مدیر تیمهای ملی وزنه برداری درباره شرایط فدراسیون و وزنه برداری صحبت کرد.
به گزارش طرفداری و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش وجوانان، کوروش باقری عضو کمیته مربیان کنفدراسیون وزنهبرداری آسیا با اشاره به اولین کرسی ایران در مجامع ببن المللی اظهار داشت:
عبدالمجید بختیار، در زمان ریاست فدراسیون وزنه برداری در کنگره المپیک 1956 ملبورن به عنوان یکی از نواب رئیس فدراسیون جهانی برگزیده شد و تا سال 1960 میلادی در این سمت باقی ماند، بعدها همزمان با آغاز المپیک 1964 توکیو، به عنوان نایب رئیس اول فدراسیون جهانی برگزیده شد و به مدت 4 سال این کرسی ارزشمند را در اختیار داشت.
باقری با بیان اینکه بختیار اولین و تنها نایب رئیس ایرانی فدراسیون جهانی وزنهبرداری بوده است، خاطرنشان ساخت:
او اولین و تنها رئیس ایرانی کنفدراسیون وزنهبرداری آسیا لقب گرفت و در آبان 1344 (1966) دکتر پرویز ادیبفر استاد پرآوازه دانشگاه علوم پزشکی تهران در رشته میکروب شناسی، به عنوان نخستین ایرانی به عضویت کمیته پزشکی فدراسیون جهانی درآمد و تا پایان المپیک 1968 مکزیکوسیتی در این سمت باقی ماند.
وی افزود:
در این سالها دو ایرانی به نامهای سپهبد مهدی رحیمی و علی مرادی به عضویت هیات اجرایی فدراسیون جهانی وزنه برداری درآمدند. همچنین در دو دوره اسماعیل کدخدازاده (از 1976 تا 1978) و داراب ریاحی (از 2005 تا 2008) در کمیته فنی فدراسیون جهانی وزنهبرداری و محسن بیرانوند یک دوره (از 2017 تا 2021) در کمیته مربیان و تحقیقات فدراسیون جهانی از دیگر کرسیهای جهانی بود که وزنهبرداری ایرانطی 75 سال عضویت خود در فدراسیون جهانی به دست آورده است.
وی انتخابات کنفدراسیون وزنهبرداری آسیا را پلی برای دستیابی به کرسیهای بالاتر و جهانی دانست و افزود:
از زمانی که به همراه دوستان به فدراسیون آمدیم سعی کردیم تا تعامل را با سایر کشورها داشته باشیم.
عضو کمیته مربیان کنفدراسیون آسیا نداشتن کرسی در مجامع بین المللی را ضربه بزرگی به وزنهبرداری دانست و بیان کرد:
در گذشته در هر رشتهای نمایندگان و پستهای مهمی را نه تنها در آسیا بلکه در جهان داشتیم و طبیعی است که داشتن پستهای مهم میتواند کمک بزرگی به ما کند تا از حق خودمان در دنیا دفاع کنیم.
مدیر تیمهای ملی وزنهبرداری با تاکید بر اینکه جوانگرایی لازمه پشتوانهسازی در وزنهبرداری ایران خواهد بود، افزود:
شرایط المپیک و برگزاری مسابقات انتخابی تغییر کرده است و قطعا هر ورزشکاری که تواناییاش را داشته باشد و بتواند مراحل مختلف گزینشی را طی کند شانس این را خواهد داشت که به المپیک راه پیدا کند.