آشنایی با زبان های برنامه نویسی که از آنها برای بازی سازی استفاده میشود:🔽
👈1.سی پلاس پلاس:
سی پلاس به هیچ وجه زبان آسانی برای یادگیری نیست، اما میتواند زبان پولسازی باشد.
زبان C ++ امروزه به طور گستردهای در موتورهای بازی محبوب مانند Unreal مورد استفاده قرار میگیرد.
بنابراین، اگر میخواهید صفر تا صد طراحی بازی را به درستی انجام دهید و دوست دارید تا آن را درست پیش ببرید، C ++ را بیاموزید.
👈۲.جاوا:
برنامه نویسان بازی معمولاً از جاوا استفاده میکنند، زیرا جاوا از حالت چندریسمانی و سوکت پشتیبانی میکند. چندریسمانی حافظه کمتری از دستگاه را استفاده میکند و حداکثر استفاده را از CPU میکند، بدون اینکه کاربر را در هنگام اجرای فرآیندهای سنگین در پس زمینه محدود کند.
از جاوا برای ساخت بازیهایی مانند Angry Birds Chrome برای دستگاههای تلفن همراه استفاده شده است. همچنین موتور بازی سازی RPG Maker از زبان جاوا استفاده میکند.
👈۳.سی شارپ:
اگر بخواهید C # را با C ++ مقایسه کنید، متوجه خواهید شد که C ++ به شما کنترل زیادی روی پارامترها، مدیریت حافظه و غیره میدهد. این نوع کنترل بر روی این اجزاها، بعد دیگری به عملکرد و تجربه کاربری بازی شما میبخشد.
از طرف دیگر، سی شارپ مانند رانندگی اتومبیل با دنده اتوماتیک است. در یک موتور بازی مانند Unity، زبان برنامه نویسی C # زبانی است که شما با آن کد میزنید، اما هسته اصلی آن C ++ است. به این معنا که شما باید در چارچوب کار کنید و از مؤلفههایی که برای شما ایجاد شده است، استفاده کنید.
👈۴.جاوا اسکریپت:
زبان جاوااسکریپت ( JavaScript ) یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی است که برای بازی سازی استفاده میشود و بیشتر بازی هایی که با این زبان خلق میشوند بازی های تحت مرورگر هستند چون جاوااسکریپت تنها زبان اجرایی در سمت مرورگر میباشد.
موتورهای بازی سازی و کتابخانه های زیادی برای این زبان وجود دارد که به برنامه نویسان اجازه میدهد بازی سازی بکنند مثل A-Frame.
👈۵.پایتون:
با استفاده از pygame شما میتوانید با زبان پایتون بازی بسازید. شرکت های بازی سازی بزرگی از پایتون استفاده کرده اند.
پایتون زبان محبوبب برای برنامه نویسی بازی ها است بطوریکه ۶٪ از کل گیم های جهان با این زبان یا به کمک این زبان خلق شده است.
👈۶. زبان lua:
زبان برنامه نویسی Lua یکی از زبان های برنامه نویسی سبک و در عین حال قوی برای بازیسازی هست. لوآ بخاطر ساده بودن و سبک بودن در بسیاری از گیم انجین ها یا موتورهای بازی سازی استفاده میشود از جمله :
Corona SDK
Gideros Mobile
ShiVa3D
Moai SDK
LOVE
CryEngine
مفسر lua به زبان c نوشته شده است و به همین خاطر نیز قدرت بالایی دارد.
در حال حاضر حدود ۲٪ از بازی های دنیا با Lua خلق شده اند.
📝 نکته : موتور بازی سازی ابزارهای آماده در اختیار شما میزاره تا بازی سازی ساده تر بشه و فقط در بعضی از قسمت ها نیاز به کد نویسی دارید.
⚙️