مطلب ارسالی کاربران
هت تریک سرژ گنابری یا هت تریک در هت تریک بایرن مقابل بارسا
بایرن الان نسبت به چند هفته قبل شرایط مطلوبتری را تجربه می کند. تیمی که در نیمه اول مقابل بارسلونا در مونیخ به شدت تحت فشار بود، در بوندس لیگا عملکرد فاجعه باری داشت و حتی احتمال این مطرح بود با ادامه این روند سهمیه سال بعد را هم نگیرد، نه مانه توانسته بود جای لوا را پر کند، نه سانه ثبات لازم را داشت و نه گنابری. الان بایرن در لیگ قهرمانان فارغ از نتیجه هفته آخر سرگروه است و در بوندس لیگا هم به یک امتیازی صدر رسیده. کاملا محتمل است بعد از جام جهانی نه تنها در صدر قرار بگیرد که فاصله اش را از تیمهایی مثل یونیون برلین چنان بیشتر کند که در هفته های پایانی لیگ، فشاری را از جانب تیمهای رده پایین تر حس نکند. یکی از بازیکنانی که بایرنی ها برای جاه طلبی های داخلی و اروپایی روی او حساب می کنند سرآشپز معروف بایرن است. سرژ گنابری بازیکنی است که اگر چه ثبات سالهای قبل را ندارد ولی وقتی روی اوج باشد موتور محرکه تیم خواهد بود. در پیروزی 8-2 مقابل بارسا وقتی با گل زودهنگام توماس مولر بایرنیها پیش افتادند، فکر نمی کردند اندوخته شان با یک گل به خودی در دقیقه هفت از جانب آلابا بر باد رود. اگر از بازیکنان بارسا گل میخوردند کمتر به لحاظ روحی روانی آسیب می دیدند.
در چنین شرایطی اگر پرس و در ادامه پاس گل دقیقه 21 گنابری به پرسیچ نبود، شاید روند بازی به گونه دیگری پیش می رفت. شش دقیقه بعد این خود گنابری بود که روی پاس هوشمندانه گورتزکا صاحب توپ شد و علیرغم اینکه تحت فشار شدید لنگله قرار داشت توانست نتیجه را به سه بر یک تغییر دهد.
در بازی برگشت بایرن مونیخ و بارسا در نیوکمپ هم نمی توان از سه پاس گلی که این آشپز ماهر به مانه، چوپوموتینگ و پاوار توسط گنابری داده شد گذشت. پاس در عمق روی گل اول مانه در دقیقه ده واقعا هوشمندانه بود. پاس گل دقیقه نود و پنج به پاوار هم به زیبایی هرچه تمامتر ارسال شد. سر آشپزی که از دقیقه یک تا نود و بلکه تا آخرین لحاظات پاس گل ارسال می کند، قطعا می تواند یکی از ارکان موفقیت این فصل بایرن در آلمان و اروپا باشد. حتی اگر میلیمتری یک گل زیبایش مردود شود. به هر حال این اولین بار بود که یک بازیکن در لیگ قهرمانان موفق به ثبت سه پاس گل می شود و اهمیت این کار وقتی دو چندان می شود که بدانیم بعد از باختهای پیاپی مقابل بایرن، بارساییها در خانه به دنبال گرفتن انتقام بودند و میخواستند این طلسم را همینجا بشکنند تا فشار روحی روانی خرد کننده ناشی از باختهای سریالی در بازیهای آینده گریبانشان را نگیرد. ضمن اینکه بایرن از صعودش مطمئن بود و به بسیاری از بازیکنان اصلی اش استراحت داده بود. نویر، مولر، لوکاس هرناندز، کومان، سانه بازیکنانی بودند که در این بازی حضور نداشتند و به نوعی بایرن به بازیکنان جوانتری مثل مزروعی، گراونبرخ، اولرایش و ... بازی داده بود. شاید اگر بایرن با قویترین ترکیب بازی می کرد، شکست بارسا تحقیر آمیز تر میشد. البته با توجه به در پیش بودن جام جهانی و همچنین قطعی بودن صعود و صدرنشینی بایرن نیازی به پیروزی پر گل تر در نیوکمپ نداشت. ضمن اینکه علاوه بر هت تریک گنابری در پاس گل بایرن هم به نوعی هت تریک کرد و سومین پیروزی سه صفر خود را در نیوکمپ جشن گرفت. ضمن اینکه این سومین بار است که بایرن و بارسا در مرحله گروهی لیگ قهرمانان به هم برخورد می کنند و هر سه بار (فصل 98-99، فصل 2021-22 و فصل 2022-23) بایرن اول می شود و بارسا حذف می شود (منچستر، بنفیکا و اینتر پشت سر بایرن صعود کردند). هر سه فصل هم بایرن رفت و برگشت موفق شد بارسا را شکست دهد. بایرن در زمین خودی 1-0، 3-0 و 2-0 و در نیوکمپ 2-1، 3-0 و 3-0 پیروز شد. به عبارتی در هت تریک هت تریک صورت گرفت. هت تریک پاس گل گنابری به صورت فردی و هت تریک نتیجه 3-0 بایرن در نیوکمپ، هت تریک صدرنشینی بایرن و حذف بارسا هنگام همگروه شدن در لیگ قهرمانان و هت تریک رفت و برگشت شدن بارسا در دور گروهی