مربی اسبق تیم ملی شمشیربازی گفت: فدراسیون پشت ورزشکاران قایم شده و از کار اصلی که مدالآوری باشد، دورشان کرده.
میثم شجاعی، مربی پیشین تیم ملی اپه و کارشناس شمشیربازی کشورمان در گفتوگو با طرفداری پیرامون نتایج شمشیربازی ایران در بازیهای همبستگی اسلامی ۲۰۲۱ اظهار داشت:
در اسلحه سابر که تیم مصر اصلاً نه در انفرادی و نه در تیمی، نمایندهای نداشت که این نشان از سطح پائین بازیها بوده و باعث شد تا عملاً نمایندههای ما با خودشان بازی کنند و در فینال هم که علی پاکدامن به یک شمشیرباز جوان مصری، بازی را باخت و مدال نقره گرفت. این موضوع در حالی رخ داد که تیم فدراسیون نتوانست مدال طلای مجتبی عابدینی که در ۲۱ سالگیاش در عربستان گرفته بود را تکرار کند.
وی در ادامه بیان داشت:
پاکدامن در قونیه قطعاً باتجربهتر از عابدینی در آن زمان بود و قطعاً بسیاری از مسائل در کسب این نتیجه دخیل بوده؛ مثل آمادگی روانی و ذهنی. ترکها هم خیلی خوب سرمایهگذاری و کار کردهاند و البته در اردوهای مشترکشان در تهران هم با پاکدامن خیلی تمرین کردند و بازی او را خوب شناختند. در قهرمانی جهان هم تقریباً همین اتفاقات رخ داد.
شجاعی درباره علت این حواشی عنوان داشت:
مربی در تیم سابر مشخص نیست و تیم در قونیه وارد حاشیههایی هم شد. به ورزشکاران اینگونه گفته شده که منتقدین فدراسیون درواقع منتقدان آنها هستند اما من میگویم کسی علیه ورزشکاران نیست و اتفاقاً ما حامی آنها هستیم اما فدراسیون پشت ورزشکاران قایم شده و از کار اصلی که مدالآوری باشد، دورشان کرده.
او در مورد نتایج سایر اسلحه تاکید داشت:
در فلوره مربی اصلی با تیم اعزام نشد اما چون تعداد اعزامهای بانوان مظلوم و خانهنشین طی این ۱۲ سال اخیر فقط یک قهرمانی جهان و برای آقایان هم بین ۵ یا ۶ اعزام بوده، بیتجربگی باعث شد نتایج خوبی گرفته نشود. با این حال روند شمشیربازان این اسلحه نشان داد که در صورت کمی حمایت مثل اردوها و اعزامهای منظم، در جهان حرفهایی برای گفتن داریم.
مربی اسبق تیم ملی شمشیربازی تصریح داشت:
در اپه اما نتایج بهتری میخواستیم و در ماده انفرادی مثلاً قرار بود رضایی را که به مرحله حذفی رسید و در ۴۲ سالگی خوب شمشیر زد، به قونیه اعزام نکنند. در کل اپه از حد انتظار پائینتر بوده و من ترس را در پای شمشیربازان میدیدم. نتایج تیمی این اسلحه عالی بود و با شکست دادن قرقیزستان در فینال به آذربایجانی باختیم که طی این سالها خوب کار کرده و سرمایهگذاری داشته.
وی همچنین اذعان داشت:
اعظم بختی هم از ورزشکاران خوب، فنی و بااخلاق ماست که او را هم قرار بود به قونیه اعزام نکنند اما او در مسابقات قهرمانی جهان جنگید و خودش را نشان داد که تیم فدراسیون مجبور شد نامش را بنویسد و او با تلاش خودش بود که در نهایت به یک مدال تاریخی رسید.
شجاعی در رابطه با شائبه مهندسی انتخابات فدراسیون خاطرنشان ساخت:
وزارت ورزش و جوانان باید ورود کند. ما فدراسیون المپیکی هستیم و باقرزاده دیگر نباید طبق اساسنامه برای انتخابات ورود کند و باز هم رئیس بشود. آقای پولادگر هم گفت که او طبق قانون نمیتواند دیگر رئیس باشد. صدای همه در شمشیربازی درآمده و هر کسی که اعتراض کرده را مسئولین این فدراسیون یا محروم کردهاند و یا حذف.
این کارشناس شمشیربازی در پایان گفت:
همه از شمشیربازی دلسرد شدهاند؛ چرا که در چارت مدیریتی فدراسیون یک شمشیربازی هم نیست. نه رئیس، نه نایبرئیس و نه دبیر. مشاوران باقرزاده که آنها هم شمشیرباز نیستند، در کوچکترین مسائل حتی موضوعات فنی دخالت میکنند و باعث نابودی این رشته شدهاند.