به گزارش خبرگزاری تسنیم، امیررضا خادم، صبح امروز (سهشنبه) در نشستی خبری که در ساختمان وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، اظهار داشت: "حدود 6 ماه است که این مسئولیت را برعهده دارم. به دلیل اینکه تجربه 4 سال نمایندگی در مجلس را داشتم همیشه به دوستانم میگفتم بدترین شغلی که یک نفر میتواند در وزارتخانهای داشته باشد، سمت معاونت پارلمانی است که 2 سر ضرر است. باید توقعات 300 نماینده مجلس و همچنین توقع دستگاه مربوطه را برآورده کنیم که غالبا همیشه 2 طرف از کار ناراضی هستند. فشار عمده و به نوعی خط مقدم پاسخگویی به همین معاونت برمیگردد. این معاونت از 2 طرف تحت فشار است."
وی ادامه داد: "هیچ موقع نمیخواستم که در چنین سمتی حضور داشته باشم اما با صحبتهایی که با گودرزی و البته شناختی که از او داشتم به این جمعبندی رسیدم که با توجه به شرایط کنونی ورزش که ابتداییترین فاکتور آن صداقت و صافی است در این سمت حضور پیدا کنم."
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه عمدهترین فاکتور کنونی وزارت ورزش و جوانان صداقت است، گفت: "به عنوان یک ورزشی میگویم این دوره صادقترین و سالمترین دورهای است که یک ورزشی مسئول ورزش یک کشور است."
خادم یادآور شد: "در حوزه استانها 17 مدیرکل ورزش و جوانان را در این مدت تغییر دادیم، 2 تن از آنها بازنشسته بودند، 9 نفر از آنها دوره 4 سالهشان به اتمام رسیده بود و 5 نفر هم به علل مختلف و بحثهای مدیریتی دستخوش تغییر شدند، البته چند تغییر دیگر از جمله استانهای خراسان شمالی، بوشهر، مازندران و یکی ،دو استان دیگر را در برنامه داریم."
وی افزود: "مدیرانی که از ما جدا شدند در مورد چندتنشان عملکرد آنها قابل دفاع بوده است. مدیری که در استانی کار میکند باید توانایی تعامل با استانداری، مجلس و بدنه ورزش و جوانان داشته باشیم."
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: "عملکرد برخی از این مدیران از نظر کارشناسی قابل دفاع است اما از سطح استان اعلام شده که به تغییر نیاز داریم. ما هم در برخی از استانها مجبور به تمکین شدیم. یادآور میشوم که تغییرات به معنی ضعف عملکرد نیست این در راستای تعامل با مجلس و استانداری است."
خادم گفت: "حضوری جدی نظارت و عملکرد استانها داشته و خواهیم داشت. در امور مجلس از زمانی که حضور داشتم 28 سوال از وزیر ورزش پرسیده شد که 22 مورد آن پس گرفته شده و 6 سوال در حال مذاکره است. پرسیدن سوال حق نمایندگان محترم است. در بین این 28 سوال فقط یک سوال بود که به کمیسیون مربوطه رسید و فقط به همان یک سوال پاسخ داده شد که مساله حل شد. سایر سوالات قبل از رسیدن به کمیسیون مربوطه رفع شد."
وی خاطرنشان کرد: "برای اولین بار نامهای از سوی مجلس با امضای 150 نماینده به سبب شفافسازی در فوتبال به دست وزیر ورزش و جوانان رسید که در آن این تعداد نماینده از مقام عالی وزارت تقدیر و تشکر کردند."
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه 3 گزینه پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان از مجلس رای اعتماد نگرفتند، گفت:" تمام زمان را برای رایزنی در راستای جذب بودجه و مبلغ آن از دست دادیم اما با پیگیری طرح و لوایح مختلف نسبت به لایحه اعلام شده 120 درصد افزایش داشته و بودجه 550 میلیارد تومانی در مدت زمان رایزنیهای کوتاه به 1200 میلیارد تومان تبدیل شد البته این بدان معنا نیست که همه این بودجه در اختیار وزارت ورزش و جوانان باشد اما این مبلغ باید در حوزه ورزش صرف شود."
خادم با اشاره به حوزه حقوقی خود عنوان کرد:" 160 معارض در ورزشگاههای کشور داریم که 90 مورد آن برای تهران، اردبیل و فارس است، زمانی که کلنگ احداث خورده شده است، اسناد و مدارک لازم به نام سیستم ورزش کشور نبوده است. آن زمان کلنگ خورده و حالا معارضین بالایی وجود دارد. عدد این معارضین برای رفع آن حدود 4 هزار میلیارد تومان است. امسال بودجه کل کشور هزار میلیارد تومان است. در سطح کشور قریب به 3500 طرح نیمهتمام داریم که اتمام آنها به 8 هزار میلیارد تومان پول نیاز دارد. کلنگهایی خورده شده و بدون اعتبار صورت گرفته است."
وی ادامه داد: "توقعاتی در سطح کشور داریم وممکن است رفع این مشکلات تا 4 سال آینده وجود نداشته باشد البته برای این اماکن مبالغی هزینه شده و اقداماتی در راستای ساخت صورت گرفته که خواسته یا ناخواسته فرسوده میشوند."
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به یکی از معارضین گفت: "ورزشگاه تختی تهران یکی از آن موارد است که وارث چنین شرایطی شده، بنیاد مستضعفان حکم قلع و قمع 50 درصد را گرفته است که این حکم قطعی است اما واحد حقوقی ما با رئیس جدید این بنیاد صحبت کرده است و چنین حکمی را با همکاری رئیس جدید متوقف کرد. در عین حال بنیاد مستضعفان حساب اداره کل ورزش را بسته بود که با مساعدت رئیس جدید این بنیاد حسابها باز شد."