سرپرست دبیری فدراسیون وزنهبرداری در خصوص واگذاریهای مبهم سالنها در دوران مدیریت رئیس پیشین این فدراسیون صحبت کرد.
به گزارش طرفداری، واگذاری سالن وزنهبرداری با قراردادی عجیب و غریب به بخش خصوصی در دوران مدیریت رئیس قبلی فدراسیون، معضلی جدی برای مدیریت جدید محسوب میشود. علی مرادی در تصمیمی غیر قابل توجیه، تالار وزنهبرداری آزادی را بدون تشریفات اداری و با مفادی آسیبزا واگذار کرد؛ قراردادی که باعث شده فدراسیون تحت هدایت سجاد انوشیروانی نتواند هر زمان که میخواهد این سالن مدرن را برای تمرین ملیپوشان در اختیار بگیرد.
سرپرست دبیری فدراسیون وزنهبرداری از این قرارداد با عنوان «ترکمانچای» یاد کرده و آن را نامتعارف و ناشی از سوءمدیریت رئیس پیشین میداند.
حسین مقامی درباره قرارداد فدراسیون وزنه برداری با پیمانکار سالن ایرانیان (سالن مسابقات آزادی) که اکنون مشکلساز شده، اظهار داشت:
ما نمی توانیم ملکی را اجاره کنیم و بعد خودمان دوباره آن را اجاره بدهیم. در واقع می توان سانس را در اختیار غیر گذاشت اما نمی توان تصرف را به غیر واگذار کرد. ساختمان فدراسیون و سالن مسابقات در اختیار وزنهبرداری است و به نام تالار وزنه برداری شناخته می شود. اینکه بخشی را به غیر اجاره دهند و متمم هایی در قرارداد باشد که فدراسیون را حتی از تردد در آن مکان ها منع کند؛ مگر با مجوز طرف مقابل، به نظرم نامتعارف است.
وی ادامه داد:
رستورانی که در یکی از سالن ها بود، در اختیار فدراسیون قرار داشت اما رستوران از دست فدراسیون خارج شده و حتی ترکیب آنجا را بههم ریخته اند. در واقع بخش اعظمی از داشته فدراسیون که در اختیار خودش بوده اکنون در اختیار شخص دیگر قرار گرفته است. حتی ۴۰ درصد از یکی از سالن های تمرین با پارتیشن بسته شده و به فضای پشت صحنه برای سالن ایرانیان تبدیل شده است؛ اینها مشکلاتی است که اکنون وجود دارد. ما هر کاری می خواهیم انجام دهیم، باید به پیمانکار، نامه ارسال کنیم و اگر در آن ساعتی که مد نظر ما است، سالن خالی بود در اختیارمان می گذارند. در واقع نوع قرارداد درست نبوده و باید اولویت وزنه برداری گذاشته می شد.
مقامی در پاسخ به این پرسش که پایان قرارداد تا چه زمانی است؟ به ایسنا گفت:
در ابتدای ورودمان به فدراسیون متوجه شدیم قرارداد ترکمانچای که مدیریت قبلی بسته تا پایان سال ۱۴۰۰ بوده است. ظاهرا سالن به دلیل شیوع کرونا نزدیک ۲۰ ماه تعطیل بوده و پیمانکار از قانونی که دولت گذاشته بود و قرارداد مستأجران که شرایط خاص داشتند، تمدید شد، استفاده کرده و ماجرا تا الان کش و قوس پیدا کرده است، این در حالی است که به نظر من آن قانون شامل این کار نمی شده است.
وی افزود:
روی نامدیریتی اتفاقاتی رقم خورده که شاید هم آن شخصی که سرمایه گذاری کرده، دچار آسیب شده و هم فدراسیون وزنهبرداری. عدم آگاهی در انعقاد قرارداد منصفانه باعث شده هر دو طرف آسیب ببینند. البته اعتقاد دارم بیشترین آسیب را وزنه برداری دیده است. امیدوارم مشکلات مرتفع شود. اگر سالن در اختیار ما باشد برای تمام ایام برنامه داریم اما الان کار مشکل شده است.
سرپرست دبیری فدراسیون وزنهبرداری در پاسخ به این پرسش که مشخص است مبالغ اجارهای که فدراسیون بابت سالن گرفته بوده، چه میزان بوده و در کجا هزینه شده است؟ تأکید کرد:
قبلا هم اعلام کردهایم چون گزارش مالی در اختیار ما قرار نگرفته است. من به شخصه نمی دانم منابع از کجا آمده و به کدام حساب واریز شده است.
مقامی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه فدراسیون اکنون چه برنامهای دارد و می خواهد تمام سالن را در اختیار خود قرار بگیرد؟ گفت:
نظر شخصی خودم را می گویم که سالن باید در اختیار وزنه برداری باشد و خودش مدیریت کند. می توان قراردادی منعقد کرد که ساعت و روزهایی که مازاد است و وزنهبرداری برنامهای ندارد، در اختیار طرف مقابل قرار بگیرد. البته باید این قرارداد شرایط خاص داشته باشد و به رستوران، سالن تمرین و خوابگاهی که ورزشکاران استراحت می کنند، آسیبی نرسد. اعتقادم این است که صفر تا صد اولویت، وزنه برداری باشد؛ در غیر این صورت به وزنه برداری ظلم می شود.