مهم ترین هدف ما در این پست این است که به شما کمک کنیم تا بهترین هندزفری مختص شما را پیدا کنیم. قبل از خرید هندزفری و هدفون ابتدا این مقاله را به دقت بخوانید تا با تمام فاکتورهای هندزفری آشنا شوید و اولویت های خود را انتخاب کنید..
بازار هندزفری بسیار گسترده است و برندهای زیادی در فعالیت می باشند که بعضی برند ها مانند سونی خود را در صنعت صدا تثبیت کرده اند اما شرکت های دیگری مانند one plus با ارائه محصولات با کیفیت و ارزان قیمت قصد فروش بیشتر در بازار را دارند.
اگر می خواهید با بهترین هندزفری های بازار بر اساس قیمت با توجه به ویژگی های زیر آشنا شوید روی لینک مقاله کلیک کنید
قدم به قدم تا انتهای مقاله با ما همراه باشد و در هر مرحله فاکتور مورد نظرتان را انتخاب کنید.
قدم اول : انواع هندزفری
اولین مرحله در انتخاب هندزفری آشنایی با انواع مختلف هندزفری می باشد. در این قسمت مزایا و معایب تمام نوع های هندزفری را به طور کامل بررسی خواهیم کرد تا شما بتوانید با توجه به ویژگی های هر کدام درک کنید که کدام یک برای شما مناسب تر است.
به طور کلی هندزفری ها شامل ۳ نوع توگوشی، روگوشی و دورگوشی می باشد
۱. هدفون های توگوشی
هندزفری توگوشی بی شک پرطرفدار ترین هندزفری بازار است. هدفون هایی که در کارتن گوشی وجود دارد از نوع تو گوشی می باشد. مدل های تو گوشی بسیار سبکتر و قابل حمل تر نسب به دو نوع دیگر هستند. این هدفون ها به علت فاصله کمتری که با گوش دارد اغلب صداهای بلندی را به گوش می رسانند.زمانی که نیاز به آن ندارید به علت حجم کمی که دارند می توانید آن را در جیب خود قرار دهید. اما مشکلی که در این نوع وجود دارد نباید انتظار داشته باشید زمانی که آن را از جیبتان خارج می کنید بدون گره و پیچ خوردگی باشد.
البته اگر انتخابتان هندزفری توگوشی باشد اما پیچ خوردگی سیم آن تو ذوقتان می زند می توانید هندزفری های توگوشی بی سیم که با بلوتوث به موبایل و پلیره وصل می شوند را خریداری کنید.
نکته ای دیگر که در ارتباط با این هندزفری ها وجود دارد به طور کلی هرچه قدر قطر درایور های هندزفری بیشتر باشد صدای با کیفیت تری تولید می کند. در مدل های تو گوشی قطر درایور هندزفری پایین تر از دو نوع دیگر است.
زمانی که هندزفری های تو گوشی در گوش قرار می گیرند صدای کمی از محیط بیرون را می شنوید این موضوع برای بعضی از افراد نقطه قوت و برای بعضی دیگر نقطه ضعف به حساب می آید. اما باید بگوییم این هندزفری ها عایق تر از مدل های دیگر هستند.
مزایا:
قابل حمل
عایق بودن
مناسب برای ورزش
سبک بودن
معایب:
کیفیت صدای کمتر
گره خوردن سیم ها (به غیر از مدل های بی سیم)
۲. هندزفری های روگوشی
هندزفری های روگوشی یک سایز بزرگتر از هندزفری های تو گوشی هستند که نسبتا قابل حمل می باشند اما مانند مدل های تو گوشی به راحتی در جیب جا نمی شوند.
کسانی که کیفیت صدا برایشان مهم است معمولا این نوع را انتخاب می کنند. فاصله گوشی های آن با گوش نسبت به نوع قبلی بیشتر است که همین موضوع سبب می شود که بلندی صدایی که به گوش می رسد کمتر اما در مقابل کیفیت بیشتری داشته باشد.
این نوع برای کسانی مناسب است که خواهان کیفیت بالای صدا هستند اما نمی خواهند هندزفری جای زیادی اشغال کند.
همان طور که گفتیم قطر درایورها با کیفیت صدا رابطه مستقیم دارد. و بخش زیادی از کیفیت صدای این هندزفری به علت قطر درایورهای بزرگ می باشد.
هندزفری های روگوشی و دورگوشی از لحاظ ظاهری تفاوت چندانی با هم ندارند اما هندزفری های دور گوشی معمولا گرمای زیادی تولید می کنند.
مزایا:
نسبتا کم حجم
کیفیت صدای بالا
باتری قوی با قابلیت شارژدهی بیشتر
معایب:
فشار زیاد روی گوش
عایق نبودن
بروز صدا به خارج
قدرت صدا و بیس کمتر
۳. هدفون های دورگوشی
بزرگترین نوع هندزفری است و به دلیل قطر درایورهای بزرگ کیفیت صدایی بسیار بالاتر از دو نوع قبل تولید می کند. اما در مقابل حمل آن سخت تر از دو نوع قبلی است.
اگر کیفیت صدا مهمترین دغدغه شما است و اندازه هدفون اصلا مهم نیست هندزفری های دور گوشی بهترین انتخاب هستند.
معمولا باتری های قوی تری با قدرت شارژدهی بیشتری در این نوع به کار می روند.
هدفون های دور گوشی گرانترین نوع هدفون در بازار هستند.
همان طور که گفتیم تفاوت زیادی در ظاهر هدفون های رو گوشی و دور گوشی وجود ندارد اما برای تشخیص آنها باید به این نکته توجه داشته باشید که هدفون های دور گوشی به طور کامل گوش را می پوشاند اما هدفون های رو گوشی اندازه کوچکتری دارد و روی گوش قرار می گیرد.
مزایا:
کیفیت صدای بسیار بالا
عایق بودن
باتری قوی با قابلیت شارژدهی بیشتر
معایب:
بروز صدا به خارج
قدرت صدا و بیس کمتر
تولید گرما
حمل سخت
قدم دوم : بی سیم یا با سیم
هر سه نوع توگوشی، روگوشی و دورگوشی در دو مدل بی سیم و با سیم در بازار موجود می باشند که هر کدام مزایا و معایبی را دارا می باشند.
تفاوت بی سیم و باسیم
هندزفری های بی سیم با بلوتوث به دستگاه پخش کننده وصل می شوند.
یک باتری در هندزفری های بی سیم به کار رفته است.
معمولا قیمت نوع بی سیم گرانتر است.
هدفون های بی سیم جلوه زیباتری دارد.
مشکلاتی نظیر گره خوردن سیم در نوع بی سیم وجود ندارد.
قدم سوم : تکنولوژی درایور
درایور یکی از مهمترین بخش های هدفون می باشد. اگر عاشق موسیقی هستید مشخصات درایور بسیار مهم است چون وظیفه تولید صدا برعهده این قسمت می باشد. تکنولوژی به کار رفته و اندازه درایور رابطه مستقیم با کیفیت صدا دارد.
در حال حاضر ۴ فناوری اصلی برای تولید درایور به کار می رود:
۱. درایور داینامیک
درایور داینامیک محبوب ترین درایور موجود در بازار می باشد که در هندزفری ها مورد استفاده قرار می گیرد. این درایور شامل سیم پیچ ، دیافراگم و آهنربا است. این درایور با تولید ویبره باعث تولید بیس های قدرتمندی می شود. به علت مصرف انرژی کمتر بیشتر در هندزفری های بی سیم به کار می روند. اندازه این درایور برای هدفون های توگوشی از ۵ تا ۱۵ میلیمتر و برای هدفون های روگوشی و دورگوشی از ۲۰ تا ۵۰ میلیمتر است
۲. درایور آرمیچری
این درایور اندازه بسیار کوچکی دارند و بیشتر برای هندزفری های توگوشی کاربرد دارند. در هندزفری های پیشرفته معمولا از چند درایور آرمیچری استفاده می شود که به با همدیگر می توانند صداهایی با فرکانس های مختلف تولید کنند.
۳. درایور مغناطیسی
در این درایور ها آهنرباهایی به صورت لایه ای روی هم قرار می گیرند که به کمک همدیگر می توانند ارتشاعات قویتری تولید کنند. درایورهای مغناطیسی به علت حجم بزرگی که دارند معمولا در هدفون های رو گوشی و دور گوشی قرار میگیرند اما اخیرا در چند هندزفری تو گوشی هم قرار گرفته اند.
۴. درایور الکترواستاتیک
درایور الکترواستاتیک به عنوان پیشرفته ترین درایور حال حاضر شناخته می شود که در هدفون های گران قیمت به کار می رود. و بسیار کم یابند. کیفیت صدای این درایورها فوق العاده است و به راحتی یک سروگردن از بقیه درایورها بالاتر است.
ادامه در سایت مسترکالا