در حالی که دادگاه CAS زمان اعلام رای پرونده آندرهآ استراماچونی را اعلام کرده است، همچنان زمانی برای اعلام رای نهایی پرونده شکایت پادوانی مشخص نشده است.
ماجرای پرونده شکایت لئاندرو پادوانی از باشگاه استقلال، به یکی از طولانیترین پروندههای شکایت باشگاه استقلال تبدیل شده است. این بازیکن فصل ۹۷-۹۶ و در بازی مقابل فولاد خوزستان با برخورد به یکی از بازیکنان استقلال، از ناحیه گردن و جابهجایی مهره دچار مصدومیت بسیار شدیدی شد و دیگر نتوانست فوتبال بازی کند.
باشگاه استقلال بدهی ۱۰۰ هزار دلار به پادوانی داشت اما این بازیکن راضی به دریافت این مبلغ نبود و پرونده خود را به دادگاه حکمیت ورزش (CAS) برد و درخواست غرامت ۹ میلیون دلاری کرد. طبق اطلاعات موجود، استدلال پادوانی برای درخواست غرامت ۹ میلیون دلاری، قصور پزشکی از سوی باشگاه استقلال عنوان شده است.
CAS تا اینجای کار به بررسی مستندات و مدارک دو طرف پرونده پرداخته است و اواخر سال گذشته نیز جلسه استماع صحبتهای باشگاه استقلال و پادوانی برگزار شد و در این جلسه دو طرفین به بیان مطالب خود پرداختند.
در سال جاری قرار بود که تکلیف پرونده و شکایت پادوانی از باشگاه استقلال مشخص شود اما نکته قابل توجه این مساله، سکوت و ابهام CAS در اعلام رای نهایی پرونده پادوانی است. چندی پیش این دادگاه زمان جدید اعلام رای پرونده استراماچونی را به باشگاه استقلال اعلام کرد و این درحالی بود که زمانی برای مشخص کردن وضعیت پادوانی در نظر نگرفته است .
پادوانی در مصاحبههای خود در رابطه با شکایتش از باشگاه استقلال کرده است، تاکید داشته که قطعا پیروز این پرونده خواهد بود. باشگاه استقلال در CAS پرونده شکایت لئاندرو پادوانی و آندرهآ استراماچونی را روی میز کار خود دارد و مشخص نیست چه سرنوشتی در انتظار این پروندهها خواهد بود.
منبع: ایسنا
استقلال حداقل ده میلیون دلار بدهکار می شود.پادوانی ۹میلیون به اضافه استراماچونی ۱.۵ میلیون دلاری
استراماچونی خواستار تمامی حقوق باقیمانده خود بههمراه جرایم و خسارت آنها شده است که چیزی حدود یکمیلیون و ۵۰۰هزاردلار تا یکمیلیون و ۷۰۰هزار دلار درصورت تایید دادگاه عالی ورزش خرج روی دست استقلالیها میگذارد، اما استقلالیا امیدوار هستند رای استراماچونی تا مقدار زیادی شکسته شود و با کاهش آن، مبلغ باقیمانده از رضایتنامه مهدی قایدی که حدود ۸۵۰هزار دلار است کفاف تسویهحساب با استراماچونی را بدهد.
پ ن؛ مدیران ما که برای عقد قراردادهای سنگین و بدون مطالعه گوی سبقت را از هم ربوده اند، هیچ وقت فکر نمی کنند این امر چه عواقبی دارد یا دست کم نمی خواهند از تجارب افراد و باشگاه های ناکام که پیه محرومیت را به تن خود مالیده اند عبرت بگیرند.
تکرار اشتباه در فوتبال ایران به یک عادت زشت تبدیل شده است. شاید هم مدیران فکر می کنند ترک این عادت موجب مریضی است و برای جلوگیری از مبتلا شدن به ویروس قانونمداری! سعی دارند یک اشتباه را بارها مرتکب شوند.