دو روز پیش یکی از اعضای مجمع ادعا کرد علی کریمی در انتخابات فدراسیون فوتبال رای نمی آورد چرا که به اعضای مجمع سفارش شده به چه کسی رای بدهند، ادعایی بزرگ و تعیین کننده برای انتخابات فدارسیون فوتبال!
به گزارش طرفداری، قاسم رنجبریان در گفتگو با شبکه استانی هرمزگان گفت: متاسفانه علی کریمی در انتخابات فدراسیون فوتبال رای نخواهد آورد چرا که جامعه آمادگی پذیرش مدیر فوتبالی ندارد و به مجمع سفارش شده به چه کسی رای بدهند! نکته جالب درخصوص قاسم رنجبریان این است که خود او در تاریخ 9 دی ماه 99 به عنوان رییس هیات فوتبال استان هرمزگان انتخاب شده. برخی معتقدند همین تغییراتی که در مجمع به وجود آمده و حضور تازه واردها می تواند سرنوشت انتخابات را مشخص کند.
البته خداداد افشاریان، رئیس هیات فوتبال کهکیلویه و بویراحمد و همین طور احسان اصولی، رئیس هیات فوتبال خراسان رضوی در گفتگو با ایسنا رای سفارشی را تکذیب کرده اند. در هر حال با اظهارات قاسم رنجبریان مبنی بر رای نیاوردن کریمی به دلیل وجود رای سفارشی، سختی کار جادوگر فوتبال ایران مشخص می شود.
کار سخت علی کریمی در انتخابات
کار علی کریمی حالا سخت تر از قبل است. در مجمع، به چند کاپیتان و داور، کمتر اعضای فوتبالی به چشم می خورند. اکثر اعضای مجمع، مدیران و مسئولان دولتی هستند. با این وجود اگر رای سفارشی در کار باشد، احتمال موفقیت علی کریمی در انتخابات صفر است!
اما اگر صحبت های رنجبریان درست باشد، پرسش اینجاست که رای های سفارشی به سبد کدام نامزد انتخابات ریاست فدراسیون خواهد رفت؟
با توجه به اخباری که اخیرا منتشر شده و شنیده ها، اینجا سه نام مطرح می شود، کیومرث هاشمی، ائتلاف حیدر بهاروند، شهاب عزیزی خادم و در نهایت مصطفی آجرلو.
گویا کیومرث هاشمی گزینه وزارت ورزش است. شنیده می شود مهدی محمد نبی، دبیر کل فدراسیون فوتبال که از طرف وزارت ورزش وارد ساختمان سئول شد، فرم ها را برای کیومرث هاشمی جمع کرده است. اگر منظور رییس هیات فوتبال هرمزگان از سفارش کننده، وزارت ورزش باشد، آرای سفارشی به حساب هاشمی می رود که گرینه دولت است.
دیگر رای سفارشی می تواند برای ائتلاف دو نفره بهاروند و عزیزی خادم باشد. بهاروند اکنون رییس سازمان لیگ و سرپرست فدراسیون فوتبال است. با توجه به مسئولیت حال حاضر او، گویا اغلب مجمع ها از این ائتلاف حمایت می کنند. اگر منظور رنجبریان از سفارش کننده، سازمان لیگ باشد، نام عزیزی خادم از صندوق بیرون می آید (احتمال این که عزیزی خادم در صحنه بماند بیشتر از ماندن بهاروند است)
البته شاید رای سفارشی برای مصطفی آجرلو هم باشد. گفته می شود برخی نهادهای غیرفوتبالی حامی او هستند و اگر سفارش را هم همین نهادها کرده باشند، آرا به نام آجورلو نوشته می شود.
اگر ادعای رنجبریان درست و انتخابات دستوری باشد که امیدواریم چنین اتفاقی رخ ندهد، علی کریمی تنها یک شانس دارد. تقسیم آرای سه گروه می تواند علی کریمی را با اندک رای فوتبالی ها به مرحله دوم انتخابات ببرد. علی کریمی باید امیدوار باشد در مرحله اول یکی از دو نامزدی باشد که بالاترین آرا را به خود اختصاص می دهد و به مرحله دوم می رود و در مرحله دوم سه گروه درگیر، ائتلاف نکنند تا او برنده انتخابات شود. مجمع فدراسیون فوتبال 89 عضو دارد که دو نفر به این دلیل که ما در ایران فوتبال ساحلی بانوان نداریم کم می شود و طبیعی است خبری از مربی و کاپیتان ساحلی بانوان در مجمع نباشد. 87 نفر رای می دهند و شاید آرا در مرحله اول بین 4 نامزد (با احتساب انصراف بهاروند به نفع عزیزی خادم) تقسیم شود. 32 رییس هیات با سازمان لیگ هماهنگ تر هستند و اگر از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان ها تحت تکلیف (!) قرار نگیرند، رای شان متعلق به عزیزی خادم و بهاروند است، نمایندگان باشگاه ها به سمت دولت گرایش دارند و طبیعی است کیومرث هاشمی را انتخاب کنند، فوتبالی های مجمع نظیر مربیان و داوران و کاپیتان ها می توانند به کریمی رای بدهند و نهادهای صاحب رای هم می توانند حامی آجورلو باشند.
اما ما همچنان امیدواریم این انتخابات سفارشی و دستوری نباشد.
در این راستا، بد نیست مقاله ای که هفته گذشته در طرفداری منتشر شد را بخوانید:
انتخابات فدراسیون فوتبال را دستوری نکنید / مجمع به برنامه رای بدهد نه تماس!