ایران در دومین دیدار تدراکاتی خود در اردوی اتریش برابر سنگال قرار گرفت و در نهایت این دیدار با نتیجه 1 - 1 به پایان رسید. اما تاکتیک کارلوس کی روش و آلیو سیسه برای این دیدار چه بود؟
به گزارش طرفداری، ایران با 7 تغییر نسبت به دیدار با اروگوئه برابر سنگال قرار گرفت. ایران در بازی با اروگوئه با ترکیب زیر به میدان رفته بود:
علیرضا بیرانوند، صادق محرمی، محمدحسین حسین کنعانی زادگان، شجاع خلیل زاده، ابوالفضل جلالی، سامان قدوس، سعید عزت اللهی، احسان حاج صفی، علیرضا جهانبخش، مهدی ترابی و سردار آزمون
و اما ترکیب ایران برابر سنگال:
سید حسین حسینی، صادق محرمی، حسین کنعانی زادگان، سید مجید حسینی، احسان حاج صفی، سعید عزت اللهی، احمد نوراللهی، میلاد سرلک، علی قلی زاده، کریم انصاری فرد و مهدی طارمی
سنگال نیز با ترکیبی نسبتا متفاوت از دیدار های گذشته خود با مردان زیر به میدان رفت:
سنی دینگ، آبو سیسیه، کالیدو کولیبالی، فورموس مندی، اسماعیل یاکوبس، ادریسا گانا، نامپالیس مندی، کرپین دیاتا، سادیو مانه، بولایه دیا، اسماعیل سار
شاگردان آلیو سیسه در نیمه اول تیم برتر میدان بودند. علاقه سنگال به بازی مالکانه در نیمه اول مشهود بود. سادیو مانه نقش بازیکن آزاد یا FREE ROAM را در ترکیب سنگال ایفا می کرد و در اکثر مناطق زمین حضور داشت. در دقایقی نیز به نیمه زمین تیم خود می آمد و وظیفه بازیسازی از عقب زمین را نیز انجام می داد. سادیو مانه و بولایه دیا تکیه گاه سنگال در ضد حملات بودند و با استفاده از سرعت بالای خود و همچنین توانایی حمل توپ، موقعیت های خطرناکی را روی دروازه ایران ایجاد می کردند.
از طرفی بازیکنان سنگال در فاز هجومی علاقه ای به بازی از کناره های زمین نداشتند، بیش تر حملات سنگالی ها از مرکز زمین و با تکیه بر کارهای ترکیبی صورت گرفت. تاکتیکی که آنها را به موقعیت های خطرناکی رساند اما سدی به نام حسین حسینی مانع باز شدن دروازه تیم ملی ایران شد.
در نیمه اول ترجیح شاگردان کی روش انجام بازی دفاعی و چشم داشتن به ضد حمله ها بود، ضد حمله هایی که با هوشیاری کالیدو کولیبالی و آبو سیسه به نتیجه ای نرسید. هنگامی که بازیکنان سنگال مالکیت توپ را از دست می دادند با پرسینگ شدید خود بار دیگر صاحب توپ می شدند، در نتیجه ملی پوشان کشورمان موفق به بازیسازی و ایجاد موقعیت روی دروازه این تیم نمی شدند. آمار هجومی ایران در نیمه اول بسیار ضعیف بود، نداشتن شوت در چارچوب و ایجاد نکردن موقعیت های خطرناک روی دروازه سنگال باعث شد کارلوس کی روش ترکیب ابتدایی خود را در نیمه دوم دچار تغییر کند. بی دقتی مهدی طارمی در بازیسازی و ارسال پاس های صحیح باعث شد او یکی از گزینه های تعویض در نیمه دوم باشد و در نهایت جای خود را به سردار آزمون داد.
در دقایق ابتدایی نیمه دوم همچون نیمه اول سنگال تیم برتر میدان بود و در نهایت در دقیقه 55 با گل به خودی مرتضی پورعلی گنجی که در ابتدای نیمه دوم جایگزین محمدحسین کنعانی زادگان شده بود، به گل اول رسید. پس از این گل، شاگردان کارلوس کی روش حملاتی را از کناره چپ زمین طراحی کردند؛ حرکت زیبای احسان حاج صفی و ارسال دقیق او برای سردار آزمون موجب شد یوزها در دقیقه 62 از سوی آزمون به گل اول دست پیدا کنند.
صادق محرمی در این بازی نفوذ های بسیار کمی داشت و علت آن مهار سادیو مانه در مناطق مختلف زمین بود. نفوذ های احسان حاج صفی از سمت چپ زمین راهگشای حملات ایران بود و میل تهاجمی او و پاس دقیقش باعث رسیدن ایران به گل مساوی شد.
ایران پس از به ثمر رساندن گل مساوی بار دیگر عقب نشست و برای ضد حمله ها صبر کرد. سنگال هم هجومی تر ظاهر شد و در دقایقی نیز موقعیت های خطرناکی را ایجاد کرد. هوشیاری سیدحسین حسینی و مهار های او باعث شد این دیدار با نتیجه 1 - 1 به پایان برسد.
ایران با انجام دو بازی دوستانه برابر اروگوئه و سنگال راهی تهران می شود. شاگردان کارلوس کی روش در این دو دیدار عملکرد قابل قبولی را از خود به جا گذاشتند. حال باید ببینیم در نهایت ایران با کارلوس کی روش در جام جهانی تاریخ ساز می شود یا خیر.