کارلوس اسلیم هلو، ثروتمندترین فرد مکزیک است و بنا به بررسی های مجله مشهور فوربز در سال 2018، هفتمین فرد ثروتمند دنیا محسوب می شود. این تاجر و سرمایه گذار موفق مکزیکی با در اختیار داشتن 67 میلیارد دلار سرمایه خالص، یکی از موفق ترین و بزرگترین مردان جهان در حوزه تجارت و بازرگانی می باشد.
جالب است بدانید که کارلوس اسلیم زمانی که دوازده ساله بود اولین سهام خود را در یک بانک مکزیکی خریداری کرد و زمانی که به پانزده سالگی رسید، در بزرگ ترین بانک مکزیک تبدیل به سهام داری بزرگ شد. کارلوس در سن هفده سالگی در شرکت پدرش مشغول به کار بود و هفته ای 200 پرو درآمد داشت.
اسلیم کارلوس هلو در دهه های 60، 70 و 80 میلادی بیشتر وقت خود را صرف ایجاد سرمایه گذاری های متنوعی کرد که در حال حاضر روی اقتصاد مکزیک حکم فرمایی می کند. او برای کسب درآمد یک استراتژی جالب دارد و آن این است که از هرگونه خطا و شکست محفوظ می باشد. او در مرحله اول شرکتهایی که در حال دست و پا زدن هستند را به نوعی در عرصه اقتصادی به دست می آورد. بعد از آن قبل از این که سهام خود را در آن شرکت ها با سود بفروشد، آن ها را به شرکت های هلدینگ چند میلیون دلاری تبدیل می کند.
یک ضرب المثل جالب وجود دارد که می گوید: «محال است وارد مکزیک شوید و هر لحظه پولتان به جیب اسلیم نریزد»! این ضرب المثل تا حدود زیادی حقیقت دارد. زیرا اغلب مسائل و احتیاجات روزمره در مکزیک به شکلی با سرمایه گذاری های کارلوس اسلیم به وجود آمده اند. برای مثال حدود 92 درصد از خطوط تلفن مکزیک به اسلیم تعلق دارد و مردم بیشتر احتیاجات زندگی خود را از فروشگاه های زنجیره ای او تهیه می کنند. یا این که برای صرف غذا در مکزیک به یکی از 180 رستوران زنجیره ای اسلیم مراجعه می کنند.
وی همچنین لاستیک ماشین های مکزیکی ها را تامین می کند و همین طور بزرگترین پیمانکار راه سازی می باشد. اسلیم، تامین کننده قهوه مکزیک است و مردم از بانک های او وام می گیرند. اما با وجود تمام این ها کارلوس اسلیم کسی است که به صرفه جویی شهرت دارد و همیشه او را با با ساعت پلاستیکی ارزان قیمتش می توان شناخت. او این صرفه جویی و قناعت را به کار خود نیز منتقل کرده است، به گونه ای که تمام شرکت ها و کارخانه هایش بسیار معمولی و ساده هستند
کارلوس اسلیم هلو همچنین در سال 1994 برای جوانان نامه ای نوشت که حاوی توصیه های فراوانی بود. او در این نامه در مورد موفقیت به جوانان گفت: «موفقیت به این معنی نیست که شما کاری را خوب یا حتی خیلی خوب انجام دهید و از دیگران تایید بگیرید. موفقیت هیچ گاه یک عقیده بیرونی نیست، بلکه یک احساس درونی از خوب بودن است. موفقیت، تعادل روح است و قطعا به احساساتی مثل عشق، خانواده، دوستی، اصالت و راستی نیاز دارد».
کارلوس اسلیم با خانمی به نام سمیه دامیت در سال 1967 ازدواج کرد. همسرش علاقه زیادی به کارهای خیرخواهانه و پروژه های انسان دوستانه داشت که از جمله آن ها می توان به ایجاد یک چارچوب قانونی برای اهدای عضو اشاره کرد.
آن ها حدود 32 سال با یکدیگر ازدواج کردند تا این که در سال 1999، سمیه بر اثر بیماری نارسایی کلیوی از دنیا رفت. کارلوس اسلیم در سال 2004 به یاد همسرش، موزه ای به نام سمیه را بازگشایی کرد. این موزه هنری غیر انتفاعی در شهر مکزیک قرار دارد و پذیرش آن رایگان است. این موزه همچنین بزرگ ترین مجموعه ای در جهان است که مجسمه های ساخت رودین، این مجسمه ساز فرانسوی را در خود جای داده است