ملیپوش وزنهبرداری زنان در خصوص شرایط خود برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا صحبت کرد.
به گزارش طرفداری، الهام حسینی ستاره وزنه برداری ایران در سال ۱۴۰۱ بود. او در دسته ۸۱ کیلوگرم مسابقات قهرمانی آسیا موفق به کسب سه مدال طلا شد و نام خود را در تاریخ ورزش ایران ماندگار کرد. حسینی متولد سال 1367 در دورود استان لرستان است و نخستین مدالآور تاریخ وزنهبرداری زنان ایران در مسابقات بینالمللی به شمار میرود. او در جام نعیم سلیماناوغلو در سال ۱۳۹۸ هم مدال برنز دسته ۷۶ کیلوگرم را به دست آورد.
قهرمان آسیا حالا برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا و دفاع از عنوان قهرمانی آماده میشود.
الهام حسینی ملیپوش وزنهبرداری زنان درباره وضعیت خود برای حضور در مسابقات وزنهبرداری قهرمانی آسیا ۲۰۲۳ کره جنوبی بیان کرد:
مسابقات قهرمانی آسیا یکی از گزینشیهای المپیک پاریس است و دسته وزنی من (۸۱ کیلوگرم) هم المپیکی است، از این رو رقابت خیلی سخت و سنگین است و خیلی متفاوت با قهرمانی آسیا ۲۰۲۲ بحرین خواهد بود. دو وزنه بردار چین که نفر اول و دوم قهرمانی جهان کلمبیا هستند، در لیست اولیه قهرمانی آسیا رکوردهای بالایی دارند.
وی افزود:
خدا را شکر شرایطم نسبت به اردوهای قبل بهتر شده و تمام تلاشم بر این بود که افزایش رکورد داشته باشم. با توجه به مدت زمانی که برای آمادهسازی داشتیم، شرایطم بد نیست و در مسابقه تمام تلاشم را میکنم.
حسینی در پاسخ به این پرسش که فکر می کند چقدر کارش برای دفاع از عنوان قهرمانی آسیا سخت باشد؟ تاکید کرد:
شرایط مسابقات قهرمانی آسیا کرهجنوبی متفاوت است. همه تلاشم بر این است که افزایش رکورد مجموع داشته باشم و در کنارش مدال بگیرم. اگر واقع بین باشیم، با توجه به حضور دو وزنهبردار چینی، دفاع از عنوان قهرمانی ممکن نیست با این حال هیچ چیزی قابل پیشبینی نیست. در کل کاری به کسی ندارم و برای داشتن بهترین عملکرد به مسابقات میروم و کم نمیگذارم.
قهرمان آسیا در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه چقدر به زمان نیاز دارد تا فاصله رکوردی خود را با ۱۰ نفر اول رنکینگ المپیک کم کند؟ گفت:
با حضور آقای کوروش باقری کنار تیم بانوان خیلی به آینده امیدوار هستم. اگر انشاءالله همه شرایط مهیا باشد و اردوها پیوسته باشند، میتوانم فاصله رکوردی را تا جایی که ممکن است، کاهش دهم. همه تلاشم بر این است که با یک رکورد مجموع خوب بتوانم سهمیه المپیک را بگیرم.
حسینی در مورد شانس خود برای گرفتن سهمیه المپیک پاریس بیان کرد:
هدف اول من و کادر فنی این است که سهمیه بگیریم اما برای من تنها گرفتن سهمیه کفایت نمی کند چون شرایط برای خود من خیلی متفاوت است و میخواهم بجنگم که حضور درخشانی در المپیک داشته باشم.
وزنهبردار ملیپوش ایران در پاسخ به این پرسش که بارها در مورد ایراد تکنیکی دختران صحبت شده و خود او تا چه اندازه این ایرادات را برطرف کرده است؟ گفت:
وزنهبرداری بانوان زیر پنج سال است که به صورت جدی شروع شده است. از طرفی دختران، مربی ثابت بالای سرشان نداشتهاند. اکثرا خودشان به تنهایی کار می کنند یا از راه دور برنامه می گیرند. از این رو نباید انتظار داشته باشیم مانند یک پسر وزنه بردار که از سنین پایه با کمک مربی تکنیک خوبی پیدا میکند، آنها هم همان تکنیک را داشته باشند. به نظرم در شرایطی تکنیکها به حالت ایدهآل می رسد که دختران وزنهبردار در همه شهرها از صفر تا صد کار، یک مربی بالای سرشان داشته باشند.
وی ادامه داد:
خودم در چند سالی که گذشته روز به روز در بحث تکنیک بهتر شدهام و مربیانی که کنار من بودهاند، این را تایید میکنند. هر روز سعی می کنم که تکنیکم را بهتر اجرا کنم. نمیتوان گفت قهرمان جهان و المپیک هم اشکال تکنیکی ندارند چون بدن روز به روز متفاوت است و ممکن است شرایط مسابقات به گونهای پیش برود که نتوانیم آن چیزی را که مد نظر است کامل اجرا کنیم. با توجه به حضور مربیان ارزشمند در کنارم و اینکه خودم نیز خواهان یادگیریام، سعی کردم تکنیکم را به شرایط ایدهآل نزدیک کنم.
وزنهبردار دسته ۸۱ کیلوگرم ایران درباره مشکل دختران برای نداشتن سالن تمرین در شهرستانها تصریح کرد:
مشکلی است که تقریبا اکثر ما دختران وزنهبردار داریم و سالن برای وزنهبرداری بانوان نیست. اداره کل ورزش و جوانان استان لرستان قول داده است، در شهرم سالن اختصاصی را فراهم کند و با اداره کل شهرستان هم صحبت شده است. پیگیر هستم و قرار است به زودی این مشکل برطرف شود چون در شهرم جایی برای تمرین ندارم.
حسینی در پایان به ایسنا گفت:
مسئولان ورزش و فدراسیون تا الان از ما حمایت کردهاند و امیدوارم این حمایت ها بیشتر شود و دختران هم بتوانند استعدادهای خود را نشان دهند. یکی از آرزوهای من این است که وقتی تیم بانوان اعزام میشود، همه برای کسب مدال برویم. از مربیانی که در این مدت به من کمک کردند، نوید جابری، کیومرث مقدسی، کادرفنی تیم ملی مخصوصا کوروش باقری که با حضورش، خون تازهای در رگ وزنهبرداری بانوان جاری شد، تشکر می کنم.