کریم صفایی، رییس اسبق فدراسیون تیر و کمان ایران در نامه سرگشاده ای به دکتر مظفر، از او خواست برای حل مناقشه سال گذشته، هر دو طرف درگیر در موضوع را مورد بررسی قرار بدهد.
به گزارش طرفداری، کریم صفایی رییس اسبق فدراسیون تیر و کمان ایران خطاب به دکتر مظفر، نماینده رییس جمهور در بررسی اتفاقات سال گذشته جامعه نامه سرگشاده ای نوشت.
این چهره مدیریت ورزشی که جامعه شناس ورزشی است و البته سابقه فعالیت های غیر ورزشی نیز دارد، در نامه سرگشاده خود خطاب به دکتر مظفر نوشته است؛
برادر گرامی جناب آقای دکتر حسین مظفر عضو محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی مجمع و نماینده رئیس جمهوری برای بررسی موضوع اعتراضات سال گذشته (۱۴۰۱)
با سلام و احترام
از اینکه فرد فهیمی همچون شما که با چندین دولت از دور و نزدیک و در مشاغل مهمی مثل وزارت آموزش و پرورش، صدا و سیما، مجلس، مجمع تشخیص مصلحت نظام انجام وظیفه کرده اید و هم اکنون جهت بررسی چنین معضلی از طریق دولت گمارده شده اید، جدای از نتیجه و یا اینکه دولت چقدر مصمم به رفع این عیب و مشکل سال گذشته که پیش آمده بود باشد از شما که خانوادگی در خدمت انقلاب و نظام بوده اید تمنا دارم مطالب زیر که برگرفته از دلسوزی برای کشور و مردم عزیزمان است را در بررسی ها مدنظر داشته باشید تا ضمن اینکه مورد عنایت و توجه خاص قرار می دهید، برای رفع مشکل، یک بار برای همیشه اقدام اساسی فرمایید...
اولا چه این افرادی که در خیابان ها از روی عصبانیت به من و امثال برادران شهیدمان بطور طبیعی غذای شب عید تعارف کردند و آنهائیکه برای خاموش کردن اعتراضات عاقلانه و با وجدان بیدار تلاش میکردند، هر دو فرزند این آب و خاک هستند و بیشترشان هم زمان تصدی حضرتعالی در وزارت آموزش و پرورش، محصل آن دوره بودند لذا باید هر دو طرف که وارد این منازعه شدند را دقیق بررسی کنیم که چنانچه این امر صورت گیرد، گذشته از تحریک و تحرکات بدخواهان در خارج و داخل به وضوح به هر دو طرف حق خواهید داد.
حتی خانواده هایی که محجبه بودند و از قبل از انقلاب، مسلمان ریشه ای بودند از خشونت برای امر حجاب دفاع نمی کنند و نخواهند کرد و چه بسا موافق برخورد نیز نبودند بلکه بعضا حتی جلوی مامورانی که از وجدان خارج می شدند را می گرفتند تا جلوی آسیب بیشتر را بگیرند. شما که خود فرهیخته و برادر دو شهید هستید و دلتان برای این آب و خاک و اسلام بیشتر از من می سوزد می دانید و توجه دارید که چرا؟
بله، مشکل زمانی به وجود می آید که دولتمردان بدنبال حفظ چارچوب های قانونی خود هستند که بر گرفته از عقلانیت است و معترضین هم، همانند همه مردم دنیا در پی جاری شدن حقوق انسانی هستند که برگرفته از وجدان است.
استاد عزیز شما که خود واقفید؛ در دنیای امروز و اساس خلقت که رسیدن به کمال انسانی است، عقل همیشه در حفاظت از علاقه ها می کوشد ولی وجدان همیشه بدنبال انسانیت است لذا این تقابل وجدان و عقلانیت نه تنها در کشور ما بلکه در تمامی کشورها بوده و هست اما برای توسعه کشور و جلوگیری از جنگها و برادر کشی ها، کشورهای توسعه یافته حق را به انسانیت می دهند.
به هرحال این موضوع و حوادث کشور مان در این چهل و اندی سال ، مرا یاد نوع زندگی و منش دو پرنده انداخت؛ عقاب و قو
با احترام فائقه کریم صفایی