حسین قربان زاده که سابقه کار رسانه ای دارد و بازی های رسانه ای را خوب می شناسد به لطف آشنایی با قواعد بازی رسانه ای، علی فتح الله زاده که قبل از مدیرعاملی در استقلال، مدیر رسانه بوده را گوشه رینگ برد و با مغلوب کردن مدیرعامل استقلال، از خود یک چهره موجه و محبوب ساخت.
به گزارش طرفداری، مدیر مسئولی روزنامه استقلال جوان و صاحب امتیازی یک مجله خانوادگی این تصور را برای عموم ایجاد کرده بود که علی فتح الله زاده هر چه بلد نباشد، رسانه را خوب بلد است اما این خبرنگار قدیمی موسسه اطلاعات که عکس مصاحبهاش با استاد شهریار، شاعر شهیر ایرانی هنوز هم به دیوار اتاق کارش است، وقتی در برنامه فوتبال برتر مقابل یک رسانه ای قدر قرار گرفت، بازی را تمام و کمال به حریف باخت تا معلوم شود حسین قربان زاده رییس امروز سازمان خصوصی سازی و سردبیر و مدیرعامل اسبق روزنامه همشهری و مدیر مسئول سابق تهران امروز قواعد بازی رسانه ای را از علی فتح الله زاده بهتر و بیشتر بلد است.
متهمی که قهرمان ملی شد!
رییس سازمان خصوصی سازی در برنامه فوتبال برتر و در حضور محمدحسین میثاقی که هوشمندانه در مناظره قربان زاده مقابل فتح الله زاده و پرویز مظلومی، طرف رییس سازمان خصوصی سازی را گرفته بود تا مناظره دو به یک تبدیل به مناظره دو به یک و نیم شود، چنان علی فتح الله زاده را گوشه رینگ برد که مدیرعامل استقلال حتی در مناظره با مدیر باتجربه ای مثل امیر عابدینی هم مشابهاش را تجربه نکرده بود.
قربان زاده آن شب برنده مناظره شد البته نه به آن شوری که یک سایت ورزشی ادعایش را دارد. این سایت تلاش کرد از فردای مناظره از حسین قربان زاده یک قهرمان ملی بسازد اما همچنان این سوال پا برجا است که اگر سازمان خصوصی سازی به این روش خصوصی شدن سرخابی ها که از ابتدا هم معلوم بود شکست خورده است اصرار نمی ورزید، آیا این بلا سر استقلال و پرسپولیس نازل می شد؟
حسین قربان زاده خودش یکی از متهمان شرایط فعلی سرخابی ها است اما صرف نظر از اینکه او این روزها بنابه دلایلی کمتر به مشکلات پرسپولیس می پردازد و بیشتر روی استقلال زوم کرده، بدون تردید در ماجرای پیش آمده در باشگاه استقلال باید حق را به قربان زاده داد. مردم هم چون او را محق می دانند از حرف هایش استقبال کرده اند. با قربان زاده باید بعدها به طور مفصل در مورد آفت های این روش خصوصی سازی و عرضه سرخابی ها در بورس و فرابورس حرف زد و از او درباره تخلفاتی که در کمیته مصارف و بخش های دیگر خصوصی سازی رخ داده و حتی در برخی موارد باعث ورود سازمان بازرسی و نهادهای نظارتی به پرونده سرخابی ها شده، توضیح خواست اما مردم به درستی می گویند وقتی در سالی که بالغ بر 360 میلیارد تومان از جیب مردم در فرابورس به حساب پرسپولیس و استقلال ریخته شده، یکی از این دو باشگاه به دلیل بدهی 100 میلیاردیاش در آستانه حذف از آسیا است و تازه به ادعای قربان زاده دو بار هم این پول را دریافت کرده و بدهیاش را صاف نکرده، باید به قربان زاده آفرین گفت که دست مدیران استقلال را رو کرده است.
رویارویی سازمان خصوصی سازی و وزارت ورزش
هدف قربان زاده اما تنها مدیرعامل استقلال نیست. رییس سازمان خصوصی سازی، وزیر ورزش را هدف گرفته است. همان شب که در برنامه فوتبال برتر، حسین قربان زاده به علی فتح الله زاده گفت مقصر شما نیستی و تقصیر کسی است که شما را برای مدیریت استقلال انتخاب کرده، معلوم بود قربان زاده قصد عبور از فتح الله زاده را دارد و می خواهد با حمید سجادی رخ به رخ شود.
حالا همان پایگاه خبری که بعد از مناظره تلاش کرد از قربان زاده یک قهرمان ملی بسازد و طی روزهای اخیر موارد مورد نظر سازمان خصوصی سازی در جنگ و جدل با باشگاه استقلال را رسانه ای کرده، مدعی شده قربان زاده قصد تغییر کامل هیات مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را دارد و می خواهد ابتدا برای استقلال و سپس برای پرسپولیس یک هیات مدیره کاملا اقتصادی بچیند. هیات مدیره ای که تخصص اداره یک باشگاه فعال در بورس را داشته باشد.
بعید است این خبر از روی حدس و گمان نوشته شده باشد، به نظر می رسد انتشار این خبر با اطرافیان رییس سازمان خصوصی سازی هماهنگ شده باشد. با این حساب باید منتظر رویارویی سازمان خصوصی سازی و وزارت ورزش باشیم. در حالی که حسین قربان زاده تصور می کرد بعد از برملا کردن حقایق باشگاه استقلال، وزیر ورزش عذر علی فتح الله زاده را بخواهد، حمید سجادی امروز تمام قد از مدیرعامل استقلال دفاع کرد و حتی با وجود تجمع هواداران استقلال مقابل وزارت ورزش مدعی شد حق را به هیات مدیره استقلال می دهد و به نظر این هیات مدیره که استعفای علی فتح الله زاده را نپذیرفته، احترام می گذارد.
اگر آن حرف قربان زاده که گفت تقصیر فتح الله زاده نیست و مقصر کسی است که به او حکم داده، را تلنگر به وزیر ورزش تلقی کنیم، این خبر که او قصد دارد تمام اعضای دو هیات مدیره سرخابی را کنار بگذارد و مدیران اقتصادی را به خدمت بگیرد می تواند یک اعلان جنگ به وزارت ورزش باشد. هر چند هیچ بعید نیست وزارت خانه سر جنگ با سازمان خصوصی سازی نداشته باشد و برای کنار نرفتن از زمین بازی، با کنار گذاشته شدن تمامی مدیران فعلی کنار بیاید.