یک رئیس کاملاً بیربط به یک فدراسیون المپیکی حالا در سودای کسب پستهای جدید قرار دارد.
به گزارش طرفداری؛ فدراسیون ورزشهای سهگانه یا ترایاتلون با وجود برخورداری از امتیاز المپیکی بودن و اهمیت بسیار بالا در مسئله مدالآوری، طی بیش از ۲۰ سال گذشته تقریباً کوچکترین دستاوردی برای ورزش قهرمانی ایران نداشته و در دوره مدیریتی جدید خود هم به نظر تبدیل به نردبانی برای قد کشیدن رؤسا و دستیابیشان به مدارج و منافع شخصی شده.
این فدراسیون که بین بیش از ۵۰ فدراسیون ورزشی، عملاً یک فدراسیون ورزشی به حساب نمیآید؛ در واقع یکی از خنثیترین فدراسیونهای وزارت ورزش و جوانان است که هیچ آوردهای برای ورزش قهرمانی کشورمان تاکنون نداشته اما برای رئیس این فدراسیون که حتی اهل این خانواده هم نیست، اسم و رسم و نان بسیاری به همراه داشته.
بنابر گلایه و انتقاد جمع کثیری از اهالی خانواده ترایاتلون و پیشکسوتان این رشته ورزشی نحیف اما بسیار مهم، فدراسیون در دوره مدیریت مهدی گودرزی به حیاط خلوتی تبدیل شده که تنها سفرهای خارجی و حقوق و مزایا را به همراه دارد و از همه مهمتر، ریاست بر این فدراسیون المپیکی پلی شده برای دستیابی گودرزی به اهداف شخصی خود.
ثبتنام روز گذشته مهدی گودرزی برای انتخابات خزانهداری کمیته ملی پارالمپیک در واقع بهانهای شده تا بتوان بیشتر به رئیس فدراسیون غیرورزشی ترایاتلون پرداخت. رئیسی که خودش مدعی است کشتیگیر بوده و میداند قرابتی به ورزشهای سهگانه ندارد، حالا ترایاتلون را نردبانی کرده تا به تمام آن چه در نظرش هست و نیست، برسد.
گودرزی که در انتخابات ۶ شهریورماه گذشته کمیته ملی المپیک در عین ناباوری گوی سبقت را از قهرمانان نامداری مثل آرش میراسماعیلی ربود و به کرسی هیأت اجرایی رسید، انگار با کسب این پُست مهم هم ارضا نشده و اکنون سمت خزانهداری کمیته ملی پارالمپیک را درنظر دارد که در صورت انتخاب، دچار مشکلات عدیدهای مثل دوشغلگی فعال خواهد شد.
گذشته از آن، رئیس فعلی فدراسیون ترایاتلون ضمن تصدی این سمت، عنوان مدیریت تیمهای ملی در تورنمنتها و اعزامها را هم به خودش اختصاص داده و در عین ناباوری، در اجلاس جهانی سرمربیان ورزشهای سهگانه به عنوان سرمربی تیم ملی ترایاتلون ایران حضور داشته که به نوعی نشان از تمامیتخواهی فردی و بیحسابوکتاب بودن این فدراسیون دارد.
در شرایطی که سرجیو سانتوس مدتها پیش به عنوان سرمربی تیم ملی ترایاتلون ایران انتخاب شده که انتصاب او انتقادهای بسیاری را هم در پی داشت، مشخص نیست چرا گودرزی به عنوان سرمربی به اجلاس جهانی رفته؛ آن هم در شرایطی که قرارداد چند هزار دلاری با این سرمربی از سوی فدراسیون ترایاتلون بسته شده.
این سرمربی که بین اهالی ترایاتلون به مربی کنترل از راه دور شهرت پیدا کرده، بنابر ادعای یکی از پیشکسوتان این رشته سالی ۲ روز هم در ایران حضور نداشته که بخواهد وظیفهاش را انجام بدهد. این مسئله کاملاً ناشی از ناتوانی فدراسیون در بهکارگیری از کارمند خود و عقد نامناسب قراردادی است که اکنون فقط بیتالمال را پایمال کرده.
در عین ناباوری اعضای مجمع کمیته ملی المپیک به رئیس فدراسیونی برای عضویت در هیأت اجرایی رأی دادهاند که نه تنها نتوانسته رشتهاش را مهیای المپیک کند، بلکه در امورات یومیه ورزشکارانش هم مانده و تنها با قرارداد خارجی توانسته بودجه وزارت ورزش و جوانان که همان بیتالمال است را به نابودی و قهقرا بکشاند.
همین بیمبالاتیها و اعتماد حیرتانگیز از سوی اعضای کمیته ملی المپیک به کسی که در اداره فدراسیون خودش هم ناتوان مانده، باعث شده مهدی گودرزی که از خانواده ترایاتلون نیست، به عنوان رئیس این فدراسیون المپیکی و پارالمپیکی بتواند به هر گوشه و کنار مدیریت ورزش کشور سرک بکشد و در جدیدترین ماجراجوییاش هم به سراغ خزانهداری کمیته پارالمپیک برود.
سوای از حقالجلسات هیأت اجرایی و سفرهای خارجی، انگار هنوز خواستههای گودرزی از جان نحیف ورزش این کشور تمام نشده که سودای پست دیگری را در سر دارد. سر بالا رفتن آب البته که این ابوعطا خواندنها را هم در پی خواهد داشت و شاید بهتر باشد جلوی اینگونه بیربطیها از نهادهایی بالاتر و قدرتمندتر گرفته شود.