طرفداری - رقابتهای دوچرخه سواری قهرمانی آسیا در بخش پیست به میزبانی اندونزی برگزار شد. تیم ملی ایران در حالی عازم این مسابقات شده بود که کسب حداقل یک مدال از این رقابتها دور از ذهن نبود اما ایران در نهایت مدالی به دست نیاورد.
گرچه ایران در این مسابقات ۱۰ دوچرخه سوار مرد و ۲ دوچرخه سوار زن را وارد رقابت در مواد مختلف و ردههای سنی گوناگون کرده بود اما چشم امید ایران برای مدال به ۲ رکابزن باسابقه ایران شامل محمد دانشور و محمد گنج خانلو بود اما این امید به ثمر ننشست.
محمد دانشور که یکی از رکابزنان باسابقه ایران محسوب میشود و در ادوار گذشته مسابقات قهرمانی آسیا مدالهای خوشرنگی برای ایران کسب کرده است در این دوره عملکردی ناامید کننده داشت. بهترین عملکرد او در ماده اسکرچ بود که ششم شد.
محمد گنج خانلو دوچرخه سوار باشگاه سپاهان نیز که دیگر امید ایران به مدال آوری بود در ماده اسکرچ تا نزدیکی مدال هم پیش رفت اما در نهایت چهارم شد و این عنوان، بهترین عملکرد ایران در تمامی بخشها و نفرات بود. ۲ دختر رکابزن ایران نیز در این مسابقات شانسی برای مدال نداشتند.
مورد خاص در مورد مسابقات قهرمانی آسیا، تفاوت کفپوش پیست مسابقات قهرمانی آسیا با پیستی است که در ایران روی آن تمرین میشود. به طور کلی پیستهای مسابقات رسمی بین المللی اعم از قارهای، جهانی و المپیک از کفپوش چوبی خاصی ساخته میشود که ساخت آن در ایران نیازمند بودجه قابل توجهی است.
به همین دلیل دوچرخه سواران ایرانی در مسابقات قهرمانی کشور، لیگ و تمرینات تیم ملی بر روی پیست روباز و غیر چوبی رکاب میزنند. ساخت پیست استاندارد بین المللی چوبی پیش از هر چیز نیازمند زمینی با مساحت بالا است که تأمین آن در حال حاضر سنگ بزرگی برای وزارت ورزش است و در وهله دوم هزینه ساخت، تجهیز و کفپوش آن نیز باید تأمین شود.