مقدمه
سال هاست که دوستداران صنعت سینما و بازی های رایانه ای، شاهد ساخت بازی هایی با مضامین جنگی (از جنگ های باستانی گرفته تا جنگ های خیالی مربوط به آینده) هستند. اکثر این بازی ها و فیلم ها یا صرفاً با هدف سرگرمی و نمایش صحنه های هیجان انگیز و پر زرق و برق ساخته می شوند و یا در پس پرده، قدرت نمایی نظامی و یا اهدافی خاص را دنبال می نمایند که بازی Homefront هم از این قاعده کلی مستثنی نیست.
شاید در نگاه اول، هدف این بازی هشدار خطر گسترش قدرت نظامی کره شمالی و عواقب آن برای کشور آمریکا به نظر برسد، اما با کمی دقت و بررسی درمی یابیم که این بازی در واقع در لایه های زیرین خود همچون نوسترآداموس عصر دیجیتال! اقدام به پیشگویی حوادث آینده جهان می نماید، طوری که انسان با بررسی این پیشگویی ها گهگاه شگفت زده می شود. مفاد این پیشگویی ها در قالب تعداد زیادی تکه روزنامه که در سراسر بازی پخش شده اند به بازیکن انتقال داده می شوند. این بازی در ۱۵ مارچ ۲۰۱۱ در آمریکا و ۱۸ مارچ ۲۰۱۱ در اروپا عرضه شد.
چند نکته مهم در مورد بازی
۱ – با توجه به سوژه اصلی بازی، وجود چنین اطلاعاتی (با این همه جزئیات و تاریخ روزها به تفکیک) تا حدی غیر ضروری و عجیب به نظر می رسد و نکته زمانی جالب تر می شود که می بینیم بسیاری از این اطلاعات آنچنان تخصصی هستند که به درد هیچ بازیکنی نمی خورند و حتی گهگاه خواندن این اطلاعات از حوصله بازیکن ها خارج است.
۲ – یکی از روش های مهم در خدشه دار نمودن فضای تحقیقاتی، وارد کردن اطلاعات نادرست در کنار اطلاعات درست است. طوری که بازیکن با تأیید صحت اطلاعات صحیحی که پشت سر هم روایت می شوند، به اشتباه اطلاعات نادرستی که لابلای آن ها جای داده می شوند را نیز ناخودآگاه می پذیرد. در این بازی هم سعی شده تا از این روش برای گمراه کردن بازیکن ها استفاده شود و گهگاه اطلاعات نادرستی در خلال اطلاعات دقیق بازی ارائه می شود (بازی با تاریخ ها و جابجایی خبرهای قدیمی و جدید با یکدیگر یکی از این نوع اقدامات است).
البته سعی شده تا در این تحلیل، میان اینگونه اخبار و اخبار صحیح تفکیکی قائل شوم (امیدوارم که در این کار موفق بوده باشم). به همین منظور سعی کرده ام تا در ادامه هر خبر ذکر شده در بازی، خبر مرتبطی که در سایت ها و یا نشریات به چاپ رسیده اند (البته درصورت وجود) را نیز آورده و هر دو خبر را با یکدیگر مقایسه نمایم.
تصویری پر معنا! سربازی با اسلحه ای در دست و دختر بچه ای که سوار بر دوچرخه در حال حرکت است! سربار مسلح نگاه در نگاه به دختری است که ترسیده و این ترس زیر پرچم کرده شمالی و رهبرش اتفاق می افتد! حس شما چیست؟!
۳ – سال هاست که گروه های مخفی همچون فراماسونری، ایلومنیناتی و… سعی دارند تا با دخالت در امور کشورها و وضع قوانین خود، نظم نوین جهانی خود را بر جهان استوار نمایند. در همین راستا آن ها از هیچگونه رفتاری ابا ندارند و برای رسیدن به آنچه پیش بینی نموده اند، دست به هر کاری می زنند. به عنوان مثال می توان به حادثه ۱۱ سپتامبر اشاره کرد. حادثه ای که سال ها پیش آن را پیش بینی کردند و چند سال بعد برای تحقق پیش بینی های خود، دست به عملیات تروریستی گسترده ای زدند تا در نهایت علاوه بر تثبیت قدرت پیش بینی خود!! اهداف شوم خود در قبال افغانستان را نیز دنبال نمایند.
در بازی Homefront نیز تعدادی از اینگونه پیش بینی ها وجود دارد که سعی شده در سال های اخیر بسیاری از آن ها به واقعیت تبدیل شوند (در طول بحث به این اتفاقات اشاره می شود). اما هنوز پیش بینی های قابل تأملی وجود دارند که تا به امروز محقق نشده اند و بیم آن می رود که برای اثبات قدرت پیش بینی خود، دست به اعمال شومی زده و دنیا را با آشوبی عظیم مواجه سازند. از این رو به کلیه عزیزان و دوستان تحلیلگر توصیه می کنم که با تحلیل و ارزیابی نکات ذکر شده در این پیش بینی ها، آن ها را کالبد شکافی نموده و درصورت کشف و درک نکات خاص، اطلاع رسانی نمایند.
۴ – نکته قابل توجه دیگر درمورد این بازی حضور تائه کیم کارشناس نظامی سیا (CIA) به عنوان مشاور و ناظر در این پروژه است. او درمورد حضور خود اینطور اظهار نظر می کند که: «سازندگان بازی قصد داشتند تا حد امکان بازی را بر اساس واقعیات موجود و حوادث آینده جهان بسازند و من به آن ها کمک کردم تا تحلیلی صحیح از وقایع آینده جهان داشته باشند.» او همچنین در مورد علت انتخاب کره شمالی به عنوان دشمن هم گفت: «خیلی ها به من انتقاد داشتند که چرا بجای کره شمالی، چین و یا روسیه را به عنوان دشمن قرار ندادم. نظر من این است که کره شمالی واقعاً پتانسیل تبدیل شدن به خطر بزرگ جهانی را دارد. در ضمن، انتخاب چین به عنوان دشمن ممکن بود عکس العمل های غیر قابل پیش بینی ای را از سوی این کشور به همراه داشته باشد. دشمنی روسیه هم چیز جدیدی نبود و جذابیت چندانی برای بازیکن ها نداشت.»
آیا این تصویر به عنوان تصویر پس زمینه بازی اتفاقی است!؟ پل معروف پل جرج واشنگتن! حمله به این پل و نامی که بر پل نهاده اند چه پیام و مفهومی دارد!؟ اصالت جرج واشنگتن چه بود!؟ مسیحی؟! یهودی؟! پاسخ به این سوالات درک بهتری از این تصویر به ما میدهد
محتوای این بازی از طرف مجتمع نظامی- صنعتی تأیید شده و بودجه ای از طرف پنتاگون برای کمک به ساخت این بازی اختصاص یافته است. داستان بازی را هم کارگردان و نویسنده آمریکایی جان میلیوس به رشته تحریر درآورده. این کارگردان در کارنامه کاری خود نگارش فیلمنامه هایی چون: Apocalypse Now ،Jaws ،The Hunt for Red October ،Red Dawn و Clear and Present Danger را دارد.
۵ – نکته آخر در مورد این بازی موقعیت و ساختار شرکت سازنده آن است.Kaos، (نام این شرکت تغییر یافته واژه Chaos و از همان ریشه است. تغییر K به C مدت هاست که در بازی های رایانه ای باب شده است. برای یادآوری به بازی Mortal Kombat توجه کنید. در این بازی Combat با K نوشته شده است.) یک استودیوی بازیسازی آمریکایی است که در سال ۲۰۰۶ تأسیس شد و در سال ۲۰۰۸ اولین بازی خود با عنوان Frontlines: Fuel of War را منتشر کرد و در سال ۲۰۰۹ برای ساخت بازی جدید خود اقدام به استخدام نیروهای متخصص نمود!
سرانجام در سال ۲۰۱۱ بازی Homefront را به بازار عرضه کرد و در ۱۳ ژوئن سال ۲۰۱۱ برای همیشه به کار خود پایان داد!!! حال سوال این است که چرا یک استودیوی بازیسازی اینچنین عمر کوتاهی دارد؟ آیا فروش پایین محصولات و مشکلات اقتصادی موجب بروز چنین وضعیتی بوده؟ یا مأموریت این شرکت در ساخت و نمایش اهداف مورد نظر مجامع و محافل خاص به پایان رسیده بود و دیگر وجود آن ضرورتی نداشت؟
بازهم تصویری پر معنا! دخترکی که با ترس پنجه در فنس هایی فلزی انداخته! و در پشت سرش جوخه های اعدام د رحال قربانی کردن افراد بی گناه اند! آنهم جلوی چشم دخترکی خردسال! شما چه نظری دارید!؟ مردی که لباس سفید دارد، در حال التماس است! پر معناست! راهی برای فرار نیست و عاقبت خوشی در انتظار دخترک معصوم و فریبنده این تصویر نیست!
خلاصه داستان بازی Homefront
داستان بازی Homefront روایتگر رویدادهای جهان در سال های پیش رو است، زمانی که دنیا دستخوش تغییرات زیادی شده و معادلات قدرت به هم خورده است. آمریکا که زمانی قدرت برتر نظامی و اقتصادی جهان به شمار می رفت، حالا به کشوری زبون و بحران زده تبدیل شده و ارزش پولی آن به پایین ترین مقدار خود رسیده است. از طرفی، بحران اقتصادی جهان را فرا گرفته و جنگ میان ایران و عربستان و قطع صادرات نفت و گاز از طرف روسیه به اُکراین و از آنجا به کشورهای اروپای غربی، قیمت سوخت را به بالاترین حد خود رسانده است.
این سلسله تغییرات موجب گردیده تا جمهوری کره به رهبری کیم جونگ اون (رهبر جدید) از فرصت پیش آمده بهترین استفاده را کرده و با افزایش قدرت نظامی و اقتصادی خود، بر دنیا حکمرانی نماید. (طبق اطلاعات موجود در بازی، دو کره با هم متحد شده اند و جمهوری بزرگ کره را تشکیل داده اند.) اما تراژدیک ترین بخش داستان، به روایت اوضاع اسف بار مردم آمریکا پس از اشغال کشورشان به دست سربازان کره شمالی (معلوم نیست که چرا با وجود اتحاد دو کره و شکل گیری جمهوره بزرگ کره، هنوز بازی اصرار دارد که مهاجمان را اعضای کره شمالی معرفی نماید!!) می پردازد.
طبق داستان، کره شمالی پس از گسترش نفوذ و قدرت سیاسی و نظامی خود در جهان، سرانجام موفق می شود تا با کمک همپیمانان خود (مالزی، فیلیپین و…) در ۱۶ ژوئن سال ۲۰۲۵ با ایجاد انفجاری اتمی بر فراز قاره آمریکا، خرابی های غیرقابل جبرانی را به این قاره تحمیل کند و اثرات مخرب حاصل از نوسانات الکترونیکی، زندگی را برای اکثر مردم آمریکا غیر ممکن نماید. بدین ترتیب آمریکا نیز به تسخیر کره شمالی درآمده و سربازان وحشی و بی رحم کره ای انتقام سال ها تحریم و زورگویی دولت مردان آمریکا را از مردم آن می گیرند!
پس زمینه ای با منازل مسکونی و مادری که فرزندش را در بغل گرفته و مردی که چشمش را بسته اند چه مفهومی دارد!؟
پس از این مقدمه، بازیکن در نقش یک خلبان هلیکوپتر وابسطه به نیروی دریایی به نام «روبرت جیکوبز» قرار می گیرد. کره ای ها جیکوبز را درون اتوبوس ویژه حمل اسرا سوار کرده و در حال انتقال وی به اردوگاه اسرا در آلاسکا هستند که در طول مسیر گروهی از شبهه نظامیان آمریکایی، موسوم به «مبارزان گروه مقاومت» به اتوبوس آن ها حمله کرده و پس از کشتن نگهبان ها، جیکوبز را نجات می دهند. پس از این واقعه، جیکوبز به همراه سه تن از برجسته ترین افراد این گروه به نام های کانر (تفنگدار اسبق نیروی دریایی آمریکا، واحد کارولینا)، رینا (متخصص شکار) و هاپر (تکنسین دورگه کره- آمریکایی اهل اکلند) اقدام به انجام عملیات های چریکی علیه اشغالگران کره ای می کنند.
پس از درگیری ها و کشمکش های طولانی، سرانجام با دخالت ارتش آمریکا (معلوم نیست که چرا تا آن لحظه ارتش آمریکا حضور نداشته و در انتهای کار سر و کله آن پیدا می شود!!) و از خودگذشتگی کانر، فرماندهی ارتش کره ای که قصد حمله به سانفرانسیسکو را داشت نابود شده و کره در این عملیات ناکام می ماند. خبر پیروزی آمریکایی ها به سرعت در خبرگزاری های اروپایی انعکاس می یابد و همین امر مقدمه ای برای کمک رسانی اروپا و نجات آمریکا از دست کره ای ها می شود.
حال که با کلیات داستان بازی آشنا شدید، بهتر است به سراغ مهم ترین بخش بازی، یعنی تکه روزنامه ها و پیش بینی های موجود در آن ها برویم و برخی از وقایع ذکر شده در آن ها را مورد بررسی قرار دهیم. (روایت روزنامه ها به صورت سلسله وار زمانبندی شده و از سال ۲۰۰۶ تا سال ۲۰۲۵ را در بر می گیرد.) بنابراین روزنامه ها به ترتیب تاریخ موجود در بازی مورد بررسی قرار میگیرند:
سه سرباز در پس زمینه خانواده ای آمریکایی را گروگان گرفته اند! تصویر برجسته هم پرچم آتش گرفته آمریکا را نشان میدهد! به راستی کشوری همچون آمریکا و سازندگان به ظاهر آمریکایی بازی حتی در یک بازی به ظاهر اکشن پرچم خود را آتش میزنند؟!!
۲۰۰۹/۳/۶: انتخاب جانشین از طرف کیم جونگ ایل
کیم جونگ ایل، رهبر خودکامه کره شمالی، به طور رسمی پسر خود کیم جونگ اون را به عنوان جانشین خود معرفی کرد. کیم جونگ اون در کشور کره شمالی به دنیا آمده و تحصیلات خود را در مدرسه بین المللی برنه در سوئیس به پایان رسانده است. او در این مدرسه با تخلص خجالتی (Shy) به تحصیل مشغول بوده و در آنجا با آمریکایی ها و اروپایی های زیادی آشنا شده است. تا حدی که به چندین زبان غربی به راحتی گویش می کند. از سرگرمی های مورد علاقه او می توان به تعلق خاطر شدیدش به ورزش هایی چون بسکتبال و اسکی اشاره کرد.
او بسکتبالیست مشهور آمریکایی، مایکل جوردن را به عنوان الگوی ورزشی خود ستایش می کند و دوست دارد مانند او باشد. اما بیماری پدر و سپرده شدن مسئولیت بزرگ اداره کشور، زندگی او را وارد مرحله تازه ای کرده و سرنوشت جدیدی را برای او رقم زده است. (بیشتر موارد ذکر شده در این خبر در بازی صحیح هستند.)
۱۲/۲/۱: انتشار خبر مرگ دیکتاتور کره
اخبار منتشر شده از کره شمالی حکایت از این دارد که کیم جونگ ایل، رهبر کره شمالی امروز در اثر حمله قلبی درگذشت. در پی این اتفاق، کیم جونگ اون، پسر و جانشین کیم جونگ ایل، طی مصاحبه ای با روزنامه ها از دوران پدر به نیکی یاد کرد و حکومت خود را شروعی برای ایجاد منطقه ای پر از صلح و دوستی دانست. از این اظهارات، اینطور برداشت می شود که با مرگ کیم جونگ ایل، کره شمالی فعالیت های هسته ای خود را به حالت تلعیق درآورد و یا آن را به کلی رها سازد
کیم جونگ ایل (به کرهای: 김정일) (زاده ۱۶ فوریه ۱۹۴۱ میلادی، روستای ویاتسکو در شوروی)
مرگ کیم جونگ ایل باعث ایجاد نوعی حس خوشبینی در حکومت مرکزی کره جنوبی شده است. از لحاظ فنی، این دو کشور چیزی در حدود ۶۰ سال است که با یکدیگر در جنگ هستند و بسیاری از مردم امیدوارند روزی فرا رسد که هر دو کشور دوباره به هم بپیوندند. (به غیر از بخش پایانی خبر، بیشتر موارد ذکر شده در این خبر صحیح هستند.)
سال صحیح این خبر ۱۷ دسامبر ۲۰۱۱ (حدود ۹ ماه پس از عرضه بازی) است. کیم جونگ ایل در سالی فوت کرد که در تقویم های بین المللی، سال وداع با دیکتاتورها نام خواهد گرفت. افسانه کیم جونگ ایل سرانجام به پایان رسید. مرد شماره یک کره شمالی پس از ۶۹ سال درگذشت. مردی که در پیونگ یانگ او را «رهبر عزیز» کره شمالی می خواندند در هفدهمین روز از ماه دسامبر سال ۲۰۱۱ رفت تا زمام امور یکی از حاشیه سازترین کشورهای جهان را به فرزندش بسپارد.
این اتفاق، بازی را برای باراک اوباما رئیس جمهوری ایالات متحده در سومین سال حضورش در قدرت، پیچیده تر خواهد کرد. کره شمالی را بسیاری از رسانه های غربی، کشور سیاه می خوانند. هیچ تصویر واضحی از آنچه درون این کشور می گذرد، وجود ندارد. داستان آن ها که به پیونگ یانگ سفر کرده و از نزدیک زندگی ساکنان این کشور را دیده اند، به روایت های سینمایی بیشتر می ماند. مردمانی که حتی برای ازدواج هم باید اجازه رسمی دولت را بگیرند. هیچ کس نمی داند که کیم جونگ ایل واقعاً در این سال ها در کره تا چه اندازه محبوب بود.
با این همه مجری اخباری که خبر مرگ وی را اعلام کرد، تمام تلاش خود را به کار گرفت تا با اشک هایش این حسرت را به تصویر بکشد. علت مرگ از سوی رسانه های دولتی، فشار کار زیاد بر تن و روح وی اعلام شد. ظاهر ماجرا حاکی از این است که او هنگام فوت خارج از پیونگ یانگ بوده است. کیم جونگ ایل از سال ۱۹۹۴ پس از مرگ پدرش رهبر این کشور فقرزده کمونیست بوده است. وی یکبار در سال ۲۰۰۸ دچار سکته مغزی شد و برای چندین ماه از انظار عمومی دور بود، در همان زمان هم بسیاری خبر فوت او را بر سر زبان ها انداختند.
در حال حاضر تمام نگاه ها به سمت «کیم جونگ اون» پسر سومش که بیش از ۲۵ سال دارد به عنوان جانشین او دوخته شده است. پسری که در سال های اخیر به همراه پدر به کشوری ماند چین هم سفر کرد. از نخستین لحظات، اعلام خبر فوت کیم جونگ ایل رسانه های این کشور از مردم می خواهند که وحدت خود را حفظ کرده و پشت سر جانشین کیم جونگ ایل صف بکشند. مراسم بزرگداشت کیم جونگ ایل روز ۲۸ دسامبر در پیونگ یانگ برگزار خواهد شد و کیم جونگ اون کمیته برگزارکننده مراسم را هدایت خواهد کرد. از ۱۷ تا ۲۹ دسامبر یک دوره عزای ملی اعلام شده است.
مرگ مردی که در سال های حضور در قدرت حتی اجازه ظهور یک مخالف را به مردمانش نداد، شوک عظیمی در کره شمالی ایجاد کرده است. کره جنوبی می گوید که در پی اعلام این خبر ارتش را به حالت آماده باش در آورده است و شورای امنیت ملی آن کشور برای یک جلسه فوق العاده آماده می شود. کیم در عکس ها و ویدئوهای اخیر از سفر به روسیه و چین نسبتا سرحال به نظر می رسید. وی علاقه زیادی به سیگار برگ و کونیاک داشت و تصور می شود که از دیابت و بیماری قلبی رنج می برد.
سخنگوی کاخ سفید در آخرین ساعت یکشنبه شب به وقت واشنگتن در بیانیه ای نوشت: «ما از نزدیک گزارش های مربوط به مرگ کیم جوگ ایل را زیر نظر داریم. رئیس جمهوری مطلع شده است، و ما در تماس نزدیک با متحدان خود در کره جنوبی و ژاپن هستیم. ما همچنان به ثبات در شبه جزیره کره و آزادی و امنیت متحدان خود متعهدیم.» در پی انتشار خبر بازارهای بورس آسیا افت کرد. با توجه به ناقص بودن فرآیند انتقال قدرت از پدر به پسر، مرگ آقای کیم می تواند پیش درآمد «دوره ای بسیار بی ثبات» در کره شمالی باشد.
زنگ خطرها در شبه جزیره کره و منطقه به صدا درآمده است چرا که تجربه ثابت کرده که هرگاه کره شمالی از درون دچار بی ثباتی می شود، مایل است وضعیتی بیرونی برای انحراف توجه از آن پیدا کند، از جمله دست به تحریک بزند. پیش بینی می شود که آمریکا ظرف چند روز اخیر با متحدان خود در ژاپن و کره جنوبی موضع واحدی را در قبال این حادثه و آینده کره پس از کیم جونگ ایل اتخاذ کند.
۱۲/۵/۱۰: آغاز مرحله جدید خروج نظامیان آمریکا از خاورمیانه
در نشست خبری مشترکی که میان آمریکا و انگلیس برگزار شد، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که هر دو کشور قصد دارند تا زودتر از یکماه آینده تمامی نیروهای نظامی خود را از عراق خارج کنند. اولین فاز این طرح که شامل کم کردن نیروها به نصف خواهد بود تا ماه ژوئن و تخلیه کامل تا ماه دسامبر انجام خواهد گرفت. این تصمیم در پی صحبت های رئیس جمهور عراق مبنی بر خواست عمومی مردم عراق برای خروج سربازان آمریکایی و تخلیه استان های تحت اشغال آن ها گرفته شد.
پس از سال ها تجاوز، کشتار بی رحمانه و غارت منابع طبیعی کشورهای خاورمیانه و دخالت در کشورهای منطقه، سرانجام به دلیل برآورده نشدن اهداف تعیین شده، آمریکا بخش عظیمی از نیروهایش را از خاورمیانه خارج کرد
طی توافقنامه ای که برای تخلیه نیروهای آمریکایی صورت گرفته، قرار شده تا نیروهای آمریکایی پیش از تخلیه کامل عراق، سربازان عراقی را برای تحویل گرفتن امنیت کشور تعلیم داده و آن ها را آماده نمایند. اگر چه از شروع اشغال عراق از سال ۲۰۰۳ تا کنون چیزی حدود ۵۰۰۰ سرباز آمریکایی کشته شده اند، اما در ماه های آخیر میزان مرگ و میرهای فجیع به شدت کاهش یافته و تعداد آن ها به ۲ کشته در طول یکماه رسیده است. سخنگوی دپارتمان دفاعی آمریکا اظهار امیدواری کرد که تا پایان سال، حدود ۷۰% سربازان عراقی بتوانند خود را برای محافظت از کشور آماده کرده و امنیت عراق را تأمین نمایند.
سال صحیح این خبر ۳۰ اکتبر ۲۰۱۱ (حدود ۷ ماه پس از عرضه بازی) است. دیوید رانز سخنگوی سفارت ایالات متحده آمریکا در عراق، از آغاز عملیات خروج کامل نظامیان آمریکایی از خاک عراق، خبر داد. وی اظهار داشت: «عملیات خروج ۵۰ هزار نظامی آمریکایی از خاک عراق آغاز شده و این نیروها ابتدا به کویت و پس از آن به آمریکا انتقال داده می شوند.» رانز خاطرنشان کرد: «شاید دو ماه طول بکشد تا نظامیان آمریکایی از خاک عراق به کشور کویت و پس از آن به آمریکا منتقل شوند.»
باراک اوباما رئیسجمهوری آمریکا، چندی پیش پس از اتمام یک جلسه خصوصی با نوری المالکی نخست وزیر عراق که از طریق ویدئو کنفرانس انجام شد، تصمیم نهایی واشنگتن در خصوص عقب نشینی از عراق را اعلام کرد. اوباما در این سخنرانی تأکید کرد: «تمام نیروهای آمریکایی همانطور که وعده داده شده بود، تا پایان سال ۲۰۱۱ میلادی از عراق خارج خواهند شد.» رئیسجمهوری آمریکا گفت: «واشنگتن به تعهد خود برای خارج کردن تمام نظامیان آمریکایی از عراق تا پایان سال جاری میلادی متعهد است و همانطور که وعهده داده شده بود، تمام نظامیان ما تا پایان سال به کشور باز می گردند.»
وی افزود: «و به این ترتیب پس از ۹ سال سرانجام جنگ آمریکا در عراق به پایان می رسد.» اوباما همچنین اعلام کرد: «در حال حاضر هر دو کشور عراق و آمریکا وارد مرحلهای جدید می شود که این مرحله جدید شامل رابطهای جدید میان ملتهای حاکم و مشارکتی برابر بر اساس منافع و همچنین احترام متقابل خواهد شد.» رئیسجمهوری آمریکا ادامه داد: «طی دو ماه آینده نیروهای ما در عراق، ده ها هزار نفر از آن ها در این کشور آماده سفری به مقصد آمریکا خواهند شد.»
بنا بر این گزارش، آمریکا امیدوار بود تا بتواند تعداد ۵ هزار نفر از نیروهای خود را تحت عنوان مربیان نظامی پس از پایان سال ۲۰۱۱ میلادی و پایان ضرب الاجل خروج بر اساس توافقنامه بغداد-واشنگتن در عراق نگه دارد. در حال حاضر ۵۰ هزار نفر از نیروهای آمریکایی در عراق هستند که انتظار می رود تا پایان سال جاری میلادی از عراق خارج شود. خروج نظامیان آمریکایی از عراق تا پایان سال جاری میلادی بر اساس توافقنامه امنیتی بغداد- واشنگتن صورت می گیرد که در سال ۲۰۰۸ میلادی به امضا رسیده بود.
۱۳/۳/۱۲: نوسان شدید قیمت در بازار نفت، آینده را بی ثبات میکند
ایران در واکنش به خرید تانک های آبرامز (۹۱ M1A1 Abrams) از سوی عربستان سعودی، آن را عملی خصومت آمیز و تلاشی برای گسترش نفوذ بیشتر آمریکا در منطقه خاورمیانه دانست. ایران و عربستان سعودی، دو کشور ابر قدرت منطقه خاورمیانه، اعلام داشته اند که به زودی توان نظامی خود را با تجهیز و آزمایش موشک های بالستیک افزایش خواهند داد. شون جانسون، عضو ارشد انجمن سیاست بین المللی Gettysburg درباره پیامدهای احتمالی این تصمیم هشدار داد و گفت: «به نظر می رسد که ما در منطقه خاورمیانه شاهد یک مسابقه تسلیحاتی تمام عیار باشیم».
جنگ نفت و رقابت تسلیحاتی! عاملی که در بازی القا میشود با خروج نظامیان آمریکا از منطقه اتفاق می افتد! افزایش قیمت نفت موجب جنگ تسلیحاتی بین ایران و عربستان میشود! اتفاقی که به دلیل نبود نظامیان آمریکا در منطقهدر حال رخ دادن است! توجیح جنایت ها و اعمال کثیف و حضور آمریکا در منطقه
وی معتقد است: «قدرت گرفتن هر یک از طرفین در منطقه، می تواند به فاجعه ای بین المللی منجر شود» این در حالی است که آمریکا با خروج از عراق بحران زده، زمینه مناسبی را برای قدرت نمایی این کشورها به منظور تسلط بر خاورمیانه فراهم نموده است.
مشخصات تانک آبرامز | تانک آبرامز در سال ۱۹۸۰به عنوان تانک جنگی اصلی ارتش ایالات متحده جایگزین تانک M60 Patton شد. این تانک دارای سه مدلM1 ،M1A1 ،M1A2 است. نام این تانک به احترام ژنرال کرایتون ابرامز، فرمانده سابق گردان زرهی ۳۷ نیروی زمینی امریکا، ابرامز گذاشته شد. طراحی آبرامز در شرکت جنرال داینامیکس انجام گرفت و در نهایت این تانک در سال ۱۹۸۰ وارد خدمت شد. مدل ارتقاء یافته M1 ،M1A1 نام دارد که در سال ۱۹۸۵ عرضه شد.
M1A1 دارای توپ ۱۲۰ میلیمتری بدون خان بوده که توسط شرکت آلمانی Rheinmetall طراحی شده است. همچنین این مدل دارای زره تقویت یافته و سیستم حفاظت NBC1 است. نیروی زمینی آمریکا تمام M1 و M1A1های خود را به مدل A2 ارتقا داده، ولی سپاه تفنگداران دریایی آمریکا هنوز از مدل های A1 استفاده می کند. در عملیات طوفان صحرا و سپر صحرا نیز در زره تعدادی از M1A1ها تغییراتی انجام گرفت. علاوه بر آنچه گفته شد به ابرامز می توان خیش مین و یا غلتک مین وصل کرد.
تاکنون بیش از ۸۸۰۰ تانک ابرامز تولید شده که علاوه بر آمریکا به کشور های دیگری مانند استرالیا، عربستان، مصر، کویت و ترکیه صادر شده است. البته این تانک در لیست نامزد های خرید سوئد نیز قرار داشت که به پیروزی نرسید. این تانک برای اولین بار در جنگ خلیج در سال ۱۹۹۱ در صحنه نبرد حضور یافت و در این جنگ بود که توانایی های بالای خود را به نمایش گذاشت. در مجموع ۱۸۴۸ M1A1 در عربستان مستقر شدند و برتری خود را بر تانک های T-72 ،T-62 و T-55 روسی در اختیار عراق نشان دادند.
۱۴/۱۴/۱۱: ایران و عربستان سعودی سلاح های اتمی آزمایش می کنند
۲۴ ساعت پس از پخش تصاویری از آزمایش موشک های اتمی ایران از تلویزیون دولتی این کشور، عربستان سعودی نیز آزمایش موشک های هسته ای ۵/۱۳ مگاتونی خود را آغاز نمود. ایران و عربستان سعودی پس از خروج آمریکا از منطقه خاورمیانه مسابقه تسلیحاتی بزرگی را آغاز نمودند. طبق اعلام رسمی کارشناسان پنتاگون، نتیجه آزمایشات اتمی هر دو کشور موفقیت آمیز بوده است.
۱۴/۲۱/۷: ارتش آمریکا، عامل بازگشت توازن به منطقه است
پس از بالا گرفتن فشارهای بین المللی، پنتاگون اعلام کرد طرح بازگشت نظامی آمریکا به منطقه را درحال بررسی دارد. سخنگوی دپارتمان دفاعی پنتاگون اعلام کرد: «ایالات متحده بیش از این درگیر جنگ سرد نخواهد بود و دیگر زمان حرکت رو به جلوی ما فرا رسیده است» این طرح که با نام «جنگاوری سریع در قرن ۲۱» شناخته می شود در ۲۰۰ صفحه تهیه شده و تمرکز اصلی آن بر تجهیز ارتش آمریکا به ماشین های جنگی بدون سرنشین، نیروهای ویژه تعلیم دیده و ناوگان دریایی فوق پیشرفته برای درگیری های سنگین نظامی است.
آمریکا و رژیم کوک کش صهیونیستی تنها کشورهایی در جهان محسوب میشوند که از بیشترین کلاهک اتمی در انبارهایشان برخوردارند. کشورهایی که حتی به معاهده ان ی تی هم بی توجه اند! آمریکا بیشترین آمار آزامایشات اتمی در جهان را در اختیار دارد و دو بار هم از این بمب ها در شهر های ناکازاکی و هیروشیما استفاده کرده که در اثر انفجار بمب اتمی هزاران زن و بچه بی گناه کشته شدند.
وی ادامه داد: «آینده نظامی ارتش آمریکا بسیار واضح و روشن خواهد بود، سربازانی سریع و مجهز به تجهیزاتی خودکار. این شالوده و زیربنای نظامی آمریکا در آینده خواهد بود.»
۱۵/۱۸/۸: تجزیه کشور عراق به چند بخش!
پس از حمله ایران به شمال عراق، عربستان سعودی نیز با هدف حفاظت از پناهندگان مسلمان سنی مذهب به استان های جنوبی عراق نقل مکان کرد. ایران پس از سقوط دولت عراق در ماه گذشته برای سرکوب ناآرامی های قومی در حال رشد، به شمال این کشور نقل مکان کرد. پس از خروج ایالات متحده از منطقه، تعداد زیادی درگیری قومی میان سنی ها و شیعیان در عراق به وجود آمد. اما حضور دو قدرت متعارض در عراق، درمجموع می تواند موجب دامن زدن به این درگیری ها و بروز تنش های بیشتر در این کشور باشد.
ایران با هدف ایجاد تنش و درگیری با همسایه ترک خود (ترکیه)، آشکارا از تشکیل یک کشور کرد در شمال عراق حمایت می کند. این کشور مستقیماً با کردها متحد شده و به آن ها اجازه داده تا کنترل و مدیریت مناطق کرد نشین در شمال عراق را در دست گیرند. این در حالی است که ایران، تمرکز اصلی خود را بر کنترل اکثریت مناطق شیعه نشین عراق قرار داده است. با وجود اینکه هنوز هیچ درگیری مستقیمی بین ایران و عربستان سعودی درنگرفته، اما هیچگونه رفتار صلح آمیزی ما بین آن ها نیز دیده نمی شود.
چرا عراق و کشورهای عربی مخالف سیاست های رژیم جعلی اسرائیل باید تجزیه شوند!؟ آیا این کار غیر از تفکرات فراماسونری نیل تا فرات رژیم صهیونیستی است!؟ تجزیه عراق و ایجاد گروهک های تندرو مسلح در اطراف ایران ودر نهایت تجزیه خاک ایران توسط این گروهک ها هدف نهایی آمریکا و اسرائیل برای به زانو درآوردن ایران است. داعش برای همین ساخته شده! اما کاری از پیش نخواهند برد
(ظاهراً درگیری ایران و عربستان، یکی از آرزوهای کشورهای غربی است و سعی دارند به هر شکل ممکن زمینه بروز آن را فراهم نمایند. نسبت دادن خبر دروغ و کذب اقدام ایران برای ترور سفیر عربستان در آمریکا، نمونه ای از اینگونه اقدامات خصمانه است.)
عربستان رسماً خواستار تجزیه عراق شد | تاریخ این خبر ۸ نوامبر ۲۰۱۱ (حدود ۸ ماه پس از عرضه بازی) است. پایگاه خبری «النخیل» فاش کرد، عبدالله بن عبدالعزیز در دیدار خود با جو بایدن معاون رئیس جمهوری آمریکا، رسماً خواستار تجزیه عراق شد. براساس این گزارش، واشنگتن نیز با اعلام بی طرفی در اجرای این طرح توسط عربستان و عوامل داخلی سعودی ها در عراق، دست ریاض را پس از پایان سال جاری میلادی برای اجرای این توطئه باز گذاشت.
یک مقام بلندپایه آمریکایی که نامش ذکر نشد، با افشای خبر مذکور، افزود: انگلیس ضمن پشتیبانی از طرح تجزیه عراق از افرادی که خواستار تجزیه استان صلاح الدین هستند حمایت می کند. روزنامه نیویورک تایمز نیز نوشت، ریاض اعلام کرده است که پس از عقب نشینی نیروهای آمریکایی از عراق و در صورت شعله ور شدن جنگ داخلی در این کشور، از سنی های این کشور حمایت ویژه ای خواهد کرد. این روزنامه در ادامه نوشت، در سفر دیک چنی به ریاض، شاه سعودی به او اعلام کرده است که پس از عقب نشینی نیروهای آمریکایی، از تشکیل اقلیم های متعدد در عراق حمایت خواهد کرد.
این روزنامه به زمان دقیق دیدار چنی و شاه عربستان اشاره ای نکرد. نکته مهمی که پس از چند سال باید به آن اشاره کرد، درگیری های فعلی داعش (دست پرورده عربستان، ترکیه، قطر و با حمایت های مستقیم آمرکیا، رژیم صهونیستی و ..) برای سرنگونی و تجزیه دولت عراق، سوریه و در نهایت حمله به کشور عزیزمان ایران است. اتفاقتی که چند سال پیش در بازی به صورت روزنامه در مورد حوادث آینده جهان به نمایش در آمده بود، حالا رنگ و بویی واقعی به خود گرفته است.
۱۶/۸/۶: جنگ های داخلی در عراق شروع میشود!
ایران اظهار داشت قصد دارد از عراق در برابر چیزی که مسئولان ایرانی آن را «مداخله غیرقابل قبول سعودی» می نامد دفاع نماید. چندی پیش عربستان سعودی به همراه سوریه، اردن، مصر و ترکیه اعلام کردند که در حال ایجاد ائتلافی با آمریکا برای حمایت و پشتیبانی از ملت آسیب پذیر عراق هستند. ایران در واکنش به این اظهارات به صراحت بیان داشت که عربستان سعودی قصد دارد عراق را به «دولتی وابسته» تبدیل کند و ایران به هیچ وجه اجازه نخواهد داد که این کشور به مستعمره ای برای عربستان تبدیل شود.
ایران، امروز با همکاری نیروهای کرد و یاغیان افغان عضو طالبان، اولین حمله نظامی خود به عراق را آغاز نمود. آن ها در یک روز کرکوک و اربیل را به تسخیر خود درآوردند. همچنین هواپیماهای بمب افکن ایران در منطقه مرزی در جنوب عراق چندین هدف کلیدی از جمله چند پل و چندین ایستگاه انرژی را مورد حمله قرار دادند. (در سناریوی بالا، کشور سوریه به عنوان یکی از حامیان طرح مداخله سعودی ها در عراق مطرح شده است. اما پس از رخدادهای موسوم به بیداری اسلامی (بهار عربی)، برخی از این معادلات برهم خورد.
از جمله این که سوریه از جمع کشورهای مورد نظر حذف و خود به سوژه ای جدید برای دخالت کشورهایی چون عربستان و آمریکا تبدیل شد. اوضاع درمورد مصر و تداوم همکاری این کشور با عربستان و آمریکا هم در هاله ای از ابهام قرار دارد. اما نکته بسیار مهم و قابل تاملی که باید به آن توجهی ویژه داشت این است که در این بازی هیچگونه اشاره مستقیمی به موضوع بیداری اسلامی نشده است و هیچ پیش بینی خاصی در مورد آن صورت نگرفته است. فقط گهگاه در برخی از خبرها از وقوع جنگ بزرگ اعراب و تأثیرگذاری آن بر قیمت جهانی سوخت سخن به میان آمده است.)
همین الان جنگ های داخلی برای تجزیه عراق در جریان است! چه کسانی از گروه تروریستی داعش حمایت مالی میکنند؟! چرا پرچم داعش سیاه رنگ است؟! چرا به نام دین سر میبرند و هدفشان چیست؟! پس از تجزیه عراق اوضاع چه طور میشود؟! آیا تمام جنگ های داخلی عراق فقط به خاطر نفت است!؟ یا چیز دیگری پشت پرده است!؟
۲۰۲۰/۱۸/۱۰: جزئیات بازسازی عراق توسط کره شمالی اعلام شد!
نیروهای ویژه ارتش کره به منظور برقراری نظم در شمال عراق ائتلافی با نیروهای ایرانی تشکیل دادند. بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط ISS، کره گروهی از شورشیان مظنون در ولایت فرح را بازداشت کرد. نیروهای امنیتی موفق شدند طی بازرسی های خود تعداد زیادی خمپاره و مقداری قطعات لازم برای ساخت انواع بمب را کشف نمایند. همچنین نیروهای ایرانی و کره ای موفق شدند دو تن از فرماندهان شورشیان عراق را طی عملیاتی حساب شده دستگیر کنند.
با نزدیک شدن نیروهای امنیتی به منطقه، این دو مرد با پای پیاده اقدام به فرار نمودند که با اقدام سریع و به موقع نیروهای ایرانی و کره ای بدون خشونت دستگیر شدند. کره ای ها همچنین موفق شدند با اجرای چندین عملیات هوایی علیه چند تن از دلالان اسلحه و قطعات ساخت راکت و بمب در شمال عراق، همه آن ها را تار و مار کنند. پس از این عملیات که با دقت بسیار بالایی انجام شد و حداقل خسارات را در بر داشت، نیروهای عملیاتی ویژه کره ای اقدام به بمباران تعدادی زیادی از اهداف از پیش تعیین شده نمودند. آن ها برای انجام این عملیات از سلاح های Shenyang J-5 که نمونه ای مشابه MQ-9 آمریکایی هاست بهره بردند.
۲۰۲۵/۰۱/۲۱: پیام خداحافظی رئیس جمهور ایالات متحده به مردم
رئیس جمهور آمریکا پس از دو دوره خدمت به مردم، دفتر ریاست جمهوری را ترک نمود. در ادامه به گزیده ای از پیام خداحافظی رئیس جمهور آمریکا توجه کنید: «از هشت سال پیش که من پست ریاست جمهوری ایلات متحده را در دست گرفتم، این کشور تغییرات زیادی کرده است. در طول این مدت ما شاهد ظهور بدترین رکود اقتصادی در تاریخ این کشور، ظهور وحشتناک ترین و خانمان سوزترین بیماری همه گیر در تاریخ این کشور و تاریخ بشریت بودیم که باعث شدند تا برای حفظ وحدت و یکپارچگی کشور مجبور به اتخاد سخت ترین تصمیم ها شوم. حکومت نظامی که برای صدها سال در این کشور عملی غیر قانونی تلقی می شد، به یک ضرورت تبدیل شد و منازل ما به زندان هایی برای ما تبدیل شدند.»
رئیس جمهوز اوباما! مردی که هر ساله باید برای لابی آپیک قسم بخورد! لابی کاملا صهیونیستی که به اوانجلیست ها معروفند! این لابی آنقدر قدرتمند است که تمامی روئسای جمهور آمریکا نوکر این لابی محسوب میشوند! و هر طور که شده باید امنیت رژیم صهونیستی را در اولویت خود قرار دهند تا رای بیاورند! و حمایت شوند!
در پی این تصمیم سخت، من از طرف مخالفانم دیکتاتور خوانده شدم و همپیمانانم من را فردی خود بزرگ بین و مجنون نامیدند. اما من همیشه به شما قول دادم زمانی که شرایط محیا شود، سربازان خیابان ها را ترک خواهند کرد. امروز یاد آور روزی است که ارتش کنترل دیترویت را به مقامات غیرنظامی واگذار کرد و به حضور نظامی خود در آن شهر پایان داد. بخش عمده ای از کشور ما با بیماری و قحطی و مرگ و میر و کاهش منابع نابود شد، اما مهم این است که به یاد داشته باشید که حتی اگر به لحاظ فیزیکی کشور ما تغییر کرده، اما همچنان روح او پاک و روشن باقی می ماند، «درخشان ترین نور در جهان در تاریکی فرو رفته است» (اشاره به افول آمریکا).
این گذار مسالمت آمیز قدرت عهد، به این واقعیت است.” عمیق ترین آرزوی من این است که جانشین من بتواند کاری را که من برای کشور انجام دادم ادامه دهد و کشور ما را به کشوری جدید با آینده ای روشن در دنیا بدل سازد. من برای همه شما آرزو سعادت می کنم. خدمت به شما آن هم در تاریک ترین ساعت ها، افتخار بزرگی برای من بود. خدا نگهدار شما باشد و آمریکا را مورد رحمت خود قرار دهد.
جنگ نفت، یا جنگ بزرگ اعراب، یا جنگ عربستان سعودی و ایران، نام بخش مهمی از اطلاعات موجود در این بازی است که در آن به جنگ این دو کشور سال ۲۰۱۵-۲۰۱۶ می پردازد. طبق داستان این تنش پس از خروج نیروهای آمریکایی از منطقه خاورمیانه و شروع مسابقه تسلیحاتی میان ایران و عربستان سعودی (با خرید تانک های آبرامز از سوی عربستان) به وقوع می پیوندد و ایران آن را تهدیدی برای امنیت خود و منطقه می داند. در ادامه این تنش بعد فرامنطقه ای پیدا کرده و عراق به عنوان زمین جنگ ایران و عربستان دچار ناآرامی و درگیری های قومی و مذهبی می شود.
عربستان سعودی به بهانه حمایت ظلم حکومت شیعه به سنی مذهبان وارد استان های جنوبی عراق شده و آن ها را تصرف می کند، ایران هم به بهانه حمایت از شیعیان وارد استان های شمالی شده و ضمن اشغال این استان ها، به حمایت از کردها در جدایی آن ها از عراق و تشکیل دولت مستقل کرد کمک می کند که این موضوع نارضایتی مستقیم ترکیه را در پی داشته و این کشور علیه اقدام ایران اعلام موضع می نماید. پس از تقسیم عراق به سه کشور، اتحادی با عنوان “اتحاد مقدس اعراب” میان کشورهای سوریه، مصر، اردن، ترکیه، کویت، مصر، امارات متحده عربی، بحرین و بخش جنوبی عراق شکل می گیرد تا مانع گسترش قدرت منطقه ای ایران شوند.
البته این کشورها از حمایت ایالات متحده آمریکا، اتحادیه اروپا، اتحادیه عرب، اسرائیل (فقط به دلیل به خطر افتادن امنیت خود!) و لبنان نیز بهره می برند. اما در طرف دیگر، ایران نیز با ایجاد اتحادی از کشورهای عمان، کردهای شورشی، طالبان افغانستان، و بخش شمال عراق سعی در مقابله با اتحاد کشورهای عربی دارد. این کشورها هم از حمایت جمهوری بزرگ کره (اجماع دو کره با یکدیگر) و بخش خودگردان فلسطین بهره می برند. در آگوست سال ۲۰۱۵ و پس از اتحاد بخش جنوبی و سنی نشین عراق با برخی از کشورهای عربی و ترکیه، عده ای این اتحاد را «اتحادی جاهلانهم می خوانند و آن را محکوم به شکست می دانند.
عربستان سعودی تلاش می کند تا اوضاع نابسامان ملت عراق را با فراهم نمودن امکان دخالت و حمایت آمریکا تحت کنترل خود درآورد و این همان اقدامی است که ایران آن را “مداخله غیر قابل قبول عربستان” برای تبدیل عراق به یک مستعمره می خواند. در همین راستا در ژوئن سال ۲۰۱۶، با کمک ایران در عراق جنبش مقاومتی با عنوان “جنبش کوتاه کردن دست دزدها” به منظور جلوگیری از تبدیل عراق به مستعمره شکل می گیرد که حمایت کردها و طالبان افغانستان را تیز همراه دارد.
این جنبش در ابتدا با انجام عملیات نظامی، دو شهر کرکوک و اربیل در شمال عراق را در یک روز به تصرف خود در می آورد و همزمان اهدافی در جنوب عراق، از جمله یک نیروگاه برق و یک پل را بمباران می کنند. تمام تلاش های سازمان ملل برای پایان دادن به جنگ در سال ۲۰۱۵ ناکام می ماند و در اثر این جنگ صدها چاه نفت و لوله انتقال نفت و گاز آسیب دیده و نابود می شوند. این اتفاق باعث می شود تا قیمت نفت (سوخت) در آمریکا به شدت بالا رفته و به چیزی حدود ۱۳ تا ۲۰ دلار در سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۵ می شود.
عربستان سعودی و متحدانش در این جنگ آسیب شدیدی از طرف ایران می بینند و آن ها هم وارد درگیری های شدید می شوند، این درحالی است که ایران کمترین آسیب را در این بین می بیند. با توجه به بحران نفتی ایجاد شده در آمریکا، این کشور نمی تواند وارد یک جنگ تمام عیار شده و فقط به شکل محدودی به همکاری با اتحاد مقدس اعراب می پردازد. در این بازی حرفی درمورد نتیجه این جنگ زده نمی شود، اما با توجه به نزدیکی ایران به کره شمالی و دستیابی آن ها به سلاح GKR و کاهش قیمت نفت در سال ۲۰۱۸ و تمجید این کشور از کره شمالی بابت فتح ژاپن! به نظر می رسد که ایران پیروز جنگ بوده و بعید است که سعودی ها نفعی از این جنگ برده باشند.
ناآرامی های به وجود آمده در منطقه خلیج فارس و رکود جهانی اقتصاد، باعث می شود تا ناآرامی هایی در کشورهای اروپایی رخ دهند. کشور ونزوئلا با اعتصاب های وسیع مواجه می شود، در نیجریه جنگ های داخلی رخ می دهد و اقتصاد چین رو به زوال می رود. از طرف دیگر قطع ارسال گاز از سوی روسیه به اوکراین نیز باعث می شود تا اروپا واقعا با بحرانی جدی روبرو شود. طبق داستان در اثر حملات ایران، تعداد زیادی از چاه های نفت و لوله های انتقال گاز در نزدیکی دو هر مقدس مکه و مدینه آسیب می بینند.
همچنین حدس زده می شود که ایران تا آن سال (۲۰۲۵) همچنان جمهوری اسلامی باقی مانده باشد و این که چگونه ساخت و استفاده از بمب اتم در آن زمان توسط ایران و حمله این کشور به اماکن مقدس اسلام از طرف هیچ مجمع بین المللی محکوم نشده هم خود جای سوال دارد! بر اساس شواهد تاریخی موجود، دولت سوریه همواره قرابت نزدیکی با حکومت ایران داشته، اما به دلایل نامعلومی در این بازی این کشور به عضویت اتحاد اعراب درآمده (شاید به دلیل حس نژادپرستی) و با عربستان همکاری می کند. البته شاید این همکاری فقط در حد حمایت و اجازه استفاده از مرز های این کشور باشد، اما به هر تقدیر تلاش های این کشور هم نتوانسته ایران را متوقف نماید.
اوضاع اسرائیل در آینده طبق مدارک موجود در بازی
پس از تضعیف قدرت ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۱۲ و خروج این کشور از منطقه خاورمیانه، اسرائیل که یکی از بزرگترین متحدان این کشور محسوب می شود از همیشه آسیب پذیرتر شده و در نهایت توسط ایران و تروریست های مورد حمایت این کشور تحت فشار قرار می گیرد. به نظر می رسد که پس از این رخداد، اسرائیل مجبور به ترک شهرک های اشغالی، عقب نشینی از کرانه باختری و نوار غزه شده و مرزهای این کشور به کمترین حد خود می رسد و پس از سال ها، سرانجام کشور مستقل فلسطینی تشکیل می شود. البته در بازی اشاره ای به این موضوع نمی شود که این رخداد با جنگ همراه بوده یا به صورت مسالمت آمیز صورت گرفته است.
خب دوستان اینم از مقاله امروز ما،امیدوارم از این مقاله خوشتان بیاید.