رئیس فدراسیون سوارکاری رای ابطال حکم سرپرستی سرپرست کنونی فدراسیون را از دیوان عدالت اداری دریافت کرد.
به گزارش طرفداری، در روزهای پایانی فصل تابستان سال جاری، وزیر ورزش و جوانان دستور برکناری رئیس فدراسیون سوارکاری را صادر و سرپرست جدیدی تعیین کرد. با حکم حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان، محمود حیدری به عنوان سرپرست فدراسیون سوارکاری معرفی شد و جای مسعود خلیلی را گرفت.
خلیلی به این تصمیم معترض بود و تکید کرد برکناری او قانونی نبوده است. او در ادامه با شکایت به دیوان عدالت اداری موفق شد حکم سرپرستی حیدری را باطل کند، بدین ترتیب او همچنان رئیس فدراسیون سوارکاری ایران محسوب میشود.
مسعود خلیلی رئیس فدراسیون سوارکاری در گفتوگو با طرفداری، در خصوص رأی دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال حکم سرپرستی محمود حیدری اظهار داشت:
پیشنهاد سرپرست فدراسیون (محمود حیدری) این بود که اگر شکایتی داریم، به دیوان عدالت اداری مراجعه کنیم. ما هم طبق پیشنهاد او عمل کردیم و به دیوان، شکایت بردیم. دیوان عدالت اداری هم دستور موقت مبنی بر توقف اجرای حکم سرپرست را صادر کرد.
وی ادامه داد:
امروز (یکشنبه) در محل فدراسیون حاضر شدیم ولی او از اجرای حکم استنکاف کرد. صورتجلسهای تنظیم کرده و به شعبه دیوان تحویل دادیم. شعبه دیوان عدالت اداری هم برای اجرای احکام ارجاع داد. احتمالا فردا (دوشنبه) اجرای احکام نیز حکم جدیدی برای سرپرست فدراسیون یا دستگاههای انتظامی صادر میکند.
رئیس پیشین فدراسیون سوارکاری درباره زمان نهایی اجرای حکم تصریح کرد:
دیوان عدالت اداری دستور موقت را صادر کرده و باید اجرا شود. در حکم ذکر شده: «این اتفاق باید به سرعت رخ بدهد». او از بعدازظهر روز گذشته، دیگر به هیچ وجه سرپرست فدراسیون نیست و هیچ حقی به عنوان سرپرست برای امضا و دستور ندارد.
خلیلی خاطرنشان کرد:
دیوان عدالت اداری، حکم سرپرستی را متوقف کرده ولی او قبول ندارد و میگوید: «دوستان وزارت ورزش باید حکم را به من ابلاغ کنند». وزارت ورزش هم نمیتواند ابلاغ نکند چون دیوان عدالت اداری رأی داده است. هیچکسی نمیتواند از اجرای حکم دیوان امتناع کند. استنکاف از اجرای احکام دیوان عدالت اداری، مجازات دارد و فرد مختلف بین 6 ماه تا پنج سال به انفصال از خدمات دولتی محکوم میشود. وظیفه داشتیم حکم دیوان عدالت اداری را به اطلاع سرپرست فدراسیون برسانیم ولی او قبول ندارد.
وی در پاسخ به این سؤال که با توجه به رأی دیوان، او همچنان رئیس فدراسیون سوارکاری محسوب میشود، گفت:
دیوان عدالت اداری، سه جلسه حضوری با حضور ما و نمایندگان وزارت ورزش برگزار کرد. نمایندگان وزارت ورزش دفاع مفصلی انجام دادند. دادخواست ما این بود که به دلایل ذکر شده «من رئیس فدراسیون هستم». وقتی دلایل را بیان کردیم، قاضی قانع شد. زمانی که من رئیس باشم، طبق اساسنامه امکان صدور حکم سرپرستی وجود ندارد. فعلا انتخاب سرپرستی دیگر برای فدراسیون هم امکانپذیر نیست.
رئیس فدراسیون سوارکاری در پایان در خصوص اینکه هم از نظر مراجع قانونی داخلی و هم از نگاه فدراسیون جهانی سوارکاری، او رئیس فدراسیون ایران محسوب میشود، تأکید کرد:
در سایت فدراسیون جهانی، اسم مرا تغییر ندادهاند و از نگاهشان من رئیس هستم. آنها مصوبه مجمع میخواهند که چنین مصوبهای وجود ندارد. از نظر دیوان عدالت اداری هم همچنان رئیس فدراسیون محسوب میشوم، مانعی برای ادامه خدمت من نیست، به همین دلیل هم حکم سرپرستی متوقف شده است.