مربی سابق تیم ملی تکواندو به تحلیل دلایل ناکامی ملیپوشان در مسابقات قهرمانی جهان پرداخت.
به گزارش طرفداری، تیم ملی تکواندو در مسابقات قهرمانی جهان به میزبانی مکزیک نمایش ضعیفی داشت و با کسب تنها سه مدال برنز و رتبه نازل هجدهمی به ایران بازگشت.
مجید افلاکی که سابقه مربیگری در تیم ملی را دارد، سردرگمی تیم جوان ایران با هدایت بیژن مقانلو را یکی از دلایل ناکامی توصیف کرد.
مجید افلاکی درباره عملکرد تیم ملی تکواندوی ایران در مسابقات جهانی مکزیک گفت:
تیم اعزامی به مسابقات جهانی خیلی جوان بود، اگرچه همین تکواندوکاران در مسابقات مختلف شرکت کرده بودند و تجربه کافی داشتهاند، اما به اعتقاد من تیم پخته شده برای مسابقات جهانی نبودند. این بازیکنان جوان برای جهانی تجربه و پختگی را نداشتند و در برخی از اوزان به خوبی این موضوع محسوس بود.
وی درباره دلایل ناکامی تیم ملی تکواندو کشومان در مسابقات جهانی اظهار داشت:
من فکر میکنم اصلیترین موضوعی که تیم در این مسابقات با آن درگیر بود، استرس زیاد سرمربی و بازیکنان بود. تمام هدف تکواندوکاران پیروزی برابر حریفان بود، اما شادابی لازم را نداشتند. تکواندوکاران خیلی باانگیزه بودند، اما سردرگمی در آنها مشهود بود. متأسفانه برای این سردرگمی هم راهحلی پیدا نکردند و هم بازیکنان و هم اعضای کادر فنی با آن درگیر بودند.
مربی تکواندو کشورمان بااشاره به استرس بالای کادر فنی به آنا گفت:
به نظرم مقانلو باید به کمک مربیاش اعتماد میکرد و بخشی از مسئولیت کارها را به او میسپارد. در چنین شرایطی بار روانی استرس از روی دوش خودش برداشته میشد. وقتی او مسئولیت همه امور را برعهده گرفت، طبیعی بود که دچار استرس و نگرانی بالایی هم میشود. به اعتقاد من این فداکاری نیست و جواب هم نمیدهد.
وی افزود:
قطعا سرمربی تیم وقتی در رأس کار است یک سری نقاط ضعف را نمیبیند و استرس و نگرانی بالایی هم دارد، اما اگر در چنین شرایطی به کمکاش اعتماد میکرد و بخشی مسئولیتها را به او میسپرد قطعاً شرایط بهتری داشت و درصد اشتباهاتش و همچنین استرسش کاهش پیدا میکرد.
افلاکی تأکید کرد:
زمانی که من با این تیم شروع کردم و در کنار تکواندوکاران بودم؛ همان موقع گفتم این نسل برای تکواندوی ایران تاریخساز خواهد بود. با وجود اینکه در جهانی نتیجه خوبی کسب نکردند، اما همچنان معتقدم این نسل در آینده میتواند نتایج درخشانی کسب کند و فقط باید به آنها زمان داد. تکواندوکارانی که بعد از نسل طلایی روی کار آمدند پس از مدتی توانستند افتخارات را تکرار کنند؛ بنابراین این تکواندوکاران هم به زمان نیاز دارند.
وی ادامه داد:
ما نباید فراموش کنیم که چهار تکواندوکار تیم ملی در این مسابقات نوجوان هستند و آنها در این رنج سنی بیشتر از هر چیزی به انگیزه نیاز دارند. این تیم اول راه است و همه تکواندوکاران بسیار جوان هستند؛ قطعا به مرور زمان بهتر نتیجه خواهند گرفت.
وی در خصوص عملکرد بانوان در مسابقات جهانی عنوان کرد:
کادر فنی و بانوان ما تجربه کافی برای حضور در میدان جهانی ندارند و فکر میکنم مهمترین ضعف آنها هم همین موضوع است، سطح مسابقات آسیایی به مراتب پایینتر از جهانی است.