انتخابات کمیسیونهای فدراسیون وزنهبرداری با حاشیههای زیادی همراه بود.
به گزارش طرفداری، قرار است انتخابات فدراسیون وزنهبرداری 18 بهمن برگزار و رییس جدید فدراسیون مشخص شود. ایوب بهتاج، سجاد انوشیروانی، جلیل امیری و آرین حاتمی برای تصاحب صندلی ریاست ثبت نام کردند اما فقط بهتاج و انوشیروانی تایید صلاحیت مدیریتی شدند. البته جلیل امیری مدارک خود را تکمیل کرده تا بتواند مجوز حضور در انتخابات را به دست بیاورد.
از سوی دیگر انتخابات کمیسیونهای داوران، ورزشکاران و مربیان فدراسیون وزنهبرداری برای حضور در مجمع انتخاباتی برگزار شده اما این انتخابات، حاشیههای زیادی به دنبال داشت. ظاهرا کد ملی برخی از رای دهندگان هنگام ورود به سامانه، مورد پذیرش قرار نمیگرفت. در ادامه از سوی فدراسیون خواسته شد کد ملی صحیح خود را اعلام کنند، سپس با گرفتن کدی که به گوشی تلفن فرد رای دهنده ارسال شده، بهجای او رای دادهاند! مورد دیگر این است که برخی افراد نزدیک به فدراسیون برخلاف قانون به صورت غیر حضوری ثبت نام کردهاند. همچنین بسیاری از افراد به دلیل ایرادی که به کد ملی وارد شده، موفق نشده رای بدهند.
حسین مقامی سرپرست دبیری فدراسیون وزنه برداری در خصوص حرف و حدیث های مطرح شده اظهار داشت:
کسی که این حرف ها را زده است، صددرصد دروغ می گوید. هر کسی میتوانست راحت با کد ملی خود وارد سامانه شود. در واقع کد ملی فرد به عنوان نام کاربری و شماره تلفنش به عنوان رمز عبور بود و یک کد به گوشی فرد ارسال می شد که با وارد کردن آن کد، صفحه برای شرکت در انتخابات باز می شد.
وی درباره اینکه گفته می شود که فدراسیون از برخی رای دهنده ها خواسته است کد ارسالی به تلفن های همراهشان را بخوانند و نام کاندیدایی که می خواهند رای بدهند را نیز اعلام کنند تا برایشان رای را ثبت کنند، تصریح کرد:
زمان رای گیری؛ من، بازرس فدراسیون، مسئول کمیته حقوقی فدراسیون و نماینده امور مجامع وزارت ورزش حضور داشتیم و اگر این اتفاق میافتاد، تخلف محسوب می شد. اگر هر کدام از این افراد نبودند و من تنها بودم باز هم نمی گذاشتم این اتفاق رخ دهد. کسانی که این حرف را زده اند دروغ گفته اند یا شیطنت کرده اند.
مقامی در پاسخ به این پرسش که یعنی در فدراسیون به جای هیچ فردی رای داده نشده، گفت:
هیچ کسی. من برای تنها کسی که رای دادم، خودم بودم. حتی یک نفر از کسانی که در یکی از هیات های استانی فعالیت می کند، روز رای گیری در فدراسیون بود و وقتی از من خواست انتخاب را برایش انجام بدهم، فقط راهنمایی کردم که پشت سیستم من بنشیند و خودش انجام دهد. ما بی تجربه نیستیم که بخواهیم این کار را انجام دهیم و بعد هم مسئله ساز شود.
دبیر فدراسیون در در پاسخ به این پرسش که آیا کسی با فدراسیون تماس گرفته مبنی بر اینکه کد ملیاش مشکل دارد و برای رای دادن نمی تواند وارد سامانه شود؟ خاطرنشان کرد:
بله، این مورد وجود داشته است. ما این مورد را از قبل با پشتیبانی سامانه هماهنگ کرده و به هیاتهای استانی هم اطلاع داده بودیم که شماره دبیرخانه در روز رای گیری از حالت فکس در آمده و اگر کسی برای ورود به سامانه به مشکل برخورده با شماره دبیرخانه تماس بگیرد تا مشکلش بررسی و حل شود. حتی من شنیدم برخیها میگویند کد ملی را که وارد می کنند، سامانه نمی پذیرد و افرادی که پیگیر حل مشکل رای دهنده ها بودند، کد ملی صحیح را از فرد خواستند و پس از مطابقت آن با کد ملی که قبلا اعلام کرده بودند، متوجه شدند یک یا دو رقم از کد ها به طور صحیح وارد نشده است. پس از تصحیح کد ملی، مشکل حل شد.
سرپرست دبیری فدراسیون در پاسخ به این پرسش که چرا قبل از انتخابات، کد ملی رای دهنده ها بررسی نشده تا افراد به مشکل برنخورند؟ به ایسنا گفت:
فرم هایی را در اختیار هیات های استانی قرار دادیم و از آنها خواستیم به افرادی که واجد شرایط رای دهی هستند، بدهند تا کامل کنند و پس از امضا دوباره به ما تحویل دهند. خودشان کد ملی و شماره تلفن را وارد کرده بودند. ما حتی این مسئله را هم داشتیم که برخی هیاتها این فرم ها را ضمیمه معرفی نامه خود کرده بودند و پس از بررسی متوجه شدیم کد ملی فرد معرفی شده در نامه هیات و با آنچه خود فرد در فرم نوشته، مطابقت ندارد و پس از پیگیری، کد ملی را تصحیح کردیم.
وی درباره اینکه تعداد نفراتی که در انتخابات کمیسیون ها کاندیدا شدند، دقیقا همان نفراتی بودند که ثبت نام هم کرده بودند؟ بیان کرد:
هر کسی که ثبت نام کرد و مدارکش را به صورت کامل به ما تحویل داد، در بین کاندیداها وجود داشت. یکی، دو نفر بودند که ثبت نام کردند اما مدارکی به ما تحویل ندادند.
مقامی در خصوص اینکه نبود برخی نام ها در انتخابات کمیسیون ها کمی تعجب برانگیز بود به ویژه در کمیسیون ورزشکاران و گفته میشود که آنها متوجه اطلاع رسانی برای شرکت در انتخابات نشدهاند، تاکید کرد:
قاطعانه بگویم که هر کسی اسمش نبوده ثبت نام نکرده یا کوتاهی از خودش بوده و مدارک را نداده است. هیچ کسی نبوده که مدارک را تحویل بدهد ولی ما ثبت نامش نکرده باشیم. برای ما هیچ فرقی ندارد که چه کسی ثبت نام کند.
اعتراض به ثبت نام چهرههای شاخص جای تاسف دارد
سرپرست دبیری فدراسیون با اشاره به اعتراض نسبت به کاندیداتوری افراد صاحب پست در فدراسیون، تصریح کرد:
این اعتراض را هم شنیدم که میگفتند چرا سرمربی و مربی تیمهای ملی یا مدیر تیمهای ملی در انتخابات شرکت کردهاند. سه نفر را اسم بردند که چرا آنها ثبت نام نکردند. پاسخ من این بود که از خودشان بپرسند چرا ثبت نام نکردهاند؛ من که نباید پاسخ بدهم. همیشه در اعتراض ها می گویند چرا افراد شاخص ثبت نام نکرده اند اما اینجا اعتراض می کنند چرا افراد صاحب نظر ثبت نام کرده اند. جای تاسف دارد که اعتراض می کنند نفراتی چون کوروش باقری، حسین توکلی و بهمن زارع ثبت نام کرده اند. در زمان فدراسیون علی مرادی اعتراض میکردند که این افراد کجا هستند و حالا اعتراض میکنند که چرا این افراد حضور دارند. اگر این افراد نبودند و افراد بدون رزومه حضور داشتند، جای اعتراض داشت.
وی ادامه داد:
یک نفر اعتراض کرده بود که آدرس سایت فدراسیون را نداشتم. این سوال را دارم که اگر کسی بخواهد برای کنکور ثبت نام کند، سازمان سنجش آدرس سایت را در خانه به طرف تحویل میدهد؟! یک خانم از مشهد توانسته بیاید، ثبت نام کند اما کسی که در تهران بغل گوش ما بود ثبت نام کرده و اکنون معترض است که شرایط ثبت نام سخت بوده است. دستورالعمل می گوید از طریق سایت فدراسیون، نامه به استان ها، اتوماسیون و یکی از شبکه های پیام رسان، اطلاع رسانی انجام شود. با این حال چون خودم حساس بودم، ساعت هفت و نیم صبح روز رای گیری از طریق یک سامانه پیامکی به ۳۸۰ نفر کاندیدا و رای دهنده اطلاع رسانی کردیم که از ساعت ۹ تا ۱۶ وارد سامانه شوند و در انتخابات شرکت کنند. وزارت ورزش هم اعلام کرد نیاز به این کار نبوده و انجام دستورالعمل کافی بوده است. زمان رای گیری را به هفت ساعت افزایش دادیم تا اگر کسی میخواهد در انتخابات شرکت کند باز هم فرصت داشته باشد. همچنین ساعت سه بعد از ظهر هم دوباره یک اطلاع رسانی از طریق سامانه پیامکی انجام دادیم و یاد آوری کردیم که در انتخابات رای دهند.
مقامی در خصوص اینکه گفته میشود برخی از افراد مانند هادی پانزوان و مهدی بهرام زاده برخلاف قانون به صورت غیر حضوری در انتخابات ثبت نام کرده اند، تاکید کرد:
همه مدارک به صورت حضوری به من تحویل داده شده و کسی که این حرف را زده، به نظر میرسد بیشتر از من در فدراسیون بوده است! حتی این اعتراض هم داشته اند که یک نفر خواسته ثبت نام کند اما اجازه ثبت نام به او داده نشده است. ما خواستیم که به صورت مکتوب نام آن فرد را اعلام کند که چه زمانی آمده و پیش چه کسی خواسته ثبت نام کند. در مورد رسول معتمدی نیز گفتند که ثبت نام کرده اما اسمش بین کاندیداها نبوده است. از رسول معتمدی سوال کنید که آیا پیش من ثبت نام کرده است یا خیر. براساس پیگیریهایی که من انجام دادم او نزد بهداد سلیمی فرم پر کرده است. سلیمی نیز فردای آن روز به کلمبیا رفت.حالا مدارکش کامل نبوده یا چیز دیگری؛ در هر صورت مدارکی تحویل من داده نشد و اسمش ثبت نشد. البته از آنجا که او عمل جراحی انجام داده و تهران نبود، آقای انوشیروانی از ابتدا این نظر را داشت بر اساس اختیاراتی که دارد، معتمدی را در کمیسیون ورزشکاران منصوب کند.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا بهداد سلیمی به معتمدی اطلاع نداده که برای ثبت نام باید نزد دبیر فدراسیون برود؟ گفت:
اطلاع ندارم و سوال هم نکردم.
سرپرست دبیری فدراسیون در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا همه افراد به صورت حضوری برای انتخابات ثبت نام کرده اند و نماینده وزارت ورزش انتخابات کمیسیون ها را تایید کرد؟ بیان کرد:
همه افراد به صورت حضوری آمده بودند و انتخابات کمیسیون ها مورد تایید جعفری نماینده وزارت قرار گرفت و حتی صورت جلسه را امضا کرد که موجود است.
مقامی در خصوص اینکه گفته میشود نفراتی وارد کمیسیون شدهاند که ارتباط نزدیکی با سجاد انوشیروانی دارند و در فدراسیون صاحب پست هستند و بر این اساس انوشیروانی ۱۲ رای کمیسیون ها را دارد، تصریح کرد:
هیچ کدام از افرادی که انتخاب شده اند تحت امر انوشیروانی نیستند. شما فکر می کنید نفراتی چون حسین توکلی یا کوروش باقری میپذیرند که هر چیزی که شیروانی بگوید را انجام دهند؟ در خصوص بقیه دوستان هم این مسئله وجود دارد. حتی این را هم شنیدهام که چرا انوشیروانی در دورانی که سرپرست است، اقدام به برگزاری انتخابات کمیسیون ها کرده است. حالا فدراسیون هایی که انتخابات دارند و رییس یا سرپرست طبق اساسنامه، انتخابات کمیسیون ها را برگزار کرده اند، یعنی آنها هم دخل و تصرف کردهاند؟ باید در حرف های خود، خدا را هم در نظر بگیریم. این کار یعنی تهمت زدن به بزرگانی که انتخاب شده اند.