◀️1.استفاده از زبان های اصلی:🔻
👈۱-اندروید: جاوا / کاتلین:
در اندروید برنامهنویسی به دو زبان JAVA یا Kotlin انجام میشود.
جاوا زبان رسمی توسعه اپلیکیشن اندروید و درنتیجه پرکاربردترین زبان درزمینهٔ برنامهنویسی اندروید است. بسیاری از برنامههای موجود در فروشگاه Play با جاوا ساختهشدهاند و همچنین این زبان بیشترین جامعه پشتیبانی را در گوگل دارد.
کاتلین یکزبان برنامهنویسی چند پلتفرمی قدرتمند است که در سال ۲۰۱۷ توسط گوگل به عنوان زبان دوم برنامه نویسی اندروید و شاید جایگزین جاوا در آینده برای توسعه برنامه اندروید معرفی شد.
👈۲-آی او اس: آبجکتیو سی / سوئیفت:
برای توسعه نرم افزار برای سیستم عامل ios باید از این دو زبان استفاده کنید.
سویفت یک زبان برنامهنویسی چند شیوهای و از نوع کامپایلری است که برای توسعهٔ iOS، macOS، watchOS و tvOS توسط شرکت اپل ساختهشدهاست.
زبان آبجکتیو سی در حال منسوخ شدن است و برای نوشتن برنامه برای اکو سیستم اپل بهتر است زبان سوئیفت را یاد بگیرید.
*****
◀️2.استفاده از سایر زبان ها:🔻
👈۱-ری اکت نیتیو:
ری اکت نیتیو از زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت بهره میگیرد تا بتوانید اپلیکیشن های کراس - پلتفرم (قابل اجرا برای هر دو سیستم عامل موبایل) خود را با آن تولید کنید.
استفاده از جاوا اسکریپت یک مزیت عالی برای برنامه نویسان و توسعه دهندگان وب محسوب میشود چون که نیاز نیست دیگر زبان خاص دیگری را برای توسعه نرم افزار موبایل یاد بگیرند.
نرم افزار های قدرتمندی مانند Facebook و Bloomberg و sound cloud plus و ...!با استفاده از ین فریمورک نوشته شده اند.
👈۲-فلاتر:
فریم ورک Flatter یک فریم ورک متن باز برای ساخت اپلیکیشنهای موبایل است. این کتابخانه توسط شرکت گوگل در سال 2017 معرفی شد .
زبان مورد استفاده در فلاتر زبان توسعه یافته توسط گوگل به نام دارت Dart می باشد که یک زبان شی گرا و سطح بالا با شباهت به جاوا می باشد.
یادگیری فلاتر و کار با آن آسان است. اگر قبلا با زبانهای شی گرا کار کرده باشید، شروع کار خیلی آسان خواهد شد.برنامه فلاتر بر روی اندروید و ios نصب میشود.
👈۳-زامارین:
زامارین یک ابزار برای برنامهنویسی چندسکویی میباشد. به نحوی که با نوشتن یک کد به زبان #C امکان ایجاد فایلهای اجرایی برای ویندوز، اندروید و آی او اس فراهم میگردد.
مایکروسافت از زامارین حمایت میکند؛شما وقتی از زامارین برای تولید اپلیکیشن استفاده میکنید، به همه کتابخانه های فریمورک قدرتمند دات نت درسترسی دارید و میتوانید از آن ها استفاده کنید.
👈۴-آیونیک:
آیونیک ابزارها و خدمات برای توسعه نرم افزار تلفن همراه، دسکتاپ و برنامه های پیشرفته وب، با استفاده از فناوری های وب مانند: جاوا اسکریپت (CSS) html و...! را فراهم می کند. به طور خاص، برنامه های تلفن همراه را می توان با استفاده از این فناوری های وب تولید کرد و سپس با استفاده از فروشگاه های برنامه های اصلی برای نصب بر روی دستگاه توزیع نمود.
سرعت بالا در پیاده سازی
خروجی گرفتن برای اندروید و ios
بهره گیری از html -css- js
هسته Angular
از مزایای ایونیک هستند.
📝نکته :برنامه های نوشته شده با زبان های اصلی یا بومی مانند کاتلین یا جاوا و سویفت سرعت بالا و حجم مناسبی دارند و فقط مختص سیستم عامل خود هستند.
سایر تکنولوژی ها و فریمورک ها کراس پلتفرم هستند یعنی یک برنامه مینویسیم و بر روی هر دو سیستم عامل(اندروید و ios) اجرا میشود.
⚙️