آلمان با نتیجه سه بر یک مقابل اوکراین پیروز شد و به لطف تساوی اسپانیا (در شبی که راموس دو پنالتی را مقابل سوئیس ده نفره از دست داد) برای نخستین بار در تاریخ لیگ ملتها به صدر جدول رفت. آلمان تنها تیم بدون شکست این گروه به شمار می رود و شاید اگر امتیازها را در دقایق پایانی با رقبا تقسیم نکرده بود، امشب صعودش را جشن می گرفت. آنها حالا باید در اسپانیا بدون شکست باقی بمانند تا بتوانند از گروه خود صعود کنند. ولی فعلا میتوانند امشب را جشن بگیرند.
با این سه گل تعداد گلهای ملی که تیم یواخیم لوو به ثمر رسانده به 448 گل رسید (رکورد جهانی در اختیار لوو قرار دارد. نفر دوم ماچالا با 442 گل، نفر سوم زپ هربرگر با 435 گل و نفر چهارم کارلوس آلبرتو پریرا است با 417 گل زده)
تعداد بردهای لوو هم به 120 رسید و با رکورد کارلوس آلبرتو پریرا برابر کرد تا مشترکا با وی در جایگاه سوم قرار بگیرد. نفر دوم ماریو زاگالو با 123 برد و نفر اول میلان ماچالا با 124 برد است.
این 118 امین بازی رسمی لوو بود. لوو به همراه اسکار تابارز در رتبه سوم قرار دارند. نفر دوم هرنان داریو گومز (فعلا تیم ندارد) است که تا کنون 119 بازی رسمی مربی گری کرده و نفر نخست لارس لاگربک سوئدی، سرمربی تیم نروژ است که با 125 بازی رسمی در صدر قرار دارد و آمار درخشان او را فعلا توقفی نیست. لوو در بازی با اسپانیا و تابارز در بازی برزیل به رکورد هرنان داریو گومز می رسند و مشترکا دوم می شوند. تابارز بین 1988 تا 1990 سرمربی اوروگوئه بوده. لوو در سال 2006 سرمربی آلمان شد و تابارز در همان سال سرمربی اوروگوئه شد و هر دو تا به امروز سرمربی تیمهای ملی خود باقی مانده اند.
88 امین برد رسمی لوو (رکورد جهانی در اختیار لوو قرار دارد. نفر دوم لارس لاگربک با 65 و نفر سوم کارلوس کی روش با 62 برد رسمی هستند. نفر چهارم که زمانی مقام نخست را در اختیار داشت کارلوس آلبرتو پریرا با 57 برد رسمی می باشد. تابارز با 54 برد رسمی و دل بوسکه با 53 برد رسمی در رده های بعدی قرار دارند.)
95 امین بازی نویر که او را به رکورد زپ مایر رساند. (نویر 66 (رکورد در بین دروازه بانهای تاریخ آلمان) و مایر 56 پیروزی کسب کرده اند. نویر 40 (رکورد در بین دروازه بانهای تاریخ آلمان) و مایر 38 کلین شیت داشته اند. مایر در دهه طلایی آلمان یعنی دهه هفتاد دروازه بان مانشافت بوده و در دوره بکن بائر و گرد مولر توانسته قهرمان جام ملتهای 1972 و جام جهانی 1974 شود. نویر در جام جهانی 2014 قهرمان شده است. نسل مایر طلایی تر بوده و این ارزش کار نویر را بیشتر نشان می دهد.)
54 امین برد رسمی نویر. نویر به همراه باستین شواین اشتایگر 54 برد رسمی کسب کرده. هر دو بازیکن 73 بازی رسمی انجام داده اند (شواینی در بازیهای دوستانه بیشتری شرکت کرده و با 121 بازی ملی بازنشسته شد. وی بعد از فیلیپ لام و قبل از نویر کاپیتان مانشافت بوده است. نویر بدلیل اینکه لوو در دیدارهای دوستانه تا کنون به یازده دروازه بان!!! فرصت بازی داده با وجود شرکت در تعداد بازی رسمی مساوی با شواینی 26 بازی کمتر انجام داده است). در تاریخ آلمان تنها کلوزه با 56 پیروزی رسمی در 79 بازی رسمی و فیلیپ لام با 56 پیروزی در 72 بازی رسمی بالاتر از این دو بازیکن قرار دارند.
37 بازی که نویر به عنوان کاپیتان به میدان رفت. او با کلینزمن مساوی شد. کلینزمن 23 برد و نویر 21 برد کسب نمودند. این دو بازیکن در رتبه هشتم قرار دارند. در آلمان ماتئوس با 70 بازی و 42 برد (به عنوان کاپیتان) در صدر قرار دارد.
31 بازی که نویر در یک بازی رسمی بازوبند کاپیتانی را بر بازو بست. او ماتئوس بزرگ را پشت سر گذاشت و تنها رومینیگه با 33 و فیلیپ لام با 37 بازی بالاتر از وی قرار دارند. او به عنوان کاپیتان در موقعیت حساسی قرار دارد. وی 18 بار در بازی رسمی پیروز شده و با سه برد رسمی دیگر به عنوان کاپیتان مشترکا با بالاک به رتبه دوم میرسد. برای رسیدن به لام باید به 32 برد رسمی به عنوان کاپیتان برسد.
البته باخت احتمالی به اسپانیا در دیدار نهایی می تواند شادی تمام این آمار را از بین ببرد. اگر چه پیروزی یا تساوی در برابر لاروخا آلمان را به نیمه نهایی خواهد فرستاد. ولی فعلا امشب را باید جشن گرفت و درباره حساس ترین دیدار مرحله گروهی لیگ ملتهای اروپا که سه شنبه بین آلمان و اسپانیا برگزار می شود بعدا صحبت کرد. امشب بگذارید ژرمنها جشن بگیرند و بعدا برای بحران دفاعی و هویتی که تیمشان گرفتارش شده فکر کنند. بگذارید یک امشب را غرق در شادی باشند.