مجموعه آس تنها مرجع قیمت دهی خدمات ساختمان به صورت آنلاین می باشد. مجموعه آس با توجه به انعقاد قرارداد های فصلی و سالیانه تا حد زیادی موجب کاهش هزینه سرویس کاران و نیروهای خدماتی و در نتیجه کاهش هزینه ساکنین ساختمان خواهد شد.
مجموعه خدمات سرویس و نگهداری ساختمانی آس یک مجموعه کاربردی خدمات آنلاین برای ساختمان و ساکنان آن محسوب می شود. شما می توانید حتی بدون عضویت در سایت و مراجعه به قسمت فروشگاه و منوی برآورد هزینه خدمات و وارد کردن اطلاعات ساختمان خود و دوره تناوب هریک از خدمات ، با محاسبه و افزودن آن سرویس به سبد خرید و انتخاب سرویس های بعدی هزینه سرویس و نگهداری ساختمان خود را محاسبه و نسبت به پرداخت وجه اقدام نمایید.
با سپردن ساختمان خود به مجموعه آس به صورت چشمگیری در وقت خود جهت پیدا نمودن نیروهای متخصص و رفت و آمد جهت کارهای جزئی خود صرفه جویی می نمایید.
ما در مجموعه سرویس و نگهداری ساختمانی آس با در نظر گرفتن نیازهای یک ساختمان به کمک تکنسین های مجرب و دوره دیده امور ساختمان شما را در دست گرفته و با کم نمودن دغدغه های مدیر ساختمان ، رفاه حال شما عزیزان را فراهم و تضمین خواهیم نمود و تمام تلاش ما بر این است که بهترین خدمات را با بالاترین کیفیت و کمترین هزینه در کمترین زمان در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
خدمات این مجموعه شامل تعمیر و نگهداری برخی از تاسیسات ساختمانی مانند سیستم های سرمایشی و گرمایشی ، سیستم اعلام و اطفاء حریق ، فروش و نصب کپسول های آتش نشانی مطابق با آیین نامه استاندارد ساختمان ، خدمات باغبانی ، طراحی دکوراسیون و بازسازی و خدمات متنوع دیگر می باشد که می توانید با مراجعه به سایت از تمامی خدمات ما مطلع شوید.
بیمه آتش سوزی :
آتش سوزی یکی از حوادثی است که ممکن است هر لحظه رخ دهد. بنابراین بیمه کردن ساختمان در برابر آتش سوزی اولین و مهم ترین وظیفه مدیر ساختمان است. بیمه آتش سوزی مجموعه آس در حقیقت بیمه املاک است که هر گونه ضرر و زیان و خسارت وارد شده به ساختار ساختمان در حین آتش سوزی را پوشش می دهد. قوانین این بیمه نامه معمولا شامل موارد استثنایی همچون جنگ ، خطرات انرژی هسته ای و خطرات مشابه نمی باشد.
برخی از قوانین استاندارد بیمه نامه های صاحبان خانه شامل پوشش بیمه آتش سوزی است ، با این حال ممکن است سقف بیمه نامه تا حد زیادی برای مالکان زیاد نباشد و اگر خط مشی پوشش خسارت ناشی از آتش سوزی را شامل نشود ، باید بیمه را به صورت جداگانه تهیه نمایید ، به خصوص اگر این ملک حاوی موارد با ارزشی باشد که نمی توانند شامل استانداردهای تحت پوشش صاحب خانه باشند. مسئولیت شرکت های بیمه توسط ارزش بیمه نامه ، نه میزان خسارت و آسیب های وارده به ملک و دارایی ، محدود می شود.
مجموعه آس جهت کاهش دغدغه های مدیر ساختمان با دریافت داده های مورد نیاز جهت محاسبه نرخ بیمه شما را در انتخاب بهتر شرکت بیمه گر یاری می نماید. شما می توانید با توجه به قیمت و کیفیت شرکت بیمه گر انتخاب راحت تری داشته باشید.
صاحبان خانه باید برای ساده کردن ارزیابی موارد آسیب دیده یا گمشده در هنگام آتش سوزی ، اموال و محتویات آن را ثبت کنند. بیمه نامه های آتش سوزی که منقضی شده اند ، معمولا تحت مالکیت همان قانون قبلی توسط صاحب خانه قابل تمدید هستند.
بیمه کردن ساختمان در برابر حوادثی مانند آتش سوزی یکی از مهم ترین وظایف مدیر ساختمان است. مدیر ساختمان باید براساس متراژ هر واحد سهم هر واحد را در بیمه آتش سوزی مشخص کرده و ساختمان را در برابر این حادثه بیمه کند. بیمه آتش سوزی در حالت عادی و بدون خریداری پوشش های جانبی خسارت های مالی ناشی از آتش سوزی ، صاعقه و انفجار را تحت پوشش قرار می دهد.
بنابراین در بیمه آتش سوزی خسارت های مالی جبران می شود ، اما خسارت های جانی و بدنی را شامل نمی شود. در نتیجه اگر صدمه ای به افراد برسد بیمه آتش سوزی آن را پوشش نمی دهد. برای جبران خسارات ناشی از خطراتی مثل سیل ، زلزله ، طوفان ، نشست زمین ، نوسانات برق و… لازم است پوشش هریک از این خطرات را از طریق مجموعه آس به صورت جداگانه خریداری کرده و به موارد تحت پوشش بیمه نامه خود اضافه نمایید. در این صورت مثلا با اضافه کردن پوشش زلزله ، علاوه بر جبران خسارت های ناشی از آتش سوزی و صاعقه و انفجار ، کلیه خسارات به وجود آمده از زمین لرزه نیز تحت پوشش بیمه قرار خواهد گرفت.
این وظیفه به صراحت در قانون تملک آپارتمانها بر عهده مدیر ساختمان قرار داده شده است.
طبق ماده 14 قانون تملک آپارتمان ها، مدیر ساختمان که از سوی مالکان برای اداره امور مجموعه ساختمان انتخاب می شود و کتبا یا عملا این مسئولیت را می پذیرد ، مسئولیت دارد کل ساختمان را در مقابل حادثه آتش سوزی نزد یکی از شرکت های بیمه گر بیمه کند. این ماده همچنین بیان نموده مدیری که به این وظیفه عمل نکند مسئول جبران خسارات وارده به مالکان یا ساکنان است. یعنی مالکان حق دارند علیه او به دادگستری مراجعه و خسارت هایی که در اثر آتش سوزی به مال یا جان آنها وارد شده است را مطالبه کند. البته اگر خسارات وارده تا بیست میلیون تومان باشد شورای حل اختلاف به آن رسیدگی می کند. اگر مدیر یک مجموعه آپارتمانی اقدام به بیمه کردن ساختمان نکند ساکنان می توانند او را مجبور به انجام این مسئولیت کنند. اگر همه مالکان بخواهند که ساختمان بیمه شود اما مدیر مخالفت کند ، مالکان می توانند برای مدیر یک جایگزین تعیین کنند و این موضوع را از مدیر جدید درخواست کنند.
ماده 14 ـ مدیر یا مدیران مکلف اند تمام بنا را به عنوان یک واحد در مقابل آتش سوزی بیمه نمایند. سهم هریک از مالکان به تناسب سطح زیربنای اختصاصی آن ها وسیله مدیر یا مدیران تعیین و از شرکا اخذ و به بیمه گر پرداخت خواهد شد. در صورت عدم اقدام و بروز آتش سوزی ، مدیر یا مدیران مسئول جبران خسارت وارده می باشند.
سیستم اطفا حریق چیست ؟
سیستم اطفا حریق یک عبارت رایج برای سیستم هایی است که از وسایل مختلف برای فرو نشاندن و خاموش کردن آتش سوزی داخل انواع ساختمان ها استفاده می کند. وسایل مورد نیاز برای اطفا حریق بسیار متنوع است ، اما همه آنها با یک یا بیشتر از 3 عامل ایجاد آتش سوزی مبارزه می کنند : اکسیژن ، سوخت و گرما.
بازدید سیستم اطفاء حریق شرکت آس شامل موارد زیر می باشد :
- بازدید از بوستر پمپ های آتش نشانی
- بازدید از قرقره های هوزریل
- بازدید از لوله های نواری
- تست شیر تخلیه
- تست سیستم اطفا
مهندسان مشاور شرکت خدماتی آس بسته به نوع ساختمان ( تولیدی ، اداری ، مسکونی ) ، خطرات احتمالی ، آسیب های فیزیکی بالقوه که تجهیزات اطفا حریق ممکن است ایجاد کنند ، سیستم مناسبی را برای انجام این کار انتخاب می کنند.
رایج ترین سیستم های اطفا حریق عبارتند از :
- سیستم آب پاش : این سیستم یک سیستم اطفا حریق اتومات است که وظیفه اصلی آن خاموش کردن سریع آتش پس از تشخیص می باشد. در عین حال ، سیستم آبپاش یک پیام اضطراری را به یک مکان از پیش تعیین شده مانند یک مرکز پاسخگویی اضطراری منطقه ای ، ارسال می کند. سری های آبپاش تکی به سیستم منبع آبرسانی متصل شده ، نسبت به دمای بالا واکنش نشان داده و شروع به پاشیدن آب به داخل اتاق می کنند.
- سیستم مه آب : سیستم مه آب یک سیستم ضد حریق است که از اسپری های بسیار ریز آب استفاده می کند. اثربخشی این سیستم در مهار آتش بستگی به مشخصات لوله همچون میزان پخش قطرات آب ، چگالی شار ( شار برحسب سانتی متر مربع یا برحسب هر واحد سطح سنجی دیگر اندازه گیری می شود ) و مکانیزم حرکت لوله و عوامل دیگری همچون شدت و میزان آتش و شرایط تهویه دارد.
- استفاده از لوله آب آتش نشانی : شلنگ دستی برای خاموش کردن آتش
- استفاده از شیر آتش نشانی : در اکثر مناطق شهری با استفاده از سرویس آب شهری این امکان را برای آتش نشانان فراهم می کند تا با وصل کردن به منبع آب امکان اطفا حریق فراهم گردد.
- سیستم کف : سیستمی که با وصل کردن مواد شوینده کف دار به آب امکان اطفا حریق را فراهم می کند. این سیستم در واقع ترکیبی از آب ، کف و هوا است. نسبت مخلوط این سه ماده بستگی به کاربرد آن دارد.
- سیستم گاز : سیستمی که از گازهای بی اثر مانند هالون ، دی اکسید کربن و غیره استفاده می کند.
- استفاده از مواد شیمیایی : سیستمی که به دو صورت خشک و خیس انجام می شود. در سیستم خشک از مواد شیمیایی همچون سدیم ، پتاسیم بی کربنات ، آمونیوم فسفات و غیره برای اطفا حریق استفاده می شود. در سیستم خیس از انواع ترکیبات شیمیایی ویژه استفاده می شود.
اما رایج ترین روش اطفا حریق در ساختمان های امروزی همان سیستم آب پاش می باشد و روش کار به این صورت است که مایع موجود در حباب اسپرینکلرهای تعبیه شده در سقف در اثر حرارت ( حدودا 68 درجه ) منبسط شده و در نتیجه موجب شکستن شیشه اسپرینکلر شده و آب با فشار از سقف به پایین ریخته و آتش موجود در پارکینگ یا واحد ها را خاموش می کند.
در سرویس و نگهداری سیستم اعلام و اطفا حریق علاوه بر نگهداشت هزینه تاسیسات استفاده شده در ساختمان و ضمن کاهش خطرات مالی و جانی ناشی از آتشسوزی باید مد نظر داشته باشید سرویس دوره ای می بایست به وسیله شرکت های معتبری که زیر نظر سازمان آتش نشانی تهران فعالیت می کنند صورت پذیرد. از این رو ما به شما شرکت آس رو پیشنهاد می کنیم.
شارژ کپسول آتش نشانی :
کپسول های آتش نشانی استوانه های فلزی محکمی هستند که با آب یا یک نوع ماده خفه کننده ای همچون دی اکسید کربن پر شده اند و وقتی اهرمی را که بالای این استوانه است فشار دهید ، ماده با فشار زیادی از کپسول خارج می شود. در این کپسول ها یک لوله ، مخزن تحت فشار کپسول را به قسمت بالای کپسول متصل و یک شیر فنری نیز ارتباط میان لوله را با دهانه خروجی مسدود کرده است. در بالای سیلندر ، سیلندر کوچک دیگری وجود دارد که با گاز فشرده ای مانند دی اکسید کربن پر شده است و یک شیر جلوی انتشار دی اکسید کربن را می گیرد. برای استفاده از کپسول آتش نشانی باید ضامن کپسول را کشیده و اهرم آن را فشار دهید.
شارژ کپسول آتش نشانی برای اطمینان از رعایت مقررات و همچنین حفظ امنیت شما و دیگران در مواقع اضطراری بسیار حائز اهمیت است. تکنسین های مجرب و آموزش دیده شرکت آس خدمات بازرسی لازم را انجام می دهند تا کپسول های آتش نشانی شما همیشه آماده باشند.
نگهداری صحیح از کپسول ها در شرایط اضطراری غیر منتظره بسیار اهمیت دارد. پس از بازرسی کپسول های خاموش کننده باید اطمینان حاصل کنید که آن ها به درستی نگهداری شده و آماده استفاده می باشند. آیین نامه استاندارد تهیه کپسول های آتش نشانی به شرح زیر است :
- به ازای هر طبقه حداقل یک کپسول پودر و گاز 6 کیلوگرمی
- به ازای هر 2 واحد حداقل یک کپسول پودر و گاز 6 کیلوگرمی
- به ازای هر 22 متر مربع حداقل یک کپسول پودر و گاز 6 کیلوگرمی
- به ازای هر کدام از اتاق تاسیسات ، موتورخانه و اتاق آسانسور یک کپسول 6 کیلوگرمی CO2
وزن کپسول های آتش نشانی دستی متفاوت می باشد ، از ۱ کیلوگرمی تا ۱۲ کیلوگرمی یا ۱۲ لیتری آن موجود است ، به طوری که یک نفر به راحتی بتواند آن را حمل نماید.
بازرسی ماهانه شارژ کپسول آتش نشانی :
بازدیدهای ماهانه شارژ کپسول آتش نشانی با توجه به شرایط آب و هوای هر منطقه از یک ماه تا سه ماه یک بار انجام می گردد که در این حالت کپسول آتش نشانی به صورت ظاهری و از نظر سالم بودن پلمپ ، قرار داشتن در محل خود ، کم نشدن فشار ، سالم بودن نازل و ضربه نخوردن مورد بازدید قرار می گیرد. برخی از رایج ترین خدمات ارائه شده ماهانه بررسی و نظارت شرکت آس عبارتند از :
- بررسی محل قرارگیری نشانگر فشار ، نازل / شلنگ ، ارزیابی خطر
- بررسی محل نصب کپسول ها
- عدم وجود مانع جهت دسترسی به خاموش کننده ها
- وجود دستورالعمل نحوه عملکرد بر روی برچسب
- بررسی پر بودن کپسول
- بررسی هر گونه آسیب های فیزیکی بدیهی ، خوردگی ، نشت و یا مسدود شدن نازل
روند شارژ کپسول های آتش نشانی :
این کار باید توسط افراد متخصص و آموزش دیده انجام شود. شرکت خدماتی آس ابزارهای مورد نیاز ، آموزش و دانش لازم برای اطمینان از شارژ کافی و عملکرد صحیح کپسول ها در شرایط اضطراری را دارا می باشد. روند شارژ کپسول های آتش نشانی به شرح زیر می باشد :
- ابتدا فشار داخل کپسول را به طور کامل خارج کرده و دریچه روی سیلندر برداشته می شود.
- سوپاپ تخلیه را از روی سیلندر بردارید.
- لوله خمیده روی سوپاپ برداشته و سپس میله و فنر سوپاپ جدا می شود.
- تکنسین ها سوپاپ را تمیز کرده ، حلقه گلویی سوپاپ را جایگزین کرده و به صورت بصری داخل و خارج کپسول را ( برای مشاهده هر گونه علائم آسیب و خرابی ) بررسی می کنند.
- پس از تمیز کردن سوپاپ ، یک میله سوپاپ جدید نصب کرده تا از افت فشار در آینده جلوگیری شود و اطمینان حاصل شود در موقعیت مناسبی قرار گرفته است.
- کپسول ها را با مواد خاموش کننده متناسب ( آب ، کربن دی اکسید ، مواد شیمیایی خشک و غیره ) با توجه به سایز ، به اندازه کافی و مطابق با دستورالعمل شارژ کپسول ها پر می شود.
- مطابق با دستورالعمل شارژ مجدد ، کپسول ها را باید با گاز فشار مناسب ( تا حد لازم ) پر کنید.
- تکنسین ها پس از شارژ کپسول های آتش نشانی ، جهت بررسی علائم نشتی اقدام کرده و در صورت لزوم نازل و یا شلنگ تخلیه مناسبی مجددا نصب می کنند.
- کپسول باید مجدد وزن شود تا اطمینان حاصل شود که وزن آن در حد متعادل و مجاز است.
- در نهایت برچسب جدیدی باید بر روی کپسول زده شود و مشخصات وزن کل واحد و هویت تکنسین بر روی آن ذکر شود.