پژمان جمشیدی بازهم تا یک قدمی سیمرغ رفت ولی دستش به آن نرسید.
به گزارش طرفداری، شاید به قول خودش برایش زود بود سیمرغ را ببرد اما این روزها یک سوال پیش می آید؛ وقتی نام پژمان جمشیدی به میان می آید اول کدام یک به ذهنتان خطور می کند، فوتبال یا سینما؟
ستاره شدن در هر مسیری سخت است، حالا بماند که شما در میان سالی بخواهید راهی را که هزاران نفر سال ها طی کرده اند را تازه شروع کنید. پژمان جمشیدی بعد از دوران فوتبال به سمت و سویی رفت که خیلی جدی گرفته نشد.
روزهای اول شاید خودش هم تصور نمی کرد مدتی طولانی مقابل دوربین ها قرار بگیرد! پژمان کارش در بازیگری را با دو سریال طنز شروع کرد؛ نقشی کوتاه در ساختمان پزشکان و در ادامه هم سریال پژمان که بازتاب زیادی داشت. همان سال پایش به سینما هم باز شد و نقشی در آتش بس 2 داشت تا مسیرش تغییر کند.
پژمان پای ثابت بسیاری از فیلم ها و سریال های طنز پربیننده و پرفروش شده بود و به قول امروزی ها گام در راه ستاره شدن برمی داشت؛ البته بعد از زمین فوتبال این بار در سینما!
در این چند سال گذشته ولی راهی که پژمان رفته بود هم متفاوت شد؛ او کنار فیلم های کمدی و پرفروش برای رسیدن به جوایز پا را فراتر گذاشت و یک چهره دیگر از خودش به سینما دوستان نشان داد؛ چهره ای جدید که می خواهد چالش های جدیدی را تجربه کند.
سال 1396 بالاخره پژمان با نقش و چهره ای متفاوت آمد، چهره ای که باعث شد نام او در میان نامزدهای کسب عنوان بهترین بازیکن نقش مکمل مرد به خاطر فیلم سوتفاهم قرار بگیرد!
اما انتشار ویدیویی از این جشنواره حاشیه ساز شد؛ زمانی که نام پژمان جمشیدی به عنوان نامزد کسب عنوان بهترین بازیگر نقش مکمل مرد مطرح شد و حاضرین با صدایی بلند شروع به خندیدن می کنند، آنقدر بلند که صدایش تا مدت ها در گوش همه ماند.
پژمان که نشان داده بود دنبال حاشیه نیست، وقتی از او در مورد این اتفاق پرسیدند با رفتاری حرفه ای گفت:
چنین رفتارهایی خیلی تاثیر می گذارد، البته تاثیر مثبت. این واکنش ها نبود رفته بودم، فکر نمی کنم انقدر جدی ادامه می دادم، کلمه ناراحت را استفاده نمی کنم، می گویم باورم نکردند. سعی می کنم کارم را انجام دهم.
پژمان راست می گفت، چه کسی او را باید جدی می گرفت؟ او تا آن روز فقط در فیلم ها و سریال های طنز بازی کرده بود، علاوه بر این حرف ها تصور کنید شما سال ها در شغلی مشغول هستید، ناگهان یک غریبه در میانه راه بیاید و بخواهد بهترین شود، قبول می کنید؟ نه، اخلاق می گوید حداقل نباید به او بخندید اما آنها با صدای بلند به او خندیدند چون باورش نداشتند.
جمشیدی عزمش را جزم کرد و بعد از آن فیلم ها و سریال های طنز را کنار نگذاشت ولی کنارش بازی در فیلم های جدی و نقش های سخت تر را هم پذیرفت تا شاید باورش کنند. بازی های متفاوتی که سریال به سریال و فیلم به فیلم ارائه داد، از زیر خاکی تا بی مادر و علفزار.
امسال پژمان دوباره نامزد شد، البته این بار برای کسب عنوان بهترین بازیگر نقش اول و رقیبی سرسخت مثل امین حیایی داشت. این بار وقتی نامش اعلام شد، کسی نخندید، مسیری که او انتخاب کرده بود باعث شد باورش کنند ولی این بار هم او به سیمرغ نرسید؛ او بعد از نامزد شدن گفته بود:
مثل همه دوران زندگی ام راه خود را می روم و سختگیرانه به امور نگاه نمی کنم. خیلی زود است که به سیمرغ فکر کنم؛ باید بقیه آثار را هم ببینیم. از ته دل ذوق می کنم از تعاریف ولی خیلی هم نگرانم می کند وقتی نقدها را می خوانم. از عمق وجودم خوشحال می شوم هر کدام از بازیگران سیمرغ بگیرد.
حالا پژمان جمشیدی مسیر تازه ای را برای خود و زندگی اش ترسیم کرده است، مسیری که باعث شده وقتی نام پژمان جمشیدی به میان می آید، اول ذهنمان به سمت و سوی سینما برود و بعد یادمان بیاید او روزگاری فوتبال بازی کرده است.
سخت است در تیم بزرگی مثل پرسپولیس بازی کرده باشید، ملی پوش باشید و بعدا بازیگری شوید که تصورات را نسبت به خودتان تغییر دهید. به نظر شما پژمان جمشیدی کدام است؟ فوتبالیستی که بازیگر شد یا بازیگری که فوتبالیست بود؟
سیمرغ این بار هم روی شانه پژمان ننشست، به قول خودش زود بود ولی اگر همین مسیر را برود، روزی سیمرغ را هم شکار خواهد کرد...
بیشتر بخوانید:
پژمان جمشیدی نبرد سیمرغ را به امین حیایی واگذار کرد / رسمی
باز هم دست پژمان جمشیدی از سیمرغ کوتاه ماند؟
پژمان جمشیدی نامزد بهترین بازیگر مرد جشنواره فجر شد