رییس فدراسیون دوچرخهسواری به خبر ابطال انتخابات از سوی دیوان عدالت اداری واکنش نشان داد.
به گزارش طرفداری، انتخابات ریاست فدراسیون دوچرخهسواری روز 30 بهمن 1401 برگزار و رسول اسدی هاشم کندی که 18 ماه مسئولیت سرپرستی فدراسیون را بر عهده داشت، با کسب 28 رای به عنوان رییس انتخاب شد.پس از برگزاری این انتخابات، محمد صانعی یکی از نامزدهای ریاست، شکایتی علیه وزارت ورزش و جوانان در دیوان عدالت اداری مطرح کرد و خواستار ابطال انتخابات شد.
سه دوره سرپرستی و نداشتن سابقه مدیریت رسول اسدی از جمله مهمترین موارد مطرح شده در شکایت صانعی از وزارت ورزش به عنوان برگزار کننده انتخابات بود. حکم این شکایت صادر شد و بر این اساس، دیوان عدالت اداری دستور موقت مبنی بر توقف اجرای تصمیم خواسته شده را صادر و در واقع انتخابات این فدراسیون را باطل کرد. البته مدیرکل حقوقی وزارت ورزش و جوانان نظر دیگری داشت؛ او اعلام کرد انتخابات دوچرخهسواری باطل نشده و در دیوان عدالت اداری در دست بررسی است.
رسول اسدی رییس فدراسیون دوچرخهسواری در این باره اظهار داشت:
روند انتخابات از سوی فدراسیون جهانی در حال بررسی و در مراحل نهایی است. البته در همین مدت هم چند ایمیل برای این نهاد بین المللی ارسال شده و حاوی مطالب غیرواقعی بوده که در نهایت منافع ملی و ورزشی ما را هدف گرفته است.
وی ادامه داد:
روند دموکراتیک انتخابات فدراسیون دوچرخهسواری از سوی کمیته ملی المپیک و فدراسیون آسیایی تایید و سلامت انتخابات گزارش شده است و فدراسیون جهانی هم بر همین اساس پیش میرود.
رییس فدراسیون دوچرخهسواری در خصوص شکایتی که از سوی این کاندیدای دوچرخه سواری اعلام شده، گفت:
نامهای دریافت کردیم که طی آن باید مستنداتی از سوی وزارت ورزش تا ششم خردادماه به دیوان عدالت تحویل شود که آماده است و مشکلی در این خصوص نیست. بالاترین مقام تصمیم گیرنده در هر فدراسیون، مجامع هستند که با نظارت نهاد بین المللی این مجمع برگزار و در نهایت با رای اعتماد اعضای همین مجمع، سکان هدایت فدراسیون دوچرخه سواری به من واگذار شد. برخی دوستان این رای را دوست ندارند و به هر شکل ممکن درصدد هستند تا اهداف شخصی خود را دنبال کنند.
اسدی یادآور شد:
اینکه رای موقت از چه طریقی و بنا به کدام دلیل صادر شده را نمیدانم اما تصورم این است که این رای باید زمانی صادر شود که یک طرف ماجرا در حال ضرر و زیان باشد. باید جلوی این مسئله گرفته شود و باید دید در شرایطی که امور ورزش در حال انجام است چه ضرری به این شخص وارد شده که درخواست چنین رایی شده است؟ این مسئله را پیگیری خواهیم کرد و از حق قانونی خود نخواهیم گذشت.
وی در پایان به ایرنا گفت:
مسئله دیگر این است که برخی از دوستان عادت کردهاند وقتی در انتخابات نتیجه نمیگیرند از شیوههای مختلف انتخابات را زیر سوال ببرند. حرف من این است اگر این انتخابات غیر دموکراتیک بود چرا در آن شرکت کرد و حتی کار به دور دوم هم کشیده شد و تا لحظه آخر دست از رقابت نکشید؟ نمیشود وقتی مصالح شخصی ما به خطر میافتد همه چیز را زیر سوال ببریم.