محمد شلهوب از دنیای فوتبال خداحافظی کرده است.
به گزارش طرفداری، نام محمد شلهوب را برای اولین بار در بازی های مقدماتی جام جهانی 2002 در تیم ملی عربستان شنیدیم. بازیکنی جوان و البته تکنیکی که با درخشش در الهلال به تیم ملی عربستان رسید. او پس از آخرین بازی الهلالی ها و کسب عنوان قهرمانی، از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
درخشش با عددهای خاص 22، 33، 39
محمد شلهوب بازی های لیگ حرفه ای عربستان 2019/20 را در حالی آغاز کرد که از میانه های آن به سن 39 سالگی می رسید. همان طور که تصور می شد، او پس از پایان بازی های لیگ خداحافظی کرده و این وداع با کسب قهرمانی الهلالی ها شیرین تر هم شد. هافبک 39 ساله عربستانی ها که از 22 سالگی به صورت حرفه ای به فوتبال مشغول بود، توانست به قهرمانی شماره 33 خود دست پیدا کند که در نوع خود بسیار جالب است. او پس از بالا بردن سی و سومین جام قهرمانی خود، در پیامی برای هواداران خود نوشت:
خیلی دوستتان دارم. به امید دیدار!
انتخاب اول؛ الهلال، انتخاب دوم؛ الهلال، انتخاب سوم؛ الهلال
هافبک هجومی عربستانی ها پس از درخشش در تیم جوانان الهلال توانست خود را به تیم بزرگسالان برساند. شهلوب رسما در سال 1998 توانست برای اولین بار برای تیم بزرگسالان الهلال به میدان برود و به مدت 22 سال، با همه اتفاقات و افتخارات مختلفی که برایش رقم خورد، هرگز دست به تعویض پیراهن خود نزند و در نهایت با وفاداری کامل به دوران فوتبال خود پایان داد. شهلوب در 22 سال بازی برای الهلال، 334 بازی به میدان رفت و توانست 66 بار برای تیمش گلزنی کند. البته همان طور که در بالا عنوان شد، 33 بار هم به عنوان قهرمانی رسید. شلهوب البته به همراه الهلالی ها توانست دو بار به عنوان قهرمانی آسیا هم برسد.
18 سال بازی برای تیم ملی عربستان
هافبک ریز نقش عربستانی ها از سال 2000 برای اولین بار با پیراهن تیم ملی عربستان پا به میدان گذاشت تا 18 سال با پیراهن سبز و سفید این کشور به میدان برود.
او در این مدت توانست 118 بازی ملی و 19 گل ملی از خود به جا بگذارد. شلهوب با تیم ملی عربستان توانست در دو جام جهانی 2002 کره - ژاپن و 2006 آلمان حضور پیدا کند و با این تیم یک قهرمانی در جام ملت های آسیا را نیز به دست آورد.
آخرین دور قهرمانی
پس از پایان آخرین دیدار الهلالی ها که منجر به قهرمانی آن ها شد، محمد شلهوب در حالی که دستان دو دختر خردسال خود را گرفته بود، پا به زمین چمن کینگ عبداله گذاشت و با دور زدن در زمین بر خداحافظی خود صحه گذاشت. در حالی که مراسم وداع انجام می شد، فیلمی از ورزشگاه پخش می شد که درباره این بازیکن بود و تنها پس از پخش سه ساعته در توئیتر، 4 میلیون بیننده پیدا کرد.
باز هم کلیشه ای که همیشه وجود دارد؛ مقایسه پایان قهرمانان ایرانی و ...
همیشه پس از خداحافظی هایی به این شکل، عادت کرده ایم سریعا بازیکن مورد نظر را با بازیکنی ایرانی مقایسه کنیم و حسرتی بخوریم که تفاوت دیدگاه در در ذهن مسئولان برای درک خداحافظی بازیکنان مطرح در ایران و کشورهای دیگر چقدر زیاد است! این بار هم گویا باید به عادت دیرینه خود سر بزنیم و پس از خداحافظی شلهوب از فوتبال کمی غرو لند کنیم.
حسرت می خوریم به اینکه به زودی دیداری با یکی از تیم های بزرگ دنیا برای خداحافظی این بازیکن تدارک دیده می شود در حالی که این آپشن برای بازیکنان مطرح ایرانی هم فراگیر نیست. مگر آنکه اتفاقی بیفتد و سر و کله تیمی خارجی در این حوالی پیدا شود، روغن ریخته را خرج امامزاده خواهیم کرد و خیلی حرفه ای بادی به غبغب می اندازیم و آن را وصل می کنیم به خداحافظی بازیکن مورد نظر!
حسرت می خوریم به رفتاری که باشگاه های ایرانی با ستاره های سابقه دار خود دارند. الهلالی ها پیش از فصل باز هم قرارداد خود با شلهوب را تمدید کردند و سالی پر از احترام برای او ساختند و در نهایت با بدرقه ای خاطره انگیز به دوران فوتبال او پایان دادند.
برای اینکه متوجه تفاوت ها شویم لازم است نگاهی به پایان بازی تمامی فوتبالیست های مهم ایران بیندازیم. مهدوی کیا، کریمی، دایی، مجیدی و خیلی های دیگر با مدلی متفاوت تر از شلهوب و سامی جابر و ... دوران فوتبال خود را به پایان رساندند.