چند روز قبل، شرکت سامسونگ تعداد زیادی از گوشیهای گالکسی فولد را در اختیار رسانههای مختلف قرار داد تا آنها این گجت را مورد بررسی دقیقی قرار دهند. بهعنوان نسل نخست یک گجت نوآورانه، وجود برخی از مشکلات در گلکسی فولد اصلاً غیرطبیعی نیست و مطمئناً در نسلهای بعدی دیگر شاهد چنین مشکلاتی نخواهیم بود.
در هر صورت از آنجایی که این گجت حدود ۲۰۰۰ دلار قیمت دارد و بهصورت محدود عرضه خواهد شد، در این مطلب قصد داریم به ۱۳ نکته مربوط به این گوشی بپردازیم که احتمالاً برای طرفداران گوشیهای تاشو بهخصوص گلکسی فولد جالب توجه خواهد بود.
نکته ۱. برخی از اپلیکیشنها که تنها بهصورت افقی اجرا میشوند (مانند بازیها) در صورت چرخاندن گوشی وضعیت آنها تغییر نمییابد. این یعنی نرمافزار گوشی طوری طراحی شده که چنین اپلیکیشنهایی صرفاً بهصورت افقی اجرا شوند تا تجربه کاربری بهتری رقم بخورد.
نکته ۲. اپلیکیشنهایی که از قابلیت پیوستگی (مشخصهای که به اپلیکیشن اجازه میدهد بهسرعت از نمایشگر کوچک به نمایشگر بزرگ منتقل شود) پشتیبانی نمیکنند، در نمایشگر بزرگتر همراه با نوار سیاه بزرگ در دو طرف خود نمایش داده میشوند. امیدواریم که حداقل اپلیکیشنهای معروف این مشکل را برطرف کنند.
نکته ۳. تجربه عکاسی و فیلمبرداری با نمایشگر کوچک گلکسی فولد چندان خوشایند نیست و انجام این کار با نمایشگر بزرگ، یادآور بهرهگیری از آیپد است. در ضمن مرور عکسها با نمایشگر بزرگ، تجربهی لذتبخشی محسوب میشود. علاوه بر این باید خاطرنشان کنیم که دوربینهای اصلی گلکسی فولد مشابه گلکسی اس ۱۰ پلاس هستند و به همین خاطر از این لحاظ تفاوتی با این گوشی ندارد.
نکته ۴. زمانی که گلکسی فولد را باز میکنید، نمایشگر کوچک دیگر بههیچعنوان کار نمیکند. اگرچه چنین کاری منطقی است، ولی در صورت فعال کردن آن کاربران میتوانستند از دوربینهای اصلی هم برای گرفتن عکس سلفی استفاده کنند.
نکته ۵. زمانی که گلکسی فولد بسته میشود، ناحیه اطراف لولا بهطور کامل روی هم قرار نمیگیرند و یک شیب مشاهده میشود. با وجود اینکه چنین موضوعی چندان مهم نیست، ولی به هر حال منجر به کاهش نسبی جذابیت گلکسی فولد میشود.
نکته ۶. از آنجایی که دو طرف گلکسی فولد برای اتصال بهتر به یکدیگر از آهنرباهای قدرتمندی بهره میبرند، این موارد میتوانند دیگر اشیاء فلزی را هم بهراحتی جذب کنند. به همین خاطر خریداران این گوشی باید مراقب این موضوع باشند.
نکته ۷. اگرچه گلکسی فولد از آهنرباهای قوی بهره میبرد، ولی با کمی تمرین میتواند با یک دست آن را باز کرد.
نکته ۸. اگر مشغول صحبت با گلکسی فولد باشید و آن را باز کنید، تماس بهصورت خودکار به اسپیکر منتقل میشود.
نکته ۹. گلکسی فولد مانند گلکسی اس ۱۰ ای در کنار بدنه خود از حسگر اثر انگشت خازنی بهره میبرد که البته بهعنوان دکمه بیکسبی هم انجام وظیفه میکند. دکمه پاور کمی بالاتر از آن تعبیه شده است.
نکته ۱۰. در جعبه این گوشی یک کاور محافظ قرار دارد که از دو بخش تشکیل شده است. این کاور از نوعی ماده چسبنده بهره میبرد که بهطور کامل به بدنه متصل شود ولی جدا کردن آن هم بسیار آسان است.
نکته ۱۱. ناهمواری نمایشگر در بخش میانی احساس میشود ولی از لحاظ بصری خیلی زود میتوان به آن عادت کرد. همچنین اگر بهصورت مستقیم از بالا به نمایشگر بزرگ نگاه کنید، این ناهمواری دیده نمیشود. ولی اگر از سمت راست به چپ یا برعکس اسکرول کنید، انگشتتان آن را احساس میکند.
نکته ۱۲. در گلکسی فولد سه نوع کیبورد ارائه شده است؛ کیبورد معمولی، کیبورد دو بخشی و حتی کیبورد شناور.
نکته ۱۳. مانند گوشیهای گلکسی اس ۱۰، گلکسی فولد هم از شارژ بیسیم معمولی و معکوس پشتیبانی میکند.
در نهایت باید بگوییم که تا چند روز دیگر این گوشی روانهی بازار میشود و باید ببینیم که این گوشی تاشو علیرغم قیمت بسیار بالا و ضعفهایی که دارد میتواند توجه کاربران موردنظر سامسونگ را جلب کند یا نه