به گزارش طرفداری و به نقل از تسنیم، مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو با ریاست مهدی علینژاد معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان و با حضور علیرضا رحیمی، نماینده کمیته ملی المپیک در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد.
در این جلسه گزارش حسابرس و خزانهداری فدراسیون به تصویب رسید. محسن رضوانی، رییس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو نیز ضمن ارائه گزارش از فعالیتهای فدراسیون گفت:
مهرشاد افقری بعد از 14 سال موفق به کسب سهمیه B بازیهای المپیک را کسب کند. ما تیم شنای خوبی را خواهیم داشت. این رشته رشد ملموسی داشته و رکوردشکنی شده است اما با دنیای شنا فاصله داریم. بزرگترین دغدغه شنا، مسئله سختافزار است و هیئت استان تهران استخر ندارد و این مشکل میتواند دردسرساز شود.
رضوانی همچنین به مشکل دراختیار نداشتن استخرها اشاره و گفت:
مسئله استخر به دلیل درآمدزایی برای بخش خصوصی جذاب است که در اختیار داشتن استخر را برای ما مشکل میکند. رایزنی برای برگزاری مسابقات واترپلو آسیایی جوانان انجام شده است.
در ادامه علینژاد درخصوص صحبتهای رئیس هیئت استان تهران مبنی بر لزوم داشتن استخر اظهار داشت:
من و ژاله فرامرزیان مکاتباتی با مدیران اداره کل استانها انجام دادهایم تا به هیئتهای استانی اولویت برای در اختیار گذاشتن استخرها بگذارند که به دلیل موانع قانونی و خصوصی بودن استخرها و نظارت نهادهای نظارتی امکانپذیر نیست.
وی ادامه داد:
امیدواریم دولت جدید قانون را تغییر دهد اما شما درست میگویید؛ تا زمانی که استخر نداشته باشید، نمیتوانید کار قهرمانی کنید.
سمیعزاده مدیر تیمهای ملی نیز به دیده شدن واترپلو همانند والیبال اشاره کرد و علی نژاد نیز پاسخ داد:
بودجه امسال فدراسیون را تا 50 درصد افزایش دادهایم و درآمدزایی استخرها نیز به دلیل تعطیلی ناشی از ویروس کرونا دچار مشکل شده است که میتوان از طریق اسپانسر برطرف کرد.
رئیس مجمع سالیانه فدراسیون شنا شیرجه و واترپلو با اشاره به بسته شدن استخرها به دلیل شیوع ویروس کرونا و خسارات زیادی که به استخرداران و مربیان و ناجیان گفت:
با وجود تلاشهایی که برای گروهبندیها انجام دادیم، موفق شدیم استخرهای رو باز را به گروه یک بیاوریم و فعالیت استخرهای سربسته در شهرهای زرد میتواند انجام شود.
وی افزود:
بسته شدن استخرها آسیبهای جدی وارد کرد و بر همین اساس برای استخرداران و باشگاهداران 250 میلیارد تومان وام تعلق گرفته اما تعداد استخرها زیاد است. به هر حال دولت از این طریق میتوانست ورود کرده و خسارات را جبران کند.
علینژاد به طرح گلخانهای برای پرورش شناگران برای پیشرفت در این رشته اشاره کرد و اظهار داشت:
ظرفیتهای خوبی داریم اما برای اینکه آنها را از حالت بالقوه به بالفعل درآوریم، نیاز به تلاش داریم. در رشتههای شنا و شیرجه فاصله ما با آسیا و دنیا زیاد است و نیاز به کار گلخانه ای داریم تا افراد بااستعداد را شناخته و روی آنها سرمایهگذاری شود.
وی ادامه داد:
کشورهای صاحبنام مشخص شده هستند. ما هم باید شناگران را از سنین نوجوانی شناسایی و روی آنها سرمایهگذاری کنیم تا در پنج سال آینده نتایج خوبی کسب کنیم و بعد از آن به صورت اتوماتیک در زمینه مربیان و پرورش شناگران پیشرفت میکنیم.
معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد:
در واترپلو نیز شرایط خوب است و امیدوارم بار دیگر در بازیهای آسیایی مدال کسب کنند.
مجموعه وزارتخانه نیز به شنا به عنوان رشته مادر و پایه نگاه میکند. امیدواریم با سرعت گرفتن واکسیناسیون در کشور شاهد قطع شدن چرخه ویروس کرونا باشیم و استخرها نیز باز شود.
در پایان مجمع، ضمن اهدا لوح تقدیر به مهرشاد افقری، مقرر شد حقوق 9 ماهه ورزشکارانی که سهمیه المپیک گرفتهاند به مربی و افقری داده شود و هزینه ایاب و ذهاب افقری تا بازیهای آسیایی پرداخت شود.