استفاده از آنتن ایده آل برای نیازهای کاربران و شرایط محیطی بهترین کیفیت مکالمه را در اختیار شما قرار میدهد. قبل از خرید آنتن تقویتی موبایل باید انواع مختلف آنتن های indoor و outdoor برای نصب دستگاه بوستر موبایل را بدانید. زیرا آنتن های داخلی و خارجی مختلفی در بازار وجود دارد که اگر درست انتخاب نشود، در انتقال سیگنال خروجی دچار اختلالات فرکانسی میشود.
در ادامه به معرفی انواع آنتن های تقویتی موبایل می پردازیم. پس از تا انتهای مقاله با کارشناسان کیان تلکام همراه باشید. قبل از هر چیزی کارکرد این تجهیزات به اینگونه می باشد آنتنی که سیگنال خروجی دریافت میکند در فضای باز و آنتن داخلی که سیگنال را به کاربر هدایت میکند را در خانه، مساکن عمومی، فروشگاها و داخل کارخانه ها نصب میشود.
بهترین آنتن های تقویتی بوستر موبایل:
- آنتن امنی یا قارچی (Omni Antenna)
- آنتن سرویس یا پنل (Panel Antenna)
- آنتن لگاریتمی (Logarithmic antenna)
- آنتن سکتور (Sector Antenna)
آنتن امنی چیست و چه کاربردی دارد؟
![//kiantelecom.com](https://repeatech.com/wp-content/uploads/2022/11/omni-antenna-انتن-امنی.jpg)
آنتن امنی از جمله پرکاربرد ترین آنتن های تقویتی موبایل میباشد که به راحتی نصب می شوند و از الگو های استاندارد برای دریافت سیگنال استفاده میکنند. مزیت این آنتن حالت 360 درجه ایی آن میباشد که برای یافتن نزدیکترین سیگنال خارجی گزینه مناسبی میباشد. یه نکته مهم در خصوص استفاده از آنتن امنی، اگر ساختمان های اطراف ضعیف شدن سیگنال شما شده است، آنتن قارچی بهترین گزینه میباشد، چرا که میتواند به صورت همه جهته سیگنال های اطراف را دریافت کند. برخلاف مدل های دیگر این آنتن میتواند فرکانس از چندین ارائه دهنده اپراتور در یک زمان دریافت کنند.
در حالی که آنتن های Omni از نظر طراحی عالی هستند، در برخی از شرایط ضعیف عمل میکنند. به عنوان مثال، از لحاظ قدرت دریافت سیگنال به آنتن های لگاریتمی نمیرسند، بنابراین برای افرادی که در روستاها و مناطق بیرون از شهر زندگی میکنند، ایده آل نیست.
آنتن پنل یا سرویس (Panel Antenna)
برخلاف آنتن های امنی، آنتن پنل یا سرویس در فضاهای طولانی و باریک و ساختمان چند طبقه بهترین ویژگی را در کار دارند. همچنین این نوع آنتن سیگنال بالاتری نسبت به قارچی میکشند. کارشناسان Kian Telecom خرید آنتن سرویس یا پنل را توصیه میکنند که روی یک مکان متمرکز باشد، بنابراین خطر تداخل فرکانسی بین اپراتور های ایرانسل و همراه اول را کاهش میدهد. بنابراین دید بهتر فرکانسی ایجاد میشود.
![panel antenna - kiantelecom.com](https://repeatech.com/wp-content/uploads/2022/11/panel-antenna.jpg)
انواع آنتن برای وسایل نقلیه
مشابه خانهها و ساختمانها، آنتنها همچنین میتوانند دریافت سلولی را در خودروها، کامیونها یا RVs بهبود بخشند. با این حال، نوع آنتنی که ماشین خود را به آن تجهیز می کنید متفاوت است، زیرا آنتنی که روی یک RV نصب می کنید با آنتنی که روی یک ماشین راننده نصب می کنید متفاوت است.
بسیاری آنتن های همه جهته را برای خارج از وسایل نقلیه توصیه می کنند زیرا آنها در هنگام جستجوی نزدیکترین سیگنال 360 درجه حرکت می کنند. علاوه بر این، هنگام انتخاب آنتن برای داخل وسیله نقلیه خود، کارشناسان معمولا آنتن های شلاقی را توصیه می کنند.
این نوع آنتن در فضاهای کوچک مانند اتاق یک نفره بهترین عملکرد را دارد و مستقیماً به تقویت کننده تلفن همراه متصل می شود. با تابش سیگنال در تمام جهات در فضای محدود خود کار می کند.
به یاد داشته باشید که به مزایا و معایب مختلف آنها توجه داشته باشید زیرا برخی از معایب می توانند یک گزینه را به طور کلی حذف کنند. علاوه بر این، نیازهای خود و جایی که آن را نصب می کنید در ذهن داشته باشید. آنتن های داخلی و خارجی که برای RV خود خریداری می کنید احتمالاً با آنچه در خانه خود نصب می کنید متفاوت است.
![تقویت آنتن برای ماشین | kiantelecom.com](https://repeatech.com/wp-content/uploads/2022/11/Types-of-Antennas-for-Vehicles.jpg)
همانطور که شروع به خرید آنتن ایدهآل برای تقویتکننده تلفن همراه خود میکنید، به انواع آنتنهایی که میتوانید با تقویتکنندههای سیگنال تلفن همراه استفاده کنید، توجه داشته باشید تا مطمئن شوید که بهترین آنها را خریداری میکنید. اگر به کمک نیاز دارید، یکی از اعضای تیم متخصص در Kiantelecom خوشحال می شود که در خرید آنتن ایده آل برای رفع نیاز پوشش دهی شما را راهنمایی کنند. با ما با شماره 09123134109 تماس بگیرید.