بانوی ملیپوش روئینگ کشور، هدف بعدی خود را درخشش در بازیهای آسیایی هانگژو و قهرمانی جهان دانست.
به گزارش طرفداری و به نقل از روابط عمومی فدراسیون قایقرانی، نازنین ملایی بانوی ملیپوش روئینگ کشور موفق به کسب سه مدال طلا در مواد تکنفره سبکوزن، تکنفره سنگینوزن و دونفره سنگینوزن در مسابقات قهرمانی آسیا شد.
ملایی در خصوص کسب این سه مدال اظهار داشت:
حس خیلی قشنگی است که در یک مسابقه صاحب سه مدال طلا بشوی. یکی از این مدالها تکرار مدال طلای خودم در سه دوره قبل بود و دو طلای دیگر مدالهایی بودند که خیلیها فکر نمیکردند در این دو ماده موفق بشویم کسب کنیم، به همین خاطر بسیار ویژه بود.
وی در رابطه با سطح مسابقات توضیح داد:
سطح مسابقات بسیار بالا بود چرا که ما انتظار نداشتیم کشور چین در این مسابقات شرکت کند ولی حضور پیدا کرد. رقیبها سرسخت بودند و تقریبا به غیر از یکی از مسابقات من، در بقیه مسابقات تا لحظه آخر رقابت تنگاتنگی داشتیم.
ملایی ادامه داد:
از نظر من ورزشکارانی برنده میشدند که میتوانستند در طی مسابقه باهوش رفتار کنند. خدا را شکر میکنم که ما به عنوان نماینده تیم ایران توانستیم بهترین عملکردمان را به نمایش بگذاریم و مدال طلا را به دست بیاوریم.
وی در خصوص تجربه رقابت در دو رده وزنی سبک و سنگین تصریح کرد:
اتفاق قشنگی که در این مسابقه افتاد این بود که قبل از آغاز مسابقات ورزشکاران و مربیان تیمهای مختلف میپرسیدند که «اسمت را در سه رشته دیدهایم، واقعا قصد شرکت در هر سه ماده را داری؟» با توجه به اینکه بین مسابقه تکنفره سنگینوزن و دونفره سنگینوزن یک ساعت بیشتر زمان نبود وقتی در جواب میگفتم که «بله، در هر سه مسابقه شرکت خواهم کرد» تعجب میکردند. بعد از این که مسابقاتم تمام شد و مدال طلا را در هر سه ماده گرفتم مورد تشویق ورزشکاران و مربیان کشورهای دیگر قرار گرفتم و بسیاری از آنها بابت این موضوع به من تبریک گفتند.
بانوی ملیپوش روئینگ ایران در خصوص تمرینات قبل از این مسابقه گفت:
بعد از مسابقات قهرمانی جهان در چک تمرینات بسیار سختی را پشت سر گذاشتیم، به طوری که در این مدت فقط دو روز زمان استراحت داشتیم. قبل از شرکت در این مسابقه افشین فرزام هم گوشزد کرده بود که اگر میخواهم در سه ماده شرکت کنم باید از پس آن تمرینات سخت بربیایم. خدا را شکر همینطور هم شد و در رکوردگیریهای قبل از اعزام، ارتقای رکورد داشتم و در مسابقه هم ثمره این سختیها را گرفتیم.
وی با تاکید بر عدم وجود امکانات و تجهیزات مناسب این رشته در کشور گفت:
نمیخواهم شرایط تمرینی و امکاناتمان را با کشورهای ابرقدرت این رشته در اروپا مقایسه کنم ولی در حال حاضر نسبت به بسیاری از کشورهایی که در همین مسابقهی قهرمانی آسیا شرکت کرده و به راحتی شکستشان دادیم هم امکانات کمتری داریم. بارها در خصوص کمبودهای این رشته در کشورمان صحبت کردهام ولی متاسفانه نه دیده شده و نه پیگیری خاصی از طرف مسئولان صورت گرفته است.
ملایی در رابطه با اهداف و برنامههای خود برای آینده بیان کرد:
گام بعدی من برای بازیهای آسیایی هانگژو و قهرمانی جهان است و خیلی دوست دارم در هانگژو مدال طلا کسب کنم. بعد از آن در قهرمانی جهان وارد فینال A شوم و برای کسب سکو با برترینهای جهان رقابت کنم. بعد از این دو مسابقه در اهداف میانمدتم کسب سهمیه المپیک پاریس در سال ۱۴۰۳ است و امیدوارم در آن مسابقه با بهترین رنکینگ جواز حضور در المپیک را کسب کنیم و یک نتیجه خوب در آن مسابقه هم به دست بیاوریم.
وی ادامه داد:
من ۳۰ سالم است و تا المپیک لسآنجلس و حتی المپیک بریزبن استرالیا امکانش وجود دارد که ادامه بدهم چرا که روئینگ یک رشته استقامتی است و هر چه سن بالاتر میرود بدن بیشتر به سمت استقامت گرایش پیدا میکند؛ همانطور که در المپیک توکیو هم ورزشکارانی با سن ۴۰ سال حضور داشتند و پابهپای ورزشکاران جوانتر رقابت میکردند.
ملایی در پایان گفت:
آرزو دارم که بتوانم کارهایی را انجام دهم که غیرممکن به نظر میرسند چون از دیدگاه من غیرممکنی در دنیا وجود ندارد و هر چه آدم بخواهد، میتواند به آن برسد. درباره هر مسئلهای که به من گفته شود غیرممکن است این کار انجام شود، با تمام وجود و توانم تلاش میکنم که آن کار را انجام بدهم و به همه ثابت کنم غیرممکنی وجود ندارد.