محمدرضا زنوزی مطلق مرد محبوب این روزهای شمالغرب ایران و ترک زبانان ؛ جزو ۱۰ سرمایه دار کشور
زنوزی از چند سال قبل با استفاده از مشاوره و رانتهای یک مجری مشهور صدا و سیما که کمک شایانی به وی برای اخذ وامهای کلان بانکی کرد، وارد بازار بورس، فولاد، خودرو و معدن کشور شد. در حال حاضر این فرد جزو ۱۰ کلان سرمایهدار کشور است که درصد زیادی از سهام دو بانک مطرح کشور را در اختیار دارد.
تیرماه سال ۱۳۹۱ غلامحسین محسنی اژهای سخنگوی قوه قضائیه در سی و یکمین نشت خبری خود با اصحاب رسانه، ضمن تأیید خبر بازداشت محمدرضا زنوزی مطلق علت بازداشت وی را مسائل مالی اعلام کرده بود. محمدرضا زنوزی مطلق با پرداخت ۱۳۸۰ میلیارد!!!!!! تومان از بدهیهای خود و تعویق بقیه بدهیها آزاد شد.
پس از گذشت ۷ سال از این رخداد در مرداد ۱۳۹۸ جراید و سایتهای خبری ایران خبر از بدهی کلان محمدرضا زنوزی مطلق به بانک تجارت دادند که در محافل خبری داخلی واکنشهای زیادی را در پی داشت.البته در نهایت روابط عمومی بانک تجارت ،طی بیانیه ای اعلام کرد،گروه های مالی و اقتصادی متعلق به آقای محمدرضا زنوزی مطلق در حال حاضر هیچ گونه بدهی معوقه ای به بانک تجارت ندارد.در این بیانه ای به حسابهای شخصی آقای زنوزی مطلق اشاره ای نگردیده بود.
اسفندماه سال ۱۳۸۹ رسانههای مختلف داخلی و خارجی خبر دادند که یک ایرانی با پرداخت ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان خودروی شخصی محمود احمدینژاد را که به منظور تأمین مسکن معلولان به مزایده گذاشته شده بود را خرید. درحالی که نام و مشخصات خریدار خودروی شخصی محمود احمدینژاد بهطور رسمی اعلام نشدهاست هفته نامه سیاسی وابسته به حمید رسایی از نمایندگان حامی رئیسجمهوری محمدرضا زنوزی مطلق را خریدار این خودرو معرفی کرد. در بسیاری از سایتهای خبری مواردی از استفاده وی از رانت در دوران ریاست جمهوری محمود احمدینژاد مطرح شدهاست.
یه نگاه به لیست بلندبالای زیر بندازین😅
شرکتهای تحت مالکیتش
۱. شرکت توسعهٔ سرمایهگذاری دریک
۲. مؤسسهٔ فرهنگی، ورزشی و اقتصادی تراکتور
۳. هواپیمایی آتا
۴. شرکت خدمات زمینی فرودگاهی آرمان تبریز
۵. گروه سرمایهگذاری صنعت هوایی آتا
۶. صنایع مس سهند آذران
۷. صنایع فرآوری آهن و تیتانیم آذربایجان
۸. گروه صنعتی توانگران سهند
۹. دانشگاه جامع علمی-کاربردی بنیان دیزل
۱۰. شرکت توانگستر آذر سهند تبریز
۱۱. شرکت فنی و مهندسی سترگ آذران
۱۲. سرمایهگذاری گسترش فولاد تبریز
۱۳. آتا سنتر
۱۴. شرکت گروه بازرگانی دُر شاهین تبریز
۱۵. شرکت کولاک شرق
۱۶. گروه صنعتی دُرپاد تبریز
۱۷. شرکت سرمایه گذاری توسعهٔ آذربایجان
۱۸. مجتمع آهن و فولاد سبلان
۱۹. شرکت فروآلیاژ شهریار پارسا
۲۰. مجتمع فولاد صائب تبریز
۲۱. مجتمع ذوبآهن شمس تبریز
۲۲ گروه کارخانجات یاقوت صنعت تبریز
۲۳ مجتمع فولاد زنوز
خلاصه تراکتور افتاده دست اقای زنوزی و خرجای کلانی هم گذشته براش ؛ ولی دقیقا چه آینده ای در انتظار یک باشگاه فوتبالی در دستان یک مرد تجاری با مهارت هست مشخص نیست
در سالهای خصوصی شدن تراکتور چندین مربی و بازیکن سرشناس رفت وامد کردن و نتایج تغییر نداشته
اشکان دژاگه و مسعود شجاعی و حاج صفی از تراکتور جدا شدند
مدیران از فضای مه آلود و هواداران از دلالهای باشگاه ؛ ساکت الهامی به ناگاه کنار گذاشته شد و خطیبی که با زنوزی بر سر برگزاری لیگ اختلاف داشت ناگهان از الومینویم در میانه فصل جدا شد و به تراکتور پیوست ؛ حالا هم خبرها از شکاف گسترده درون این تیم حاکیه .
پرونده هایی که تراکتور مدام در اونها شکست میخوره ؛ در حالی که مالکش یه بیزینس من متموله !!! پشت صحنه دقیقا معلوم نیست و به نظر تراکتوریها تا زمانی که زنوزی هست باید ارامش خودشون رو حفظ کنن حداقل در رفت و امد بازیکنها رو هیچ بازیکنی حساب باز نکنن...