به گزارش طرفداری، فرهاد مجیدی در 2 سال گذشته سه بار هدایت تیم فوتبال استقلال را عهده دار بوده است.
او در اولین حضور جای شفر را گرفت و در حالی که بیژن طاهری هم دستیار او در این مقطع بود. سپس استراماچونی سرمربی تیم استقلال شد و بعد از مدتی که از حضور او گذشته بود، فرهاد مجیدی این بار با دستیاری مجید نامجومطلق، هدایتگر استقلال شد و سرانجام بعد از دوران حضور محمود فکری این بار برای بار سوم فرهاد مجیدی به تیم استقلال برگشته است. فرهاد این بار هم با همکاری فراز کمالوند شروع کرد، صالح مصطفوی هم از دوره قبلی کنارش بود که البته بعد از پایان مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا، فراز کمالوند از استقلال جدا شد و هدایت سایپا را برعهده گرفت.
در طول تاریخ استقلال منصور پورحیدری فقید در این عرصه رکوردار بود که 7 بار به استقلال آمد و 6 بار از ترکیب تیم فوتبال استقلال جداشد. پورحیدری حتی یک بار به خاطر استقلال از روی نیمکت تیم ملی بلند شد و در حالی که تیم ملی را به قهرمانی بازی های آسیایی 1998 بانکوک رسانده بود، هدایت استقلال را به سرمربیگری تیم ملی در جام ملتهای آسیا لبنان 2000 ترجیح داد. استقلالی ها با یوگنی سکوموروخوف نتیجه نگرفته بودند و در آستانه دربی او را کنار گذاشتند و به منصور پورحیدری پیشنهاد ارائه کردند. حسین فرکی که آن زمان دستیار پورحیدری در تیم ملی بود، روایت می کند؛ وقتی فتح الله زاده با پورحیدری تماس گرفت، او داخل ماشین پورحیدری بود و منصورخان همین که شنید استقلال به او احتیاج دارد، استقلال را به تیم ملی ترجیح داد. باورش سخت است اما حقیقت دارد؛ پورحیدری همان جا تصمیم گرفت از صفایی فراهانی رییس وقت فدراسیون فوتبال عذرخواهی کند و تیم ملی را دوباره به جلال طالبی بسپارد و خودش به کمک استقلال برود.
آنهایی که آن زمان به صفایی فراهانی نزدیک بودند، می گویند پورحیدری ابتدا به رییس فدراسیون پیشنهاد می کند چند هفته همزمان سرمربی استقلال و تیم ملی باشد تا استقلال یک گزینه مناسب به جای سکوموروخوف بیابد اما وقتی صفایی فراهانی می گوید چنین چیزی امکان ندارد و او باید بین استقلال و تیم ملی یکی را انتخاب کند، پورحیدری با بیان این جملهکه نمی تواند دست نیاز استقلال را رد کند، از رییس فدراسیون عذر می خواهد و تیم ملی را به آقا جلال می سپارد. خود استقلالی ها ادعا می کنند وقتی شنیدند صفایی فراهانی گفته پورحیدری نمی تواند حتی یک بازی (در دربی) سرمربی همزمان تیم ملی و استقلال باشد، توقع داشتند پورحیدری با فتح الله زاده تماس بگیرد و بابت این که نمی تواند در آن مقطع به استقلال کمک کند، عذر بخواهد اما پورحیدری استقلال را ترجیح می دهد.
بعد از منصورخان، امیر قلعه نویی هم با 4 حضور در استقلال و 4 بار جدایی در رده سوم قرار داشته و فرهاد مجیدی با 3 بار حضور و 2 بار جدایی به عنوان نفر سوم در تاریخ استقلال مطرح بوده است. البته ناصر حجازی هم با احتساب آن دوره کوتاهی که همزمان سرمربی و دروازه بان استقلال در دهه شصت بود، 3 بار به استقلال آمده و 3 بار هم از این تیم رفته است. یک بار در دهه 60، بار دوم دهه 70 و بار سوم دهه 80... هرچند در ماه های پایانی عمرش نیز منصب مدیرفنی را برعهده داشت اما روی نیمکت نمی نشست. فرهاد مجیدی و ناصر حجازی در این جدول فعلا به صورت مشترک سوم هستند اما فرهاد در سال های آتی هم این امکان را دارد که باز هم به عنوان سرمربی به استقلال برگردد. در شرایط فعلی او یکی از وزنه های باشگاه استقلال است.
امیر قلعه نویی بار اول سال 81 مربی موقت استقلال شد و با آمدن کخ با مرد آلمانی به مشکل خورد و رفت، بار دوم سال 82 با برنامه سه ساله سرمربی استقلال شد و بعد از قبول هدایت تیم ملی، به رییس سازمان فوتبال استقلال ارتقای درجه داد اما با حذف آبی ها از آسیا به دلیل سهل انگاری در ارسال اسامی بازیکنان و ناکامی مرفاوی به عنوان سرمربی در لیگ ششم، امیر هم محترمانه کنار گذاشته شد. قلعه نویی سال 87 دوباره به استقلال برگشت و بعد از قهرمانی با واعظ آشتیانی به مشکل خورد و این بار هم از استقلال رفت. آخرین بازگشت او هم سال 1391 بود که تا سال 94 سرمربی تیم بود و بعد از شکست مقابل پرسپولیس برانکو، قراردادش تمدید نشد و رفت.
فرهاد مجیدی در سه حضورش سه کادر فنی متفاوت در تیم استقلال داشته است که از این حیث هم دارای رکورد جالبی است. اگرچه حجازی و قلعه نویی هم با دستیارهای متفاوت به استقلال برمی گشتند و این فقط پورحیدری بود که همیشه مظلومی را همراه خود داشت اما رکورد مجیدی از این حیث جالب است که او ظرف مدت کمتر از دو سال، سه کادر متفاوت داشته است.