سلام
پست دست نوشته خودم نی از ۴ یا ۵ تا سایت خارجی اطلاعات جمع کردم اوردم صرفا واسه اشنایی باهاش
ساندور کوچیس
تیم ملی فوتبال مجارستان در دهه 1950 یکی از درخشانترین گروههای مردانی بود که تا به حال در زمین فوتبال گرد هم آمده بودند. کسانی که آنها را تماشا کردهاند بهعنوان «تیم طلایی» یا «ماجارهای مقتدر» مورد استقبال قرار میگیرند، و بهطور گستردهای بهعنوان بزرگترین تیم ملی در نظر گرفته میشوند که هرگز جام جهانی را فتح نکردهاند.
مجارها در طول دهه 1950 رکوردهایی را ثبت کردند و با تسلط بر صحنه بین المللی علیرغم شهرتشان به عنوان یک کشور کوچک و در حال ظهور فوتبال، همه را شگفت زده کردند. تا به امروز آنها تیمی هستند که بیشترین بازی های متوالی را با حداقل یک گل به ثمر رسانده اند - آنها در 73 بازی از سال 1949 تا 1957 گلزنی کردند. این تیم همچنین طولانی ترین زمان را بدون شکست در قرن های 20 و 21 سپری کرد، مدت زمان 4 سال و 1. ماه از 4 ژوئن 1950 تا 4 ژوئیه 1954.
در سال 1952 مجارستان طلای المپیک هلسینکی را به دست آورد و پس از آن در سال 1953 قهرمان اروپای مرکزی شد و با 11 امتیاز در صدر جدول قرار گرفت. بین سال های 1950 تا 1956، این تیم 42 پیروزی، 7 تساوی و تنها یک شکست را به ثبت رساند که متأسفانه در فینال جام جهانی 1954 مقابل آلمان غربی رقم خورد.
پسر طلایی این "تیم طلایی" بدون شک فرنس پوشکاش بود. به عنوان بهترین گلزن تاریخ کشور، نام او مترادف با برتری فوتبال مجارستان است. حتی استادیوم ملی، استادیوم Ferenc Puskás، جهان را به یاد مشهورترین ستاره کشورشان می اندازد.
پرش ساندور کوچیس برای سر زدن
در حالی که شکی وجود ندارد که پوشکاش یکی از بزرگترین بازیکنان قرن بیستم و نماد واقعی فوتبال است، حتی او از مجارستان دیگری در آن بخش بزرگ دهه 1950 پیشی گرفت: ساندور کوچیس.
هر از گاهی در دنیای فوتبال، بازیکنان بزرگ فوتبال در سایه هم تیمی های محبوب تر فراموش می شوند و دستاوردهای آنها کم می شود. زمانی که پله دوستداشتنی در تیم برزیل دهه 1960 به عنوان یک ستاره ظاهر شد، این اتفاق برای گارینچا رخ داد، و همچنین زمانی که کانون توجهات به سمت لوتار ماتئوس در تیمهای آلمانی دهه 1980 معطوف شد، کارل هاینز رومنیگه را آزار داد.
این نفرین موردی است که ساندور کوچیس هم دارد: نادیده گرفته شده و دست کم گرفته می شود، زیرا او صحنه را با یکی از مشهورترین بازیکنان نسل خود به اشتراک گذاشته است. با این حال، در حالی که دوران حرفه ای کوچیس مانند پوشکاش با جوایز بازیکن قرن پر نشده بود، مسلماً به همان اندازه تماشایی بود.
و او داستانی است که قطعا ارزش گفتن دارد.
زندگینامه
ساندور کوچیس پیتر که در سپتامبر 1929 در بوداپست متولد شد، حرفه بازی خود را با KTC آغاز کرد. پس از انتقال به تیم مجارستانی فرنچواروش در سال 1945، این مهاجم به پیشرفت باشگاه جدیدش کمک کرد و به عنوان نقطه کانونی تیم، به آنها کمک کرد تا در سن 19 سالگی قهرمان مجارستان در سال 1949 شوند.
زمانی که کوسیس در سال 1950 به ارتش اجباری شد، تنها در 94 بازی 70 گل به ثمر رسانده بود و همه آنها قبل از رسیدن به 21 سالگی بود. به عنوان یک پیاده نظام، او به تیم ارتش تازه تاسیس Honved پیوست و در آنجا بود که یکی از شراکت های بزرگ قرن بیستم را با پوشکاش برقرار کرد. این دو به باشگاه کمک کردند تا تنها در شش سال به سه عنوان قهرمانی لیگ دست یابد و چهره فوتبال مجارستان را تغییر دهند.
کوچیس و پوشکاش در کنار هم بسیار موثر بودند زیرا کاملاً متفاوت بودند. پوشکاش یکی از بااستعدادترین بازیکنان در سن خود بود که چابکی، کنترل توپ و مغز فوتبالی تیغی را برای خیره کردن مدافعان ترکیب می کرد.
پوشکاش-کوچیس
از طرف دیگر، کوسیس استعداد کمتری بود. کوسیس که مردی بزرگتر از شریک خود بود، یک مهاجم قدرتمند و یک ضربه سر عالی توپ بود. استعدادهای او در هوا او را به نام مستعار جذاب و محبت آمیز " مردی با سر طلایی " سوق داد.
سندور کوسیس: «مردی با سر طلایی»
کوچیش از مجارستان با 11 گلزده
شاندور کوچیش 11 گل خود را در همان چهار دیدار نخست مجارستان در آن دوره از بازیها زد. کوچیش در 68 بازی ملی با پیراهن مجارستان 75 گل وارد دروازه حریفان کرد. با توجه به اینکه کوچیش بیشتر گلهای خود را با ضربهسر به ثمر میرساند، به «سرطلایی» شهرت داشت.
با این حال، در حالی که پوشکاش به عنوان بازیکن ماهرتر در نظر گرفته می شد، این مانع از این نشد که کوچیس به همان اندازه پرکار باشد. او سه بار به عنوان بهترین گلزن لیگ مجارستان به پایان رسید. در سال های 1951، 1952 و 1954 به ترتیب 30، 36 و 33 گل به ثمر رساند. در طول فصلهای 1952 و 1954، او پربازدهترین گلزن جهان در فوتبال دسته اول بود، شاهکاری که پوشکاش بزرگ تنها یک بار به آن دست یافت.
در سال 1957، زمانی که انقلاب مجارستان آغاز شد، کوچیس از کشور خود دور شد. به عنوان یک پناهنده، او یک فصل بدون حادثه را با یانگ یانگ زوریخ در سوئیس گذراند تا اینکه متقاعد شد به غول اسپانیایی اف سی بارسلونا بپیوندد. در آنجا او دو قهرمانی لالیگا از جمله دو قهرمانی داخلی در اولین فصل خود را به دست آورد.
مثلث مجارستانی بارسلونا
گفته میشود او بیشترین گل را با ضربه سر را در تاریخ به ثمر رسانده حتی بیشتر از ستاره پرتغالی کریستیانو رونالدو.
کوسیس با 272 گل در 325 بازی در 22 سال زندگی حرفه ای خود در سال 1966 در سن 37 سالگی بازنشسته شد. 1978 پس از سقوط از بالکن هتل. مشخص نیست که آیا او خودکشی کرده است یا صرفاً یک تصادف بوده.
پست دیگری که کار شده و کلیپی از حرکات ساندورکوچیس که میتوانید از ان دید کنید.
https://www.google.com/url?sa=t&sour...