می شود.
باید به کشتی بابت انتخاب دبیر تبریک گفت
سرمربی سابق تیم ملی کشتی آزاد عراق تاکید کرد:
به علیرضا دبیر تبریک می گویم، در واقع باید به کشتی بابت انتخاب مجدد دبیر تبریک بگویم، بی انصافی است اگر کارهای خوب دبیر را نبینیم و از کنارش بی تفاوت رد شویم. مدیری در سطح علیرضا دبیر که هم قهرمان کشتی بوده و هم در بالاترین سطوح مدیریت کرده، وقتی رییس فدراسیون می شود، برای هر دوره ر یاست خود برنامه و اهدافی دارد. علیرضا دبیر وقتی به فدراسیون آمد، برنامه اش این بود که سخت افزار را تقویت کند. نظرش این بود که کشتی ما از لحاظ سخت افزاری ضعیف است و این موضوع، تداوم موفقیت را برای ما سخت می کند. البته ایشان در دوره اول ریاستش نیم نگاهی هم به قهرمانی داشت و دیدیم در تمامی رده های سنی در جهان نزول نکردیم. من از سال 1371 با تمامی رییس فدراسیون ها به عنوان مربی کار کردم و بد کسی را هم نمی گویم ولی نمی توانم از زحمت های دبیر چشم بپوشم. در این فدراسیون، در اردوها واقعا آرامش داشتیم، تغذیه سخت افزار، امکانات، ابزار و ... نسبت به قبل بهتر بود و حالا علیرضا دبیر در دوره دوم ریاستش به مسائل فنی و پشتوانه سازی توجه بیشتری دارد و همین که تا همین حالا هم فاصله سنی جوانان با تیم ملی بزرگسالان کاهش پیدا کرده و قهرمانان جوانان جهان ما بلافاصله دوبنده تیم ملی می رسند، نوید بخش این است که در ادامه راه ما در هر وزن حداقل دو، سه پشتوانه خوب خواهیم داشت. فقط امیدوارم اهالی کشتی با این فدراسیون مهربان تر باشند و اگر انتقاد دارند، تخریب نکنند و آسیب نزنند!