طرفداری- سال 2013 بود که استعدادیاب های موناکو، کیلیان ام باپه را از تیم شهرش، آاس بوندی، به خدمت گرفتند. او تقریبا بازیکن غیرحرفه ای بود و اصلا نمی شد اسم بوندی را تیم گذاشت، چون بوندی در هیچ لیگی عضویت نداشت. شاید جالب است بدانید، او به پشتوانه پدرش که یکی از کارکنان و افراد با سابقه باشگاه بود، به ترکیب تیم راه یافت.
مسیر پیشرفت کیلیان ام باپه؛ از هیچ تا افسانهای جوان (بخش اول)
چلسی می خواست کیلیان 11 ساله را جذب کند. آن ها، این پسرک جوان و خانواده اش را به مدت یک هفته مهمان باشگاه کردند تا کیلیان با حضور در کمپ تمرینی کوبهام، تصمیم خود را عوض کند. یک پیراهن شماره 10 هم به ام باپه هدیه داده شد. در طول هفته، ام باپه از استفمورد بریج دیدار کرد، با کارلو آنچلوتی آشنا شد و دیدیه دروگبا را هم ملاقت کرد. آبی های لندن اولین باشگاه بزرگی بودند که به صورت جدی تلاش کردند.
بعدها ام باپه در مصاحبه با تلگراف، از خارق العاده بودن تجربه حضور در باشگاه چلسی گفت. از اینکه تحت تاثیر ساختار چلسی قرار گرفته و ذهنیتی که همیشه آن ها را به سمت پیروزی هدایت می کند. با این حال تمام این تلاش ها برای قانع کردن ام باپه کافی نبود. در واقع تصمیم والدین او مهم بود. آن ها فرانسه را مقصد بهتری می دانستند و انتظار پیشنهادی از سوی فرانسوی ها داشتند.
شش ماه بعد، ام باپه به Clairefontaine دعوت شد. یکی از بهترین آکادمی های حال حاضر جهان که امثال بن عرفا، ماتویدی، بن عطیه، رافائل گریرو، اولیویه ژیرو، تیری آنری و چند بازیکن مشهور دیگر را به فوتبال معرفی کرده است. پس از سه سال حضور در آنجا، تمام باشگاه های فرانسوی به اضافه چلسی، دوباره آمادگی خود را برای جذب ام باپه اعلام کردند. این بار منچسترسیتی، بایرن مونیخ و لیورپول هم به جمع مشتریان اضافه شدند. در سال 2012 رئال مادرید به درخواست شخصی زین الدین زیدان خواستار جذب ام باپه شد.
برای همه، درخواست رئال مادرید یک هدف بزرگ به شمار می آید، اما خانواده کیلیان قصد دیگری داشتند. «ما به مادرید رفتیم تا پتانسیل پسرمان را ارزیابی کنیم». این اولین واکنش خانواده ام باپه به پیشنهاد مادریدی ها بود. البته کیلیان از این فرصت بزرگ استفاده کرد تا الگویش کریستیانو رونالدو را از نزدیک ببیند. با اتمام تور باشگاه گردی خانواده ام باپه، حالا وقت تمرین و پیشرفت بود. بالاخره موناکو موفق شد خانواده این مهاجم نوجوان را راضی کند و بدین ترتیب یکی از بزرگترین استعدادهای جوان، راهی موناکو شد.
ام باپه که هنوز تحت قراردادی آماتور با موناکو همکاری می کرد، برای اولین بار توسط لئو ژاردیم در 2 دسامبر 2015 برای تیم بزرگسالان بازی کرد. برای پسری با کوهی از استعدادهای درخشان، موناکو جایی عالی به حساب می آمد. بالاخره در فوریه همان سال، مقابل بوردو گلزنی تروا گلزنی کرد تا با 17 سال و 62 روز سن، به جوانترین گلزن تاریخ باشگاه تبدیل شود.
درست پس از درخشش کیلیان در ترکیب اصلی، ولادیم واسیلیف، رئیس باشگاه موناکو به خبرنگاران گفت: "کیلیان بازیکنی عالی و امیدوارکننده است. متقاعد شده ایم که او در موناکو، به بیشینه پتانسیل خود خواهد رسید.
در سال 2011، پاری سن ژرمن، رقیب مستقیم موناکو در لیگ، با ورود ناصر الخلیفی به یکی از قدرت های برتر دنیا تبدیل شد. تاجری قطری که از هزینه میلیون ها یورو ابایی نداشت. پاریسی ها در فصل 13-2012 قهرمان لوشامیپیونه شد. عنوانی که پس از دهه 90 چندان در مورد پاری سن ژرمن کاربرد نداشت. آن ها اکنون با در اختیار داشتن بلیز ماتویدی، زلاتان ابراهیموویچ، مارکو وراتی، تیاگو سیلوا، لوکاس مورا، لاوتزی و سایر بازیکنان، حرف های بسیاری برای گفتن داشتند. همانطور که آن ها فصل بعد، فصل پس از آن و فصل بعد از آن، دوباره قهرمان شدند.
به قلم ویل شارپ در Thesefootballtimes