مانوئل نویر
نویر خیلی زود و در 5 سالگی به آکادمی شالکه پیوست! پس از بازی در تیم های پایه و تیم دوم باشگاه سرانجام در سال 2006 در پی مصدومیت فرانک رست سنگربان اصلی شالکه به عنوان یار تعویضی اولین بازی خود را برای شالکه انجام داد. این شروع دوران بسیار موفق و پر افتخار یکی از بهترین دروازه بان های تاریخ بود که همچنان ادامه دارد. نویر 5 سال وظیفه حفاظت از دروازه معدنچی ها را بر عهده داشت و با درخشش خود توانست با این تیم به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان 2008 و نیمه نهایی 2011 صعود کند. همچنین در آخرین سال حضور خود در شالکه قهرمان جام حذفی آلمان نیز شد و پس از آن با قراردادی به ارزش 30 میلیون یورو گلزنکرشن را به مقصد مونیخ ترک کرد.
بندیکت هوودس
هوودس نیز همچون نویر از کودکی عضو آکادمی شالکه بود و تقریبا همان مسیر نویر را برای رسیدن به تیم اصلی طی کرد. برخلاف نویر که نسبتا زود مسیر خود را از شالکه جدا کرد هوودس به باشگاه محبوبش وفادار ماند و 10 سال در این تیم بازی کرد. قهرمانی در جام حذفی و قهرمانی در جام جهانی با آلمان درخشان ترین خاطرات هوودس در زمان حضورش در شالکه بود. او سرانجام در سال 2017 برخلاف میل باطنی خود و با بی مهری تدسکو سرمربی وقت شالکه مجبور به ترک باشگاه شد و به طور قرضی به یوونتوس پیوست. هوودس بیش از 300 بازی برای شالکه انجام داد و 23 گل نیز به ثمر رساند.
کریستوف متزلدر
برخلاف دو بازیکن قبلی متزلدر با وجود حضور در آکادمی شالکه دوران حرفه ای خود را از مانستر شروع کرد. البته او پس از سال ها حضور در بروسیا دروتموند و رئال مادرید سرانجام در سال 2010 به خانه بازگشت. متزلدر طی سه فصل حضورش در شالکه بیش از 70 بازی انجام داد. او پس از جدایی از شالکه حضوری کوتاه در تیم محلی هالترن داشت و سپس کفش هایش را آویخت و درگیر حواشی شخصی خود شد!
جوئل متیپ
ستاره فعلی لیورپول نیز در آکادمی شالکه پرورش یافته است. متیپ که بیشتر دوران حضورش در شالکه در کنار هوودس زوج دفاعی تیم را تشکیل میدادند در 9 سالگی به آکادمی باشگاه پیوست. او پس از 7 سال حضور در تیم اصلی و بیش از 250 بازی در سال 2016 با قراردادی آزاد به لیورپول و یورگن کلوپ ملحق شد.
سئاد کولاشیناچ
دوران حضور او در شالکه به دو بخش تقسیم می شود. بخش اول حضور در آکادمی باشگاه و رسیدن به تیم اصلی در سال 2012 که 5 سال طول کشید و بخش دوم بازگشت به تیم در نیم فصل دوم فصل 21-2020 که با سقوط شالکه همراه بود. این مدافع چپ بوسنیایی در مجموع نزدیک به 150 بازی برای شالکه انجام داد.
ایلکای گوندوگان
تنها بازیکن لیست که حتی یک بار هم برای شالکه به میدان نرفت! گوندوگان که متولد گلزن کرشن است بیشتر دوران کودکی خود را در آکادمی شالکه گذراند ولی نتوانست نظر مربیان آکادمی باشگاه را به خود جلب کند تا مسیر متفاوتی را برای پیشرفت خود انتخاب کند که البته در این کار موفق هم بود.
مکس مایر
وارث شماره 7 رائول افسانه ای یکی از بهترین استعدادهای آلمانی یعنی مکس مایر بود. مایر پس از سه سال حضور در آکادمی باشگاه خیلی زود به تیم اصلی راه یافت و نمایش های درخشانی داشت تا نوید ظهور یک ستاره خوش تکنیک دیگر در فوتبال آلمان را بدهد. پس از 5 فصل حضور در شالکه و انجام نزدیک به 200 بازی و همچنین دعوت شدن به تیم ملی آلمان کمتر کسی تصور میکرد مایر در 26 سالگی سر از لیگ دانماک در بیاورد! مایر و گورتزکا در فصل 18-2017 ستاره های خط هافبک تیم تدسکو بودند که نایب قهرمان بوندسلیگا نیز شدند ولی مایر با یک انتخاب اشتباه مسیر کاملا متفاوتی را نسبت به گورتزکا در پیش گرفت.
وستون مک کنی
آکادمی شالکه تنها محدود به پرورش بازیکنان منطقه نمی شود بلکه از سراسر دنیا استعدادهای درخشان را جذب می کند. مک کنی یکی از آن بازیکنان خارج از آلمان است که در سال 2017 به آکادمی باشگاه پیوست و توانست به پیشرفتش ادامه بدهد. او پس از سه فصل حضور در تیم اصلی و انجام نزدیک به 100 بازی در سال 2021 به یوونتوس پیوست.
لروی سانه
سانه که متولد اسن در منطقه روئر هست در سال 2005 به آکادمی باشگاه پیوست و در سال 2014 اولین قرارداد حرفه ای خود را با شالکه امضا کرد. او در اولین بازی خود در لیگ قهرمانان موفق شد در سانتیاگو برنابئو مقابل رئال مادرید گلزنی کند! پس از ادامه نمایش های درخشانش در بوندسلیگا گواردیولا تصمیم گرفت با قراردادی به ارزش بیش از 50 میلیون یورو او را به منچستر سیتی ببرد. سانه همچنان رکورددار گران ترین فروش تاریخ شالکه است.
یولیان دراکسلر
از دراکسلر میتوان به عنوان بزرگترین استعداد سوخته دهه قبل فوتبال آلمان نام برد. بازیکنی فوق العاده با استعداد که در 17 سالگی توانست به ترکیب اصلی شالکه راه پیدا کند و خیلی زود تبدیل به یک بازیکن کلیدی شود. پس از چند سال درخشش با پیراهن آبی و سفید معدنچی ها همه منتظر برداشتن گام بعدی و رفتن او به یک باشگاه بزرگ بودند اما در عین ناباوری از وولفسبورگ سر در آورد و بعد از آن نیز راهی پاریس شد تا دیگر فوتبال اولویت اولش نباشد!
مسوت اوزیل
اوزیل همچون سایر ترک تبارهای گلزنکرشن فوتبالش را از آکادمی شالکه آغار کرد. البته او خیلی زود و پس از تنها دو فصل شالکه را به مقصد برمن ترک کرد و بعد از آن نیز ماجراجویی های جدید و جذابی داشت و به یکی از بهترین بازیکنان پست خود تبدیل شد. او همچنین با درخشش در تیم ملی آلمان توانست به قهرمانی جهان نیز دست پیدا کند هر چند در دور بعد یکی از دلایل اصلی حاشیه های آلمان بود و جدایی تلخی از تیم ملی داشت.